Andreea Bostănică face o avere din TikTok. Cu ce se laudă influencerița. ”Oameni invidioși”

Andreea Bostănică a devenit una dintre cele mai cunoscute influencerițe din România. Tânăra a strâns o comunitate surprinzătoare de fani pe TikTok, acolo unde face live-uri, iar în urma acestora, câștigă bani la care unii doar visează!
Filip Stan
21 mai 2024, 18:03
Andreea Bostănică face o avere din TikTok. Cu ce se laudă influencerița. ”Oameni invidioși”

Andreea Bostănică nu are nici 20 de ani și este deja în centrul atenției. Aceasta are o comunitate impresionantă de fani pe TikTok, acolo unde câștigă și bani frumoși datorită videoclipurilor postate pe platforma de divertisment.

Citește și Andreea Bostănică șterge pe jos cu Ilinca Vandici. Influencerița a luat foc după ce prezentatoarea i-a criticat viața opulentă. ”Invidioasele ca ea”

Dacă mulți nu știu, tânăra s-a lansat în primă fază cu câteva piese, cu care, desigur, nu a atras atenția neapărat.

Dacă talentul nu și-a făcut apariția cu prezența ei pe scenă, ei bine, videoclipurile de pe TikTok în ipostaze sexy ar putea contrazice ipoteza!

În momentul de față, mulți se întreabă cum a reușit tânăra din Chișinău să ducă o viață de lux la care unii doar visează.

Cum părerile se împart, evident că mulți români o plac, în timp ce alții nici nu vor să audă numele acesteia, mai ales că, în ultima perioadă, în mediul online, internauții o acuză pe aceasta că ar presta diferite servicii pentru cadourile extrem de scumpe pe care le etalează pe conturile sale de socializare.

Deranjată de comentariile răutăcioase primite de-a lungul timpului, Andreea a decis să dezvăluie celor aproape șase milioane de fani de pe TikTok câți bani câștigă ea în doar șapte zile. Suma este una impresionantă!

Aceasta explică cum fetițele care o urmăresc se motivează, la fel cum și ea se inspiră de la alte fete și băieți care muncesc.

Tot ea menționează că își dedică timpul cântatului, vlogging-ului, TikTok-ului, Instagram-ului și campaniilor.

Acesta a menționat că lucrează pentru a câștiga bani încă de la vârsta de 12 ani.

„Fetițele care se uită la mine se motivează. Cum eu mă uit la alte fete, băieți care muncesc. Eu cânt, fac vlogging, TikTok, Instagram, am campanii… Din acești bani pentru care eu îi lucrez de la 12 ani…

Prietenii mei când aveau 12 ani se jucau! Eu filmam vlogguri, editam, făceam ore de vioară, pian, actorie, dansuri, editam singură, lansam piese”, a spus Bostănică.

Andreea subliniază că toată copilăria și-a dedicat-o muzicii, motiv pentru care acum și-ar permite să ducă un stil de viață luxos.

Aceasta i-a invitat pe cei interesați să calculeze valoarea acestora pentru a înțelege cât a câștigat în ultima săptămână.

În final, ea și-a exprimat mila față de oamenii care, după spusele ei, sunt foarte invidioși.

Andreea Bostănică, deranjată de ”invidioși”

Totuși, chiar dacă oamenii nu ar fi invidioși, cu siguranță Bostănică tot ar primi cadouri de la anumite persoane, persoane pe care doar ea le-ar cunoaște, după spusele internauților.

La un moment dat au apărut în mediul online imagini cu influencera stând la masă cu bărbați mai în vârstă, și, în mod vizibil, mai ”pufoși”.

Chiar și așa, influencerița nu bagă în seamă gurile rele, și, până la urmă de ce ar face-o? La finalul zilei, aceasta se răsfață cu produse de skin care primite gratis pentru a face reclame, ori mănâncă cele mai scumpe prăjituri și le postează pe Instagram.

Totuși, nu prea multe căci dacă nu e siluetă, nu vine nici banul!

„Pentru că toată copilăria mea mi-am dedicat-o muzicii, acum îmi permit! Vedeți câte puncte am? Momentan am 2 milioane, calculați cât valorează, ca să înțelegeți cât am făcut săptămâna asta.

În continuare nu-mi retrag absolut niciun cuvânt, în continuare mi-e milă de oamenii care sunt invidioși”, a spus vedeta.

La un calcul simplu se poate estima că 2 milioane de puncte pe TikTok reprezintă aproximativ 20.000 de euro.

Astfel că, Andreea Bostănică a dezvăluit că ar câștiga această sumă în doar șapte zile.

Citește și Andreea Bostănică, mesaj scandalos în mediul online. Românii, jigniţi grav de „Regina TikTok-ului”: „Mi-e milă de voi!”

Această declarație vine în urma criticilor pe care le-a primit aceasta, critici care cu siguranță nu se vor opri aici, mai ales pentru că tânăra pare destul de acidă, mai ales după ce a considerat-o și pe Ilinca Vandici tot o ”invidioasă”.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Stațiunea de la mare în care, în plin sezon, sunt utilaje pe plajă. Turiștii sunt dezamăgiți: „Nu aș recomanda”
Capital.ro
Teo Trandafir îl face praf pe Florin Salam: Regele României a murit!
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Sorin Grindeanu, anunțul momentului pentru milioane de șoferi! Se închide un drum important
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Schimbări de ultimă oră anunțate de ANM. Fenomene ostile în România
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer. Imagini uluitoare!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Ies la lumină noi detalii în cazul accidentului din Suceava, în care au murit cinci persoane! Tahograful vehiculului care a produs tragedia a fost manipulat
Capital.ro
Rusia a luat decizia astăzi, 3 Iulie. Au suspendat totul. Anunțul venit de la Kremlin
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Invazie de alge pe litoralul românesc
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?