Andreea Bălan, despre momentele grele din relația cu Victor Cornea. ”Deseori se întâmplă”

Andreea Bălan a intrat și mai mult în atenția românilor, mai ales după ce s-a cuplat cu un tenismen mai tânăr, Victor Cornea. Relația celor doi nu mai este un secret pentru nimeni, iar cuplul pare în culmea fericirii. Iată ce mărturisiri a făcut cântăreața.
Alina Costache
20 mai 2024, 17:16
Andreea Bălan, despre momentele grele din relația cu Victor Cornea. ”Deseori se întâmplă”

De curând, Andreea Bălan a fost prezentă la Târgul Ghidul Miresei din Hala Laminor din București.

Citește și Andreea Bălan și Victor Cornea s-au separat. Artista a ajuns singură în România

Desigur, reporterii nu puteau pierde ocazia și au întrebat-o pe cântăreață de relația cu Victor Cornea. Artista a dezvăluit compromisurile făcute de amândoi în relație, dar și a vorbit și despre despărțirile dureroase atunci când sportivul trebuie să plece în turnee.

Andreea Bălan a fost prezentă, de curând, la Târgul Ghidul Miresei din Hala Laminor, București.

Andreea Bălan se poate numi o femeie fericită și împlinită, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional.

După o perioadă grea, adică, divorțul de tatăl fiicelor sale, George Burcea, vedeta simte, acum, că trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei.

”Dorul este mare”

Pe plan profesional, încă din anii 1990 vedeta se bucură de un succes colosal, iar în vara anului 2023 artista a găsit iubirea în brațele tânărului tenisment.

Printre altele, Andreea Bălan a vorbit despre creșterea celor două fiice ale sale, Ella și Clara.

„Toți copiii sunt energici și trebuie să le ocupi timpul cu activități, altfel, această energie se duce în alte părți nepotrivite, de exemplu, desene animate. Ele fac înot, tenis, gimnastică și engleză. În casă nu este vorba de reguli.

Părinții ar trebui să fie exemplu pentru copii, copiii imită. Dacă eu sunt o persoană ordonată, în casă este foarte multă ordine, atunci și ele vor fi ordonate. Dacă eu mănânc sănătos, atunci și ele vor mânca sănătos.

Dacă ele văd că eu nu mănânc fast-food, nu beau sucuri, atunci și ele fac la fel ca mine, nu trebuie să le spun. Dacă ele văd că fac sport în fiecare zi, atunci și ele au dorința de a merge la tenis, la înot, gimnastică ca să fie bine”, a declarat Andreea Bălan, conform Playtech.ro.

Dacă mulți nu știu, jurata de la Te cunosc de undeva și-a înscris fetițele la diverse activități, printre care și tenis.

„Ele fac tenis o dată pe săptămână, dar pentru a fi sportiv de performanță, nu este suficient doar o dată pe săptămână. Victor a început acest sport de la 7 ani și a făcut în fiecare zi. De 6 ori a ieșit campion național în România când era adolescent și a devenit jucător profesionist la vârsta de 20 de ani.

Deci, nu este suficient doar o dată pe săptămână. Nu cred că vor face acest sport pentru că este foarte greu și nici Victor nu le recomandă acest lucru”, a mai declarat Andreea Bălan.

De asemenea, aceasta a ținut să precizeze faptul că este destul de dificil, odată ce are atâtea responsabilități, să îl însoțească pe iubitul ei la fiecare turneu, însă, o săptămână pe luna, Andreea Bălan este alături de partenerul său de care este îndrăgostită la nebunie.

„Așa este o relație cu un tenismen profesionist care se află în top 100 mondial. Fie nu lucrezi, nu ai job și îl însoțești peste tot, fie vă vedeți cum puteți. Eu îl însoțesc cam o săptămână pe lună, merg cu el la turnee, dar deseori se întâmplă să ne despărțim la aeroport”, a spus vedeta.

„Un jucător de tenis profesionist joacă cam 40 de săptămâni pe an, iar el este acasă doar în luna decembrie. Ei joacă chiar și de sărbători, Paște, Crăciun și așa mai departe. Un artist se întoarce acasă după concerte, el nu se întoarce, asta este diferența. Oricum, dorul este mare.

Te-ar putea interesa și Andreea Bălan vrea să se mărite cu Victor Cornea: „Trăiesc pentru prima oară o iubire curată, profundă și fără greutate”

Este cea mai frumoasă perioadă din viața mea și este cea mai liniștită iubire pe care o trăiesc!”, a mai spus Andreea Bălan pentru sursa menționată anterior.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Când începe postul Sfintei Marii 2024. Ce nu e bine să faci până la Adormirea Maicii Domnului
Capital.ro
Alimentul care te lasă fără permis. Nu ai voie să-l mănânci dacă te urci la volan
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Senzația verii: Se lansează cel mai picant burger. Avem și rețeta
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Amendă de 825 de lei. Greșeala pe care polițiștii nu o mai iartă. S-a schimbat legea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
România criticată în raportul Senatului american pentru legăturile militare și polițienești cu China
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'