Lidia Fecioru – leacul zilei. Cum preparăm acasă uleiul de pojarniţă. Cura are efecte miraculoase după 3 luni

Lidia Fecioru are sfaturi bune pentru a trata afecţiunile cu ajutorul leacurilor naturiste, atunci câng gravitatea afecţiunii nu impune o vizită obligatorie la medic.
Filip Stan
26 mai 2024, 14:00
Lidia Fecioru - leacul zilei. Cum preparăm acasă uleiul de pojarniţă. Cura are efecte miraculoase după 3 luni

Lidia Fecioru a dezvăluit un leac de sunătoare foarte bun pentru mai mult afecțiuni. „La sunătoare i se mai spune, în termeni populari, pojarniță. Ulei de sunătoare se face foarte simplu. Culegem doar floricelele de la sunătoare, nu și planta. Umplem un borcănel de 1 litru și punem flori. Le apăsăm, ca să nu fie chiar așa înfoiat.’, a spus Lidia Fecioru.

‘Turnăm apoi ulei de măsline sau ulei simplu. Apoi, punem borcănelul la geam, la soare. Din când în când îl mai mișcăm, agităm. Apoi, îl stoarcem și punem compoziția într-o sticlă de culoare mai închisă, dacă se poate maro sau albastru. La 1 litru se pun 2-3 picături de vitamina E, ca să țină mai mult, să nu se râncezească.’, a zis Lidia Fecioru.

‘Uleiul de sunătoare îl putem folosi în foarte multe situații, respectiv nevralgii, fibroame, papiloame, gripe, hepatite virale B, cytomegalovirus (CMV), antimicrobian. Înainte de somn este foarte bine să se ia câteva picături în caz de stări de agitație, depresie, insomnii, gastrită, când reținem foarte multă apă. Cura de tratament se poate face cam 3 luni, ca orice tratament medicamentos natural.’, a mai spus Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”.

Ceaiul care face minuni pentru tuse și hipertensiune. Lidia Fecioru: „Rețeta este simplă. Se bea de trei ori pe zi”

Ceaiul care face minuni pentru tuse și hipertensiune. „Florile de podbal sunt foarte bune pentru cei care au bronșită, care nu scapă de tuse în urma răcelii sau care se confruntă cu hipertensiune. De asemenea, este un foarte bun antiseptic și antibacterian. Florile se culeg în lunile aprilie și mai, iar frunzele în iunie. Se usucă separat”, a spus Lidia Fecioru, la Antena 3 CNN.

Pentru a prepara infuzia din flori de podbal, adăugați o lingură de flori de podbal într-un pahar cu 200 de grame de apă fierbinte. Acoperiți paharul și lăsați amestecul să stea timp de 10 minute, astfel încât plantele să-și elibereze substanțele active în apă și apoi consumați câte 100 de grame de infuzie de trei ori pe zi.

Bioenergoterapeutul a atras atenția că această rețetă nu este recomandată femeilor care alăptează sau persoanelor cu probleme la ficat. De asemenea, există riscul ca unele persoane să fie alergice la planta de podbal.

Rețeta este simplă, o lingură de plante la un pahar de 200 de grame de apă fierbinte, apoi astupăm 10 minute. Se bea câte 100 de grame de trei ori pe zi.

Este interzis femeilor care alăptează și persoanelor cu probleme la ficat. De asemenea, sunt persoane care sunt alergice la plantă”, a mai precizat Lidia Fecioru.

Citește și: Lidia Fecioru a vindecat-o pe Teo Trandafir! Ce boli poate trata specialista în bioenergoterapie. ”A fost ceva îngrozitor”

Acest ceai nu doar că reduce tensiunea arterială, ci este eficient și în tratarea incontinenței urinare și a durerilor de stomac. „Am auzit multă lume care are probleme un pic cu tensiunea arterială, chiar dacă ia pastile. Acest tratament este foarte bun şi pentru reținerea de lichid, dar şi pentru a scădea un pic tensiunea arterială.

De asemenea, e indicat şi pentru cei care au incontinență urinară, pentru femeile un pic mai în vârstă, pentru cei care au suferit intervenții chirurgicale pe organele genitale și tot la fel, au această problemă. Ceaiul acesta mai este bun şi pentru durerile de stomac.

Ca să preparăm acest ceai, punem într-un ceainic o lingură cu vârf de semințe de mărar și turnăm o jumătate de litru de apă.

Lăsăm 40 de minute ceainicul acoperit și apoi bem cât o gură de 10-15 ori pe zi. Nu se bea în timpul în care mâncăm și nici după ce am mâncat şi suntem foarte sătui. Deci între mese, câte 2-3 înghiţituri şi facem lucrul acesta cam vreo 10 zile, timp de trei luni la rând. După aceea, profilactic, în fiecare lună, 2-3 zile”, a mai spus Lidia Fecioru.

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Ce se întâmplă cu toți românii care au rate și credite. Veștile sunt excelente de la Banca Transilvania, BCR, BRD, ING, Reiffeissen și CEC Bank. IFN-urile nu mai au voie să facă așa ceva. Milioane de clienți respiră ușurați
Capital.ro
Obligație în toate județele României din 1 octombrie. Oamenii pot cere ordin. Statul nu respinge
Playtech.ro
5 greșeli pe care le faci când folosești aparatul de aer condiționat și îți măresc considerabil factura la curent
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia „nu poate câștiga” în Ucraina. „Nu avem trupe suficiente, aruncăm în luptă și răniții”, spune un propagandist al Kremlinului
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
Românii care merg în Grecia, sfaturi de aur. Cum să nu risipească banii
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Misterul crimei din Brăila se adâncește ! Ce făcea dentista cu pacienții ei, în cabinet, când veneau la ea. Poliția a descoperit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
Se TAIE ajutoarele. Statul nu mai plătește niciun ban. Nu poți refuza scrisoarea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Acțiunile Crowdstrike scad cu aproape 15% după o eroare de securitate care a provocat haos global
MediaFlux
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'