Anamaria Prodan a făcut marele anunţ de faţă cu Ronald Gavril: „Eu mereu vorbesc despre căsnicie. Bărbații s-au săturat de fetele tinere”/ Ronald Gavril: „Nu ne-am făcut planuri, nu ne-am gândit cât o să dureze”

Anamaria Prodan a oferit mai multe detalii din interiorul relației sale cu Ronald Gavril, deşi divorţul de Laurenţiu Reghecampf nu s-a finalizat încă. Niciodată nu i-am spus „Cere-mă de nevastă”!
Alina Costache
22 mai 2024, 10:08
Anamaria Prodan a făcut marele anunţ de faţă cu Ronald Gavril:

Anamaria Prodan trăiește deja de ceva vreme o poveste de iubire ca desprinse din basme, după cum spune și ea cu fiecare ocazie posibilă. Ea și Ronald Gavril par că se înțeleg perfect, iar vârsta pentru cei doi pare a fi, într-adevăr, doar un număr. Astfel, în timp de sportivul are 37 de ani, impresara a împlinit vârsta de 51, lucru care i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă diferența de 14 ani dintre cei doi nu a fost un impediment în oficializarea legăturii de iubire. Astfel, fără niciun fel de transparență, impresara a vorbit despre acest subiect și despre cum a perceput ea faptul că partenerul de viață este mult mai tânăr decât ea.

Anamaria Prodan, detalii intime despre relaţia cu Ronald Gavril: „Acesta este avantajul să ai un iubit mai tânăr”

„Dacă mă întrebi pe mine, nu (n.r. nu a fost un impediment), la el nu știu. Eu mă simt ca la 30 sau chiar mai mică, trăiesc normal, eu mă bucur când trec anii, pentru că devin mai matură și văd viața mai frumos. Diferențele astea sunt din ce în ce mai multe și mai des întâlnite. Probabil că și bărbații tineri s-au săturat de fetele tinere, care nu știu să facă nimic, nu-i îndreaptă spre nicăieri.”, a declarat Anamaria Prodan în cadrul emisiunii Fiță cu Adiță.

Anamaria Prodan este în al nouălea cer, după ce și-a întâlnit sufletul pereche acum ceva timp, pe Ronald Gavril. Astfel, la ceva timp după ce a decis să divorțeze de Laurențiu Reghecampf, al doilea său soț, impresara este adesea întrebată despre momentul în care va ajunge pentru a treia oară în fața altarului, de data aceasta cu sportivul care i-a luat complet mințile. Extrem de sinceră ca de obicei, răspunsul vedetei a venit numaidecât.

Noi avem un reality show, tu vrei ca lumea să se uite doar la tine și nu la noi? Am vorbit eu, eu mereu vorbesc despre căsnicie, despre ce mi-aș dori, dar niciodată nu i-am spus „Cere-mă de nevastă”, tu știi că eu mi-am cerut toți bărbații în căsătorie și asta nu o s-o mai fac. În schimb, vorbim de fiecare dată, pentru că Ronald e un om atât de discret, încât și nebunia asta a vițeii mele m-a făcut să fac tot ce e în putința mea să închid toate războaiele pe care le am, pentru că el nu merită asta și nu merit nici eu, nici copiii mei.”, a declarat Anamaria Prodan în cadrul emisiunii Fiță cu Adiță.

Întrebată despre calitățile pe care le are partenerul său de viață, Anamaria Prodan nu a stat nicio clipă pe gânduri și a început să înșiruie mai multe trăsături de caracter care îl definesc pe Ronald. Astfel, impresara nu s-a putut opri doar la trei caracteristici, ci și-a dorit să scoată în evidență mai multe lucruri pozitive cu care iubitul ei a fost înzestrat.

Cea mai mare calitate este că e un om de o puritate incredibilă, suflet de bebeluș, atât de bun din toate punctele de vedere, un profesionist cum n-am întâlnit în toată cariera mea și un bărbat puternic, impunător, protector. Cred că toate abilitățile ar trebui să le zic. Este și îngrozitor de romantic și de o sensibilitate incredibilă. Eu când l-am văzut prima dată în ring, am zis „Doamne ferește”, când l-am cunoscut acasă, am zis că un astfel de bărbat e pe cale de dispariție.”, a continuat impresara.

Citeşte şi: Ce crede Ronald Gavril despre o posibilă nuntă cu Anamaria Prodan. ”Sunt îndrăgostit și fericit”

Astfel, pe lângă faptul că ea se simte extrem de tânără atât fizic, cât și la nivel mental, Anamaria Prodan spune că partenerul său de viață este în aceeași măsură un bărbat extrem de matur, care a copleșit-o cu modul său de gândire.

„Și eu am crezut că pentru o fată este mult mai ok să ai un bărbat mai matur, de la care ai ce să înveți, nu știu dacă merge și invers, el ar trebui să răspundă. Cred că atunci când e maturitate între ambele părți, vârsta este doar un număr, iar Ronald la vârsta lui este peste mulți bărbați pe care eu i-am cunoscut în viața mea de 60-70 de ani. Atâta maturitate și puritate într-un om nu știu dacă mai găsești și cred că ăsta e cadoul meu de la Dumnezeu pentru câte s-au întâmplat și pentru câte am trăit.”, a continuat impresara.

 

La rândul său, Ronald spune că nu a văzut deloc ca pe un impediment numărul dintre ei și s-a bucurat de toată experiența cu care a venit la pachet partenera sa de viață, care îl susține la orice pas și alături de care poate face lucruri mărețe.

„Nu, n-a fost un impediment. Are o energie pozitivă, bună. Da, ea vine din lumea sporturile și știe exact ce am nevoie.”, a adăugat Ronald Gavril.

„El este încă sportiv, chiar dacă noi avem compania împreună, el nu trebuie să fie implicat în așa ceva. El își face antrenamentele lui, trebuie să stea liniștit și va cuceri și această centură, pentru că știu. Eu rar am văzut așa ceva ca el și vorbim de toate sporturile, unde eu cunosc oameni de ani de zile.”, mai spune Anamaria Prodan.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, adevărul despre relația pe care o au copiii ei cu Ronald Gavril: „Toți trei sunt ok”

Ronald a expus și el trei calități pe care le apreciază la iubita sa și pentru care o admiră extrem de mult. „Foarte ambițioasă, familistă, foarte iubitoare și blândă în momentele ei bune, e foarte agitată de obicei. Sunt mai multe.”, a adăugat și Ronald Gavril.

E ceva frumos, nu ne-am făcut planuri, nu ne-am gândit cât o să dureze, nu vreau să-mi mai fac niciodată planuri, pot să spun doar că vreau o familie.”, a completat vedeta.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Horoscop rune 29 iulie – 4 august 2024. Mihai Voropchievici dezvăluie ce zodie e sub semnul Uraganului
Capital.ro
Noua taxă pentru șoferi în România. Se plătește obligatoriu din 2024. O achiți timp de 5 ani
Playtech.ro
Gest superb! Cum a ”salvat-o” Nadia Comăneci pe Serena WIlliams la ceremonia JO de la Paris
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Viața de playboy a lui Petru Groza, în anii '50. Se fălea cu amantele de lux: „Îmi permit să fiu necredincios, dar numai cu ceva mai tânăr”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Ceaușescu a construit ilegal Casa Poporului. Mărturiile fostului arhitect-șef al Bucureștiului
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ce studii are Marcel de la Insula iubirii? Lui 'Maluma' i-a plăcut mai mult 'şcoala vieţii'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Viktor Orban a anunțat din România. Ungurii, obligați să recunoască: România e cea mai importantă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
FSB DEJOACĂ ATACURI TERORISTE ÎN DAGHESTAN: TREI SUSPECȚI ARESTAȚI ÎN KASPIK
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!