Vali Vijelie a fost iertat de „mama la copii”, după ce a fost prins în ofsaid cu „pofta inimii”: „Vine liniștea de după furtună”

Vali Vijelie și Carmen Rusu s-au împăcat, după ce în urmă cu o lună manelistul a fost surprins în compania unei alte femei. Chiar dacă a spus că nu vrea să mai audă de fostul soț, se pare că femeia a reușit să treacă peste infidelitatea acestuia.
Alina Costache
23 mai 2024, 12:32
Vali Vijelie a fost iertat de „mama la copii”, după ce a fost prins în ofsaid cu „pofta inimii”: „Vine liniștea de după furtună”
Vali Vijelie ar fi fost iertat de soția lui, după ce acesta a înșelat-o

În urmă cu o lună, Vali Vijelie afost surprins în compania unei brunete misterioase în timp ce se plimbau prin Capitală. Artistul a fost fotografiat în momentul în care îi punea mâna pe posterior femeii cu care era în acea seară.

Imaginile au ajuns și la soția manelistului. În acel moment, Carmen Rusu spunea că nu mai vrea să fie asociată cu Vali Vijelie, că vor merge pe drumuri separate, iar singura legătură pe care o va mai avea cu tatăl copiilor ei, Florin, Rafi, Cati și Nuțu, va fi doar cea financiară.

Citește și: Vali Vijelie face o avere pe litoral! Află cât trebuie să plătești pentru un concert al celebrului manelist după scandalul amoros din viața lui

Cu toate astea, la o lună de la incident, soția artistului a reușit să treacă peste infidelitate și l-a iertat. Confidentul lui Vali Vijelie a dat de înțeles că manelistul s-a împăcat cu soția. Mai mult, a precizat că artistul trece printr-o perioadă înfloritoare din punct de vedere profesional.

„Vali Vijelie nu are cum să fie liniștit tocmai prin prisma numelui. El este vijelie. Pe oriunde trece el face valuri și la propriu, și la figurat. E un om care într-adevăr oriunde intră provoacă vijelie. Vine liniștea de după furtună, liniștea dinaintea furtunii.

Vali e foarte bine. Trece printr-o perioadă în care este, cum se spune, vorbesc eu fiind Pește, se simte ca peștele în apă. E într-o perioadă foarte bună din punct de vedere profesional, pregătește numai melodii frumoase, chiar sunt gelos pe el în condițiile în care eu compun, cânt cu cu el, avem multe proiecte împreună”, a spus Baboiash în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.

Citește și: Vali Vijelie reacționează după ce a fost prins că și-a înșelat soția. Cine e bruneta cu care a fost văzut. „Cel mai frumos sentiment e dragostea”

Baboiash a dezvăluit că Val Vijelie nu se poate certa niciodată cu soția lui.

„Eu nu cred că Vali Vijelie se poate certa vreodată, nu neapărat cu soția. Nu cred că s-ar putea certa cu cineva. Eu de câte ori am fost la el, soția lui a fost acasă. Mă duc la el din anii 2000 și mereu am văzut-o, tot timpul a fost acasă, ne-a făcut o cafea, ne-a primit bine mereu. E o femeie deosebită, iar el într-adevăr este vulcanic, are și el o cruce de dus, că cine l-a pus să cânte melodia aia cu: să iubești două femei”, a mai declarat Baboiash.

Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie după ce a fost înșelată

Carmen Rusu dădea de înțeles, în urmă cu o lună, că va continua să locuaiscă în aceeași casă cu Vali Vijelie doar pentru situația financiară, dar și pentru cei patru copii pe care îi au împreună.

„Nu mă mai interesează unde și cu cine apare. Din acest moment, fiecare își vede de viața lui. Eu stau cu el strict pentru confortul financiar al meu și al copiilor mei. De acum, probabil fiecare va merge pe drumul lui și își va face viața. Pe mine nu mă mai interesează de azi nimic din ceea ce apare. Nu vreau să mai fiu contactată de nimeni. Vreau să se înțeleagă o dată pentru totdeauna că nu mai vreau să am de-a face cu el”, a mai spus Carmen Rusu.

DailyBusiness
Românii din Diaspora vor avea weekend întreg pentru a-și decide viitorul! Cum se vor desfășura alegerile parlamentare
Spynews
Elena Udrea rămâne în spatele gratiilor! Decizie de ultimă oră a Instanței Supreme
Bzi.ro
Gabriela Cristea a făcut celebra ciocolată din Dubai: „Ce frumos se vede cu aurul acesta!”
Fanatik.ro
Ele sunt zodiile care vor face schimbări radicale până la sfârșitul lunii. Se anunță multe transformări pentru acești nativi
Capital.ro
Viaţa la bloc 2024. Amendă de 1.000 pentru locatari. Proprietarii de apartamente au interzis
Playtech.ro
Delia a AJUNS de nerecunoscut! Doamneee ce și-a făcut la față!!! Arată ca Loredana Groza
DailyBusiness
NU ajung veniturile de la o lună la alta! 99% dintre români lucrează PENTRU BANI!
Adevarul
După un an în armata lui Putin, un cetățean tadjik povestește cum îi păcălește Rusia pe mercenari
wowbiz.ro
Gabriela a murit într-un accident, iar soțul ei, pompier chemat la intervenție, a leșinat când a aflat
Spynews
Cât a mers darul la nunta lui Marian Mexicanu cu Ana Maria. Sute de invitați s-au distrat la petrecere
Spynews
22 de elevi și trei profesori morți! Autocarul cu care au plecat în excursie a luat foc / FOTO
Evz.ro
Mașina scoasă la vânzare poate veni cu mari amenzi. Ce prevede legea
Ego.ro
Denise Rifai, imagini de INFARCT! Cum a fost surprinsă după ce a renunțat la hainele office
Prosport.ro
FOTO. Ea e gimnasta sexy căreia bărbații i-au cerut apa în care a făcut baie!
kanald.ro
Accident teribil în Teleorman! Gabriela a murit la doar 40 de ani, după ce s-a ciocnit cu un alt șofer pe E70. Printre pompierii care au intervenit s-a aflat chiar soțul ei
Cancan.ro
Mihai Grama, un bărbat din Reghin, a dat lovitura cu o afacere unică în lume: 'Unii au râs de mine'
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Obligatoriu pentru românii cu centrale de apartament. Asociaţiile de proprietari trebuie să respecte ordinul
StirileBZI
Aceste anvelope devin interzise de la 1 octombrie! Toți șoferii vor fi sancționați
Prosport.ro
Prodanca, atac dezlănțuit la Reghecampf: „Fotografii grotești din cluburi și interviuri date de amantă”
stirilekanald.ro
Ana-Maria Vasiliu l-a înșelat pe Gabriel?! Soacra a rupt tăcerea: "Nu te omoară nimeni degeaba"
substantial.ro
Marcel Ciolacu: Kelemen Hunor nu ar accepta funcţia de premier
MediaFlux
PENSIE mai MARE în OCTOMBRIE. LEGEA a intrat în vigoare
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Cum se încasează șpaga la DSVSA Ilfov