EXCLUSIV Continuă calvarul pentru Lenna Horvath după ce fetiţa ei a dispărut din mormântul din Austria: „Retrăiesc şocul, stau pe telefoane, mailuri, dar nu se mişcă nimic”

O cântăreață de la noi se judecă cu statul austriac după ce mormântul fiicei ei a dispărut din cimitir! Lenna Horvath se luptă acum să aducă rămășițele în țară însă întâmpină probleme.
Alina Costache
20 mai 2024, 13:15
EXCLUSIV Continuă calvarul pentru Lenna Horvath după ce fetiţa ei a dispărut din mormântul din Austria:

Lenna Horvath vrea să elucideze misterul în cazul mormântului fiicei sale. Vedeta caută răspunsuri, după ce a mers la mormântul copilului ei, dar nu l-a mai găsit.

Lenna Horvath a dat noi detalii despre drama pe care o trăiește. Vedeta își dorește cu orice preț să aducă rămășițele fetiței sale acasă, însă a întâmpinat probleme încă din primele momente în care a ajuns în cimitir.

Lenna Horvath, probleme grave de sănătate după vacanța din Egipt. Cântăreața abia se ține pe picioare: „Sunt speriată, am convulsii”

Fiica Lennei Horvath a murit în urmă cu mai mulți ani, iar trupul ei neînsuflețit a fost înmormântat într-un cimitir din Austria.

Vedeta a trăit un șoc uriaș când nu a mai găsit locul de veci al fiicei sale, motiv pentru care a cerut explicații angajaților, care i-au spus că locul în care ea a fost îngropată a fost vândut altei persoane.

Cu alte cuvinte, în locul în care trebuia să se afle trupul fetiței sale, acum este o altă persoană. Lenna Horvath vrea să găsească rămășițele fiicei sale, fiindu-i dificil să călătorească mereu în Austria pentru a o vizita.

Lena Horvath a scăpat de 61 de kilograme, după ce ajunsese la 118. Acum a plecat să-și etaleze trupul pe plajele din Africa: „Sunt o femeie după care întoarce lumea capul”

Pentru cei care nu ştiu, eu am avut un şoc la mormântul fetiţei. Nu s-a mişcat nimic, este birocraţie la fel ca în România. Fetița mea a murit în urmă cu 13 ani, este îngropată în Austria, unde eu am locuit foarte mulți ani. Am fost la cimitir anul trecut, nu am găsit mormântul copilului. M-am dus la administrație, am întrebat ce se întâmplă, m-am gândit că probabil au dărâmat crucea, cineva a vandalizat mormântul. Mi s-a spus că locul de veci al fetiței mele a fost vândut către o altă persoană. Am găsit loc de veci la Bellu, aş vrea să pot să-i aprind şi eu o lumânare aici, la mormântului fetiţei. Sper să se termine calvarul ăsta, eu retrăiesc povestea, stau mereu pe telefoane, pe mailuri, terorizez avocata, autorităţile. Nu m-au anunţat că au exhumat copilul, rămăşiţele sunt în capelă, dar eu vreau să aibă şi copilul meu mormântul ei”,a declarat Lenna Horvath, la România TV

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Este cea mai veche rugăciune către Maica Domnului. Se spune că face miracole dacă o rostești zilnic. Sunt doar câteva cuvinte
Capital.ro
Codul Rutier 2024. Regula obligatorie în toate mașinile din România. Nu poate fi încălcată
Playtech.ro
5 greșeli pe care le faci când folosești aparatul de aer condiționat și îți măresc considerabil factura la curent
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia „nu poate câștiga” în Ucraina. „Nu avem trupe suficiente, aruncăm în luptă și răniții”, spune un propagandist al Kremlinului
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
O băutură japoneză îi scapă pe români de mahmureală. Afacerea a prins rădăcini
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Misterul crimei din Brăila se adâncește ! Ce făcea dentista cu pacienții ei, în cabinet, când veneau la ea. Poliția a descoperit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
Obligație în toate județele României din 1 octombrie. Oamenii pot cere ordin. Statul nu respinge
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Bărbat prins cărând cadavrul unei femei pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei
MediaFlux
Cele mai MARI MAJORĂRI de PENSII! Daniel BACIU, anunț privind RECALCULAREA
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'