Mesaje de Sfintii Constantin si Elena 2024. cele mai frumoase urari de Constantin si Elena. Ce alte nume se sarbatoresc azi

Daca ai si tu un sarbatorit si nu esti inspirat, citeste in continuare. Sigur vei gasi ceva potrivit! e nume se sărbătoresc de Sfinții Constantin și Elena, din numele de bază, Constantin și Elena, s-au derivat multe altele.
Filip Stan
21 mai 2024, 06:11
Mesaje de Sfintii Constantin si Elena 2024. cele mai frumoase urari de Constantin si Elena. Ce alte nume se sarbatoresc azi

Mesaje de Sfintii Constantin si Elena. In fiecare an, pe 21 mai, romanii ii sarbatoresc pe Sfintii Imparati Constantin si Elena. Aproximativ doua milioane de romani isi serbeaza onomastica pe 21 mai. Dintre acestia, circa 880.000 de femei poarta numele de Elena, peste 124.000 se numesc Ileana si aproape 70.000 poarta numele Lenuta. Celelalte femei care isi aniverseaza ziua onomastica de Sfintii Constantin si Elena se numesc Constanta (circa 53.000 de femei), Constantina (aproape 27.000), Leana (circa 4.000) si Nuti (aproximativ 1.400). Cei mai multi barbati, aproximativ 495.000, se numesc Constantin, alti circa 80.000 – Costel, iar circa 33.000 – Costica. Totodata, circa 20.000 de barbati se numesc Costin, mai bine de 10.000 – Costinel, circa 600 – Costi si aproximativ 300 – Costelus.

Daca ai si tu un sarbatorit si nu esti inspirat, citeste in continuare. Sigur vei gasi ceva potrivit!

Mesaje de Sfintii Constantin si Elena
Sa-ti dea Domnul sanatate, judecata inteleapta, viata lunga pamanteasca, ce doresti sa se-mplineasca! La multi ani, Elena!

***

Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si tot binele din lume. Sa ai parte numai de zile senine si insorite! La multi ani, Costel!

***

Tot ce-ti doresti, tot ce-ti lipseste si-ti foloseste, sanatate, prieteni adevarati, si multa bucurie! La multi ani, Ileana!

***

Fie ca toate implinirile, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Constantin si Elena cat mai frumoasa!

***

Liliac inflorit iti doresc sa fii cat mai iubit si sa ai cea mai minunata zi de onomastica. La multi ani, Costica!

***

Draga Elena, iti doresc o zi onomastica nemaipomenita si sa fii din ce in ce mai mult iubita. La multi ani!

***

La multi ani, Lenuta! Ceea ce iti doresti sa ti se indeplineasca si sa fii iubita!
***

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Costin!

***

La multi ani, Costi! Asa cum soarele lumineaza pentru toata omenirea asa si tu ne luminezi noua viata. Fie-ti viata senina ca rasaritul de soare, iar sufletul mereu curat si tanar ca roua de pe flori . O zi de neuitat care sa tina o viata!

Previziuni rune 21-26 mai 2024. MANNAZ, runa relaţiilor, este inversată, ALGIZ deschide uşi, iar SOWOLU aduce belşug

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Ce nume se sărbătoresc de Sfinții Constantin și Elena. Cui spunem La mulți ani pe 21 mai
Daca te întrebi ce nume se sărbătoresc de Sfinții Constantin și Elena, citește în continuare. Vei afla cui trebuie să-i spui în 21 mai, La multi ani!

Potrivit statisticilor, pe 21 mai, de Sfinții Constantin și Elena, aproximativ 1,8 milioane de români își serbează onomastica. Dintre aceștia peste un milion sunt bărbați, iar peste 700.000 sunt femei.

Ce nume se sărbătoresc de Sfinții Constantin și Elena
Din numele de bază, Constantin și Elena, s-au derivat multe altele.

Derivate de la Constantin sunt: Costea; Costel; Costache; Costin(a); Codin(a); Constanța; Constantiu; Costandin(a); Constantina; Dinu; Dina; Tinu; Tina; Costel(uș); Costică; Costaș; Tica; Ticu; Titi(șor); Titel(us); Dinicu; Dinică; Tinel; Tanța; Tănțica; Tanți

Derivate ale numelui Elena sunt: Elina; Eleni; Elenca; Ela; Eli; Eleonora; Helena; Helene, Helenca; Heleni; Helinca; Ilina; Ilinca; Ileana; Ilenuța; Leana; Lenuța; Lenuș(a); Leanca; Lena; Leni; Lina; Nora; Nuța; Nuți; Nuțica; Nuțisor.

Cine au fost Sfinții Împărați Constantin și Elena
Sfinții Împărați Constantin și Elena este o sărbătoare în calendarul bizantin (folosit de bisericile ortodoxe și de bisericile unite cu Roma), fixată pe data de 21 mai. Sărbătoarea îi evocă pe împăratul Constantin cel Mare și pe mama sa, Elena Augusta.

Împăratul Constantin
Gaius Flavius Valerius Aurelius Constantinus, născut în 272/274 și decedat în mai 337, care mai este cunoscut sub numele de Constantin I sau Constantin cel Mare, a fost împărat roman între 306 și 337, devenind conducător al întregului Imperiu Roman după înfrângerea lui Maxentius și a lui Licinius.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Greșeala banală care a costat-o pe o familie de români 150 de euro în vacanță. “A mai pățit cineva așa ceva”
Capital.ro
Obligatoriu pentru românii care au luat permisul de conducere. Trebuie să-l ai pe mașină timp de 12 luni
Playtech.ro
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Veste pentru proprietarii din România. Vine marea surpriză
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum a reacționat mama suspectului crimei din Brăila, după ce anchetatorii au găsit în casa ei o posibilă armă a crimei: „Un briceag cu care îşi tăia..”
Capital.ro
Interdicție pentru toți românii. Lege în România. Te duci la închisoare 30 de zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Fraudă uriașă de peste 120 milioane de dolari în criptomonede investigată în România
MediaFlux
CREȘTE vârsta de PENSIONARE. GRAFICE din noua LEGE a pensiilor
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!