Mara Bănică, dată în judecată de familia Sterp. Mama Geta tună și fulgeră: „O scuip pe gură! O mahalagioaică, a trăit numai din scandaluri”

Mama Geta a anunțat că familia ei o dă în judecată pe Mara Bănică pentru afirmațiile publice pe care le-a făcut. Familia Sterp o cheamă pe jurnalistă în instanță.
Alina Costache
28 mai 2024, 18:55
Mara Bănică, dată în judecată de familia Sterp. Mama Geta tună și fulgeră: „O scuip pe gură! O mahalagioaică, a trăit numai din scandaluri”
Mama Geta este extrem de furioasă din cauza Marei Bănică, după ce jurnalista s-a luat de copiii ei

Familia Sterp nu are de gând să treacă peste lucrurile pe care Mara Bănică le-a spus despre băieții mamei Geta, amintind un episod cu un cioban care s-a plâns, în trecut, că nu a fost deloc bine tratat la stâna de oi.

Jurnalista a postat în mediul online un text în care acuză familia Sterp că a schingiuit oameni, unul dintre foștii angajați, care între timp a decedat, reclamând că ar fi fost agresat de Culiță Sterp și ar fi fost păcălit la bani.

Mama Geta a explicat episodul neplăcut care în continuare urmărește familia Sterp. Aceasta acuză emisiunea Acces Direct că l-a plătit pe acel bărbat care a lucrat o perioadă scurtă pentru ei pentru a-i denigra copiii.

Citește și: Iancu Sterp dă de pământ cu Mara Bănică în scandalul Survivor ALL Star: „Ne vedem în instanță pentru aceste minciuni”

Mai mult, mama Geta a dezvăluit că după aparițai la televizor, respectivul individ i-a cerut iertare lui Iancu și a vurt să se întoarcă la muncă. Femeia a declarat că fiul ei cel mare, Culiță, o va da în judecată pe Mara Bănică, deoarece au martori care, în instanță, vor spune cum stau, de fapt, lucrurile la ei la stână.

Mama fraților Sterp spune că are dovezi în acest sens. Femeia nu vrea să mai audă de Mara Bănică, considerând că face doar scandal, iar dacă ar vedea-o în fața ei nu știe cum ar reacționa.

„Eu sunt omul care vorbesc adevărul și nu mă ascund. Acel om a mers la ei  (n. red.: la Acces direct) și a fost plătit cu 700 de euro. Băiatul a fost la noi vreo zece ani la oi, era un țigan de la Rupea, din județul Brașov.

El nu stătea la noi, venea o săptămână, două, fugea, iar venea, iar pleca, fuma vreo trei pachete de țigări pe zi, nu era asta problema, dar nu-i plăcea munca. El pe la multă lume a fost numai să fure și să plece.

El tot suna acolo pe la Acces direct și ăștia i-au dat 700 de euro și i-au zis: `Vino aici și tu spune cum spunem noi`. Ca la Vulpița și Viorel. Știi de unde știu că l-au plătit? Păi după tot scandalul ăla de la televizor, păi noi am avut peste 100 de oameni care tot vin și pleacă. Unul stă un an, alții doi, stă fiecare cât vrea. De ce nu a apărut altul din atâția? 

Țiganul ăla era foarte parșiv. Eu îmi asum, nu o zic cu răutate, că și eu sunt româncă, nu-s nemțoaică, nu-s nimic! Nu stătea la noi. I-a dat Culiță 1.000 de lei că avea nevoie, era iarnă și fătau oile.

Mulți oameni dădeau banii și pleca cu banii (n. red.: fără să mai muncească). Săracul, parcă a fost blestemat, că a și murit. Nu mai trăiește. A murit, ne-am interesat noi de el acuma, Iancu ne-a zis”, a mărturisit mama Geta, pentru Fanatik.ro.

Mama Geta a dezvăluit că bărbatul care apăruse la Acces Direct a decedat recent, după ce fiul ei, Iancu Sterp, s-a interesat de soarta acestuia.

„Noi avem dovezi clare cu el. Iancu l-a întrebat, după ce venise de la Survivor, de ce a făcut circul ăla la televizor, că noi am fost oameni cu el și nici n-a stat aici mult… I-a zis: `Iancu, te rog, iartă-mă! M-o plătit ăia de la Acces direct cu 700 de euro să mă duc să spui despre voi minciunile alea gogonate`. Na, gândește-te. Mara Bănică scrie asta că nu are cu ce să se ia de noi mahalagioaica.

El s-a rugat de Iancu să îl luăm înapoi. Iancu are și filmare, că a vorbit cu el pe video, deci el are filmare. Noi avem dovada. Săracul acum am aflat că a murit. Noi când i-am dat 1.000 de lei, a venit la noi, apoi a plecat la alții…

El umbla numai cu minciuni, așa era el construit, mno… Plus că atunci ne-au dispărut vreo 30 de oi, nu știu dacă cu știrea lui, mno… Noi avem martori și mergem în instanță cu martorii. O să meargă în instanță mai mulți. Noi nu le dăm bani aiurea, poftim, salariul, dacă sunt mulțumiți bine, dacă nu, nu”, a mai spus mama Geta.

Citește și: Culiță Sterp o dă în judecată pe Mara Bănică, după ce i-a criticat familia. ”Acuzații atât de grave și de false, mai nereușite decât operațiile dumneavoastră”

Femeia a mai spus că niciodată nu s-a pus problema ca angajații ei să nu fie bine tratați, așa cum susține Mara Bănică, din contră.

„Cât stau eu în picioare să fac mâncare la cioban, carne, piure, cartofi prăjiți, la piață în fiecare zi și numai mâncare gătită, plăcinte, clătite cu urdă, dar ce nu la fac eu? Noi le facem mâncare, dar țigări, dar bere, vai câte le dăm pe lângă salariu!

Da poate Mara Bănică să țină o turmă de oi? Mara Bănică, săraca, nicio pisică nu poate să țină! Nu poate sta cu mine de vorbă că o scuip pe gură! O mahalagioaică, a trăit numai din scandaluri… Merge Culiță să o dea în judecată”, a mai spus mama fraților Sterp.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Orașul din România în care se deschide o nouă fabrică gigant. Vor fi sute de locuri de muncă, germanii au făcut o investiție de zeci de milioane de euro aici
Capital.ro
A explodat BOMBA despre Traian Băsescu! S-a aflat ce a făcut fostul președinte al României
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Adio șezlonguri! Turismul din Grecia se schimbă radical
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
BREAKING | Crima care a zguduit Buzăul. Și-a ucis soția cu toporul când a auzit ce dorea să facă. Martor la incident a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Răsturnare de situație în cazul dentistei din Brăila! Aceasta ar fi fost ucisă de mafia basarabeană! Declarațiile făcute de rudele presupusului criminal
Capital.ro
Când se dă permisul de conducere înapoi? Lege nouă pentru șoferii din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Premiul Marcel Ciolacu despre deficitul bugetar și necesitatea investițiilor
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!