Andra, anunţ după aproape 16 ani de căsnicie cu Cătălin Măruţă

Andra spune că a a avut mare noroc să în găsească pe Cătălin. Artista a vorbit deschis și despre cât de mult o afectează criticile și cuvintele grele care au fost spuse la adresa sa, dar, de-a lungul timpului a învățat o lecție extrem de valoroasă, pe care a împărtășit-o tuturor.
Filip Stan
28 mai 2024, 17:18
Andra, anunţ după aproape 16 ani de căsnicie cu Cătălin Măruţă

Cu toate că lucrurile s-au mai schimbat pe alocuri, cum era și normal de altfel, Andra a ținut să sublinieze cât este de norocoasă că și-a găsit sufletul pereche. Dragostea și înțelegerea soțului ei îi dă putere, iar atenția prezentatorului la detalii o copleșește.

Andra, cuvinte de laudă la adresa lui Cătălin Măruță, după 16 ani de mariaj

Într-un interviu acordat OK Magazine, Andra susține că se regăsește în povestea din videoclipul piesei sale cu The Motans, „Înapoi în viitor”, unde este vorba despre o iubire care rezistă în timp, până la adânci bătrâneți.

„Am avut mare noroc să ne găsim, să ne îndrăgostim, să ne punem încrederea unul în celălalt. Cred că este un miracol de câte ori se regăsesc doi oameni făcuți unul pentru celălalt. Și părinții noștri sunt de zeci de ani împreună, iată că și noi, sper ca și copiii noștri să găsească dragostea adevărată. Este un sentiment unic să te simți iubit, împlinit și în siguranță lângă omul pe care îl iubești. Îți dă putere și un sentiment că poți face orice îți propui”, a declarat Andra pentru sursa citată.

 

Andra rupe tăcerea despre infidelitate. Artista a surprins cu declarațiile sale: „Poți trece peste niște lucruri dacă îți dorești ca lucrurile să funcționeze bine”

Andra: „Cătălin este acel soț care știe să aprecieze și cele mai mici detalii”

Artista apreciază atenția soțului ei la detalii și entuziasmul pe care îl arată atunci când are în pregătire un nou proiect pe plan profesional. Și, cum spune mereu la Românii au talent, încă reușește să-i mai facă pielea de găină.

„După atâția ani, e normal să se schimbe dinamica în orice relație, dar Cătălin este acel soț care știe să aprecieze și cele mai mici detalii. Fie că e vorba despre o piesă nouă la care lucrez sau doar mă aude cântând prin casă, el este entuziasmat, îmi spune dacă îi place, mă susține mult. Cunoaște tot repertoriul meu, chiar și pentru spectacolul Tradițional 2′, chiar dacă nu urcă pe scenă. Cred că da, îi mai fac pielea de găină. Îmi arată mereu că este foarte important ce fac„, a mai spus Andra.

Andra a vorbit deschis și despre cât de mult o afectează criticile și cuvintele grele care au fost spuse la adresa sa, dar, de-a lungul timpului a învățat o lecție extrem de valoroasă, pe care a împărtășit-o tuturor.

Andra Măruță, mesaj emoționant după ce a fost criticată din cauza kilogramelor în plus: „Eu n-am putut să slăbesc până acum, pentru că nu m-am acceptat. Îmi puneam 3 chiloți pe mine ca să ascund”

„Fiecare dintre noi are momente în care critica îl afectează, mai ales când vine într-o formă mai puțin constructivă. Am învățat, însă, că aceste critici spun mai mult despre persoana care le emite decât despre mine. Am auzit cuvinte grele, dar mi-am construit o armură puternică, bazată pe iubirea de sine și acceptare. Ceea ce contează cu adevărat este să te simți bine în pielea ta și să fii sănătos. Frumusețea este subiectivă, iar încrederea și felul în care te porți cu tine însăți sau însuți sunt cele care te fac cu adevărat atrăgător”, a mai declarat artista noastră.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Fenomenul rar care a apărut în România. Ce sunt norii Shelf-Cloud, de fapt și de ce au putut fi văzuți înaintea furtunii
Capital.ro
Nu te vom uita! România a pierdut o stea. A fost cea mai adorată actriță
Playtech.ro
Fiica lui Yosif Mohaci, apariție de SENZAȚIE! Nicole arată ca o păpușă, i-a cucerit pe toți
DailyBusiness
Veste șoc pentru pensionari! Nimeni nu se aștepta la acest lucru!
Adevarul
România, primele reacții după eșecul cu Olanda: Hagi și Burcă au explicat ce s-a întâmplat
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Pensionarii, în depresie. Bani mai puțini după recalculare
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Note LIVE Evaluarea Națională 2024 | Află rezultatele publicate pe EDU.RO
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Vremea a făcut ravagii în România: Pompierii au interveni în 42 de localități. Mai mulți copaci au fost doborâți în București din cauza vântului puternic, iar traficul feroviar a fost blocat
Capital.ro
Legea este în vigoare în toată România. Se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
La ce oră se afișează azi rezultatele la Evaluare Națională 2024? Iată cum verific online notele
substantial.ro
Trei oameni au murit și cinci au fost răniți într-un accident în Giurgiu
MediaFlux
ANAF a intrat pe FIR! NU se DAU AMENZI până la 1 IANUARIE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?