Victor Ponta, în direct la România TV, despre caracatiţa Coldea-Dumbravă: Băsescu l-a numit în funcție, Băsescu s-a născut și va muri la fel, un om fără caracter, este o lichea

Victor Ponta se află şi în această duminică în studioul România Tv pentru a face analiza politică a săptămânii.
Filip Stan
26 mai 2024, 20:51
Victor Ponta, în direct la România TV, despre caracatiţa Coldea-Dumbravă: Băsescu l-a numit în funcție, Băsescu s-a născut și va muri la fel, un om fără caracter, este o lichea
Victor Ponta despre cazul Coldea

Întrebați cum a ajuns Coldea ( adj. la SRI n.red.). Domnul Basescu l-a numit in funcție pe Coldea. Părerea mea despre domnul Basescu este că s-a nascut si va muri la fel, un om fara caracter, un individ care nu-și asumă niciodată nimic, care încearcă să se dea bine cu aia aflați la putere și care dă în aia căzuți. Înțeleg că l-a criticat pe Coldea, pai l-am pus eu? Nu. Basescu l-a numit. Cum vi tu Băsescu și începi să îl înjuri pe Coldea. Genul asta de lichea politica, Basescu este licheaua absolută. Ziceați să scoatem lista cu politicienii lui Coldea. Eu stiu câtiva care erau asa destul de speriați de domnul Florian Coldea când era la SRI. Astept sa-i vad cum vin sa-l critice la TV, să se lepede de el. Am auzit de o legendă, nu știu dacă este adevărată, de cineva care și-a dat demisia din functie ca l-a sunat Florian Coldea si a ramas premierul japonez … săracul s-a plimbat pe la Muzeul Satului.

Nu ma bucur de rau nimanui, daca cineva a facut ceva rau sa plateasca, sa fie judecat. Nu vreau sa ma bag in cocina ca nu am treaba cu aia din cocină.

Dintre Ciolacu, Ciuca si Geoana niciunul nu vrea sistemul lui Iohannis.

Acum a cazut Coldea si Basescu s-a repezit sa o pupe in toate partile pe Kovesi, ce se va intampla cand va cadea si Kovesi.

Eu ma amuz putin, nu am fost prieten, nici partener cu Coldea. Erau unii care stateau la el la usa. In ultimii 20 de ani de la Basescu incoace cine a avut puterea pentru sine.

Nu-i cunosc pe astia doi, nu i-am vazut, nu am treaba cu ei. Daca te bagi cu ei, te bagi in cocina, te mananca porcii. e o chestiune struict ofiteri, sa decida justitia.

Bai nenorocitule, nu tu ai inceput tot. Ai facut dosare, ai inceput cu Năstase.

Erau niste escroci, incercau sa se escrocheze unul pe altul. Eu vreau sa profitam noi ca tara, sa avem un presedinte care sa spuna ca nu vreau sa mai fac ceea ce a facut Basescu. Nu mai aveam politicieni, de ce sa ma bag, ia sa-mi vad eu de afaceri, prieteni.

Oare scandalul asta nu a apărut pentru ca noi sa nu vorbim despre asta. A aparut pac scandalul asta. Cand vorbim despre alegerile care sunt peste doua saptamani.

 

Codruț Marta, pionul lui Coldea la ANAF. 

Nu erau stenogramele cu Basescu si cu Blejnar? Facem curant, acum e momentul, in septembrie.

 

Baronul Lamborghini, Iulian Dumitrescu

Primarul de la Ploiesti este acum la PSD. Probabil ca o sa castige alegerile.

 

În plin scandal Coldea-DNA, Victor Ponta, una dintre victimele celebre ale sistemului corupt din justiţie vine în studioul România TV pentru a explica culisele caracatiţei Coldea, care a trecut în subsidiar campanbia electorală.

Fostul premier Victor Ponta a dat în judecată statul român prin Ministerul Finanţelor, DNA şi pe procurorul Jean Uncheşelu, cel care l-a trimis în judecată pe Ponta în dosarul Turceni – Rovinari şi în care acesta a fost achitat defintiv la sfârşitul anului trecut.

EXCLUSIV | Victor Ponta, despre vizita în Turcia, alături de Marcel Ciolacu. ”A fost primit ca un președinte, nu ca un prim-ministru”

Acţiunea lui Ponta a fost înregistrată în 26 aprilie, la Tribunalul Bucureşti, pârâţi fiind statul român, prin Ministerul Finanţelor, dar şi DNA şi procurorul Jean Nicolae Uncheşelu. Obiectul dosarului este ”acţiune în răspundere delictuală”.

Fostul premier Victor Ponta şi fostul senator Dan Şova au fost achitaţi, în 28 decembrie 2023, de magistraţii instanţei supreme în dosarul „Turceni – Rovinari”, în care au fost judecaţi pentru fapte de corupţie, în legătură cu încheierea unor contracte.

Citeşte şi

EXCLUSIV / Victor Ponta spune tot ce știe despre problemele politice de la nivel global. Când se termină războaiele, în timp ce România negociază apărarea Ucrainei. Alegerile din țară, decisive pentru soarta românilor: „Oamenii sunt dezamăgiți”

 

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!