Tragedie în familia gimnastei Gina Gogean. Mama campioanei a murit într-un accident de circulație, provocat chiar de sora sportivei

Dramă în familia unei foste mari gimnaste a României. Mama fostei gimnaste Gina Gogean a murit într-un accident de circulație provocat chiar de sora sa.
Alina Costache
26 mai 2024, 19:55
Tragedie în familia gimnastei Gina Gogean. Mama campioanei a murit într-un accident de circulație, provocat chiar de sora sportivei

Tragedie în familia gimnastei Gina Gogean. Mama campioanei a murit într-un accident de circulație, provocat chiar de sora sportivei. Accidentul a avut loc duminică dimineață la ieșire din Piscu spre Tecuci. Sora gimnastei, în vârstă de 50 de ani, ar fi adormit la volan, a pierdut direcția de mers și a intrat într-un autotren, scrie monitoruldegalati.ro.
În urma impactului cu autotrenul, sora și mama gimnastei au rămas încarcerate. Din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru femeia de 72 ani care a decedat pe loc. După ce a fost descarcerată, sora gimnastei, în vârstă de 50 de ani, a suferit politraumatisme și a fost transportată în stare gravă la Spitalul Clinic Județean Galați.

Sora Ginei Gogean se zbate între viață și moarte.

Citește și: Amenda pe care toţi şoferii o riscă, fără să ştie. Este obligatoriu ca toţi conducătorii auto să ştie asta

„La data de 25 mai 2024, la ora 05:21, Inspectoratul de Poliție Județean Galați a fost sesizat telefonic, prin apel la S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că pe DN 25, la intrare în comuna Piscu dinspre comuna Tudor Vladimirescu, județul Galați, ar fi avut loc un accident rutier, în urma căruia o persoană a decedat.
Din verificările efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați, s-a stabilit faptul că o femeie în vârstă de 50 de ani, domiciliată în municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 25, având direcția de deplasare dinspre municipiul Tecuci, în zona kilometrului 46, ar fi pătruns pe sensul opus de mers unde ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară prevăzută cu semiremorcă (tir), care era condusă de un bărbat, de 34 de ani, din localitatea Roman, județul Neamț.


În urma impactului, pasagera aflată pe bancheta dreapta față, o femeie în vârstă de 72 de ani, a decedat, iar conducătoarea auto a rămas încarcerată.
La fața locului au intervenit de urgență și echipaje de pompieri și echipaje medicale, iar după ce persoana a fost descarcerată, a fost preluată și transportată la spital în stare de inconștiență, unde după acordarea asistenței medicale de specialitate și stabilizare, îi vor fi recoltate mostre biologice, în vederea stabiliri alcoolemiei.

Citește și: Cel mai des întâlnite întrebări-capcană la examenul pentru obținerea permisului auto. Candidații sunt frecvent induși în eroare de variantele de răspuns

Bărbatul de 34 de ani deține permis de conducere valabil, iar la testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de ucidere din culpă, respectiv vătămare corporală din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest eveniment rutier”, a transmis IPJ Galați.

Pe de altă parte, tatăl sportivei, în vârstă de 75 de ani, a primit teribila veste acasă, la Câmpuri.

 

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Proteina care ar putea prelungi speranța de viață cu până la 7 ani. A fost denumită “fântâna tinereții”: “Un obiectiv cheie pentru domeniul îmbătrânirii”
Capital.ro
Marele artist al României a murit! Toți actorii plâng: Mi se rupe inima
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
Lovitură pentru bărbaţii cu vârste cuprinse între 18 şi 27 de ani. ARMATA DEVINE OBLIGATORIE!
Adevarul
Armata ucraineană a publicat înregistrări video cu operaţiunile din primele ore ale ofensivei în provincia Kursk VIDEO
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Marele coșmar al șoferilor. Pot fi pedepsiți, chiar dacă nu au greșit
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Regizorul Bogdan Budes și-a PREVESTIT moartea?! Ce a postat cu câteva zile înainte de tragedie: „Aerul unor funeralii…”
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Ungaria e blocată. Viktor Orban a dat ordinul peste graniță. Este oficial
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Botswana creează un fond pentru a recompensa sportivii după succesul la Jocurile Olimpice de la Paris
MediaFlux
A ÎNCEPUT DISTRIBUIREA PENSIILOR MAJORATE! Vine POȘTAȘUL
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...