Nu se mai termină scandalul! Gabi Bădălău, plângere penală împotriva Claudiei Pătrășcanu. Ce i-ar fi făcut fosta parteneră. ”A avut mult timp”

Scandalul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu este de departe de a se termina. Cearta dintre cei doi foști parteneri continuă, iar acum, actualul iubit al Biancăi Drăgușanu o acuză pe fosta soție că i-ar fi spart adresele de e-mail. Vezi mai jos ce s-a întâmplat recent în viețile acestora.
Filip Stan
21 mai 2024, 21:15
Nu se mai termină scandalul! Gabi Bădălău, plângere penală împotriva Claudiei Pătrășcanu. Ce i-ar fi făcut fosta parteneră. ”A avut mult timp”

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu nu au îngropat securea războiului, iar cearta dintre cei doi foști parteneri continuă!

Citește și Gabi Bădălău își apără mama, în scandalul cu Claudia Pătrășcanu. „Ea mă amenința și șantaja”

Bădălău a ajuns recent la poliție, acolo unde a depus o altă plângere penală împotriva fostei partenere alături de care are și doi copii.

Se pare că scandalul este de departe de a se termina, mai ales pentru că, de data aceasta, Gabi Bădălău vine cu noi acuzații la adresa fostei soții.

Actualul iubit al Biancăi Drăgușanu spune că mama copiilor lui i-ar fi spart mai multe conturi personale de e-mail.

Mai mult decât atât, acesta susține că fosta parteneră de viață nu i-ar mai fi permis să își vadă copiii. Astfel că, acesta a mers direct la poliție, unde a depus o nouă plângere împotriva fostei sale partenere.

Pe lângă cele menționate anterior, Gabi Bădălău spune că fosta parteneră nu ar avea deloc un comportament adecvat față de cei mici.

De altfel, tot el a mai spus că, pe lângă e-mailurile sparte, Claudia Pătrășcanu i-ar fi sustras fișe, date contabile și bilanțuri ale firmei.

În plus, Gabi Bădălău a susținut că le-a primit prin intermediul aplicației WhatsApp și că fosta parteneră, Claudia Pătrășcanu, l-ar șantaja.

Bărbatul a ales să meargă la poliție, pentru a depune probele și pentru a deschide o nouă plângere penală împotriva fostei sale soții.

​„Ea a avut foarte mult timp liber. Mi-a spart adresa mea de mail personală, cât și a societății, a furat de acolo, că ăsta este termenul, niște date contabile și niște fișe, bilanțuri ale societății, pe care mi le trimite pe WhatsApp și mă șantajează cu ele. Bineînțeles, eu nu am nimic de ascuns, totul este transparent în societățile mele. S-a ales cu o altă plângere penală. Toate probele sunt depuse la poliție, tot”, a spus Gabi Bădălău, conform Cancan.ro.

”Niciodată nu mă voi îndepărta de Dumnezeu”

Claudia Pătrășcanu pare că trăiește un coșmar, pentru că fostul partener nu este singurul care o târăște prin tribunale. Și fosta soacră a dat-o în judecată pe artistă.

Citește și Claudia Pătrășcanu, târâtă prin tribunale de fosta soacră. Mama lui Gabi Bădălău nu-i dă pace de cinci ani: „Se încearcă să mi se facă rău pe toate căile”

Portalul Instanțelor de Judecată a arătat că fosta sa soacră i-a deschis proces fostei nurori.

Claudia Pătrășcanu a reacționat, după ce a aflat că mama fostului soț a acționat-o în instanță. Aceasta le-a transmis câteva cuvinte persoanelor care, cândva, făceau parte din familia ei.

„Vedeți, doar cu credință am rezistat. Atâta timp cât îl am pe Dumnezeu și Maica Domnului lângă mine, pentru mine asta contează, credința mea. Mă va ajuta de fiecare dată. Niciodată nu mă voi îndepărta de Dumnezeu, oricâte încercări mi-e dat să am.

Mă rog pentru acești oameni să-i întoarcă Dumnezeu la credință și să le curețe sufletul de amărăciune și de tristețe. Să-l caute pe Dumnezeu cu toată ființa lor, sincer și adevărat”, a mai spus Claudia Pătrășcanu.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Insula ieftină și superbă din Grecia. Marea e mereu limpede aici, iar multe dintre plaje sunt pustii
Capital.ro
TESTARE pentru șoferii din România. NOILE REGULI se vor aplica în toată țara
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Vești bune pentru fermierii români! Aceștia vor primi mai mulți bani de la stat!
Adevarul
Ce părere aveau Hitler și comandanții germani despre români: „Cu românii nu se poate face nimic“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Care sunt cele mai de succes melodii ale lui Celine Dion. ”My heart will go one” este pe locul doi
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?
Cancan.ro
Rezultate BAC 2024. 8.000 de elevi au picat examenul. Anunţ oficial de la minister
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
O femeie s-a aruncat cu propriul copil de pe acoperișul unui bloc! Mama și-a explicat gestul extrem într-un bilet de adio
Capital.ro
NU MAI POȚI avea permis dacă nu treci testul. Anunț de la Guvern astăzi, 6 IULIE: Se face ca în toată lumea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Rassemblement National al lui Bardella, aproape de o victorie istorică în al doilea tur al alegerilor legislative franceze
MediaFlux
JOE BIDEN, ÎNLOCUIT! Cine îi IA LOCUL
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!