Horoscop Camelia Pătrășcanu. Mercur intră în Gemeni pe 3 iunie: „Au activată zona câștigurilor”

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Mercur va intra în Gemeni pe 3 iunie și va sta până pe 17 a lunii. În această perioadă, trebuie să avem încredere în mintea noastră, pentru că funcționează extraordinar. Tot ceea ce primim ca informație, procesăm ne ajută să vedem altfel cum se așază lucrurile.
Alina Costache
28 mai 2024, 19:17
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Mercur intră în Gemeni pe 3 iunie:
Horoscop Camelia Pătrășcanu

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Oricât ar fi de complicată situația pe care o traversăm, cumva se face lumină. Unele persoane pot apărea ca salvatoare pentru noi, potriivit Fanatik.ro.

Citește și: Horoscop 29 mai 2024: Poartă-te cu mănuşi cu cei care trec prin momente sensibile

Horoscop Camelia Pătrășcanu: „Vărsătorii sunt ca într-o vacanță”

Berbecii au o perioadă plină de informații utile, dar și propuneri și invitații la diverse evenimente. Pentru unii, e o recreere binevenită. Alții cunosc oameni noi, fascinați, adevărate modele de viață.

Taurii au un Mercur în Gemeni cu gândul la bani. Au și noroc să facă bani, folosindu-se de toată autoritatea lor. Postura pe care o au acum îi ajută într-un sistem, într-o ierarhie. Trebuie să profite din plin pentru a lua decizii, pentru a-și impune un punct de vedere.

Gemenii, cu Mercur în semnul lor, au chef de vorbă. Tonul lor devine mai luminos și comunicarea mai pozitivă. Ceva se întâmplă în felul în care privesc lumea, parcă își deschid mai mult inima. Poate și anturajul are un rol pozitiv în deciziile pe care le vor lua.

Racii au un Mercur în Gemeni plin de rezolvări. Află diverse secrete, corelează altfel informațiile care erau sub nasul lor, dar nu le vedeau. E bine să nu ducă vorba, să nu spună ce știu, să fie mai discreți.

Leii au popularitate, vizibilitate. Poate că nu-și doresc faima, dar ea vine. Sunt avantajați în special cei care se bazează pe o clientelă bogată, cei care lucrează mult cu publicul.

Fecioarele pot avea rezultate fabuloase la locul de muncă sau în relația cu autoritățile. Schimbă multe hârtii, au nevoie de tot felul de autorizații, de avize. Poate că le sunt testate cunoștințele sau poartă discuții test, poate chiar de confruntare. Pot ieși victorioase, deși au mari emoții.

Balanțele au un Mercur în Gemeni cu chef de plimbare. Primele două săptămâni din iunie chiar sunt favorabile deplasărilor. Ajung în locuri unde chiar pot afla diverse informații. Se face un mare și profund schimb de informații.

Scorpionii au și ei în perioada asta foarte activată zona câștigurilor. Ele vin în urma unor manevre foarte inteligente pe care le fac. Ceea ce au, ceea ce stăpânesc, e bine pus în valoare acum. Se ajută cu diverse persoane, colaborează bine mai ales cu tinerii.

Săgetătorii au primele două săptămâni cu mare interes de a se conecta la oameni. Dau mai multe telefoane, ies mai des la întâlniri. Și ei zgândăresc lucrurile, vor să fie băgați în seamă, dar pentru că au farmec se creează în jurul lor un zumzet.

Capricornii au mult de muncă. Sunt foarte animați, poate chiar într-o altă colectivitate vor intra. Au harta animată în privința organizării vieții, căci vor să facă lucrurile mai lejer.

Vărsătorii sunt ca într-o vacanță. Iau lucrurile lejer, ies dintr-o perioadă în care au fost foarte interiorizați. Își amintesc ce bine era când era mai puțin rău și aveau un tonus bun. Sunt mai dezinvolți, mai dezinhibați.

Peștii au un Mercur în Gemeni cu multă animație în casă. E multă veselie în căminul lor. Și ei au un neastâmpăr, se pregătesc să plece în diverse locuri. Sunt dispuși să umble în toate cotloanele amintirilor lor, ale lucrurilor care sunt prăfuite de multă vreme.

DailyBusiness
Prețul argintului a luat-o RAZNA! A ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii 12 ani
Spynews
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Bzi.ro
Sore a slăbit renunțând la un singur aliment! Cântăreața este foarte sexy acum!
Fanatik.ro
Acestea sunt ouăle care au rupt supermarketurile din România. Sunt aduse din Ucraina și au un preț ireal de mic
Capital.ro
Pedeapsă pentru Băsescu. Fostul președinte al României NU a scăpat nepedepsit
Playtech.ro
Fiica Biancăi Drăgușanu, uluitor ce transformare! Doamne cât de schimbată e Sofia
DailyBusiness
Investiții de MILIOANE de euro pentru modernizarea spitalelor. Ce a anunțat Adrian Câciu
Adevarul
Planeta Maimuțelor devine realitate: Un cimpanzeu celebru a măcelărit un bebeluș după ce l-a smuls din brațele mamei
wowbiz.ro
Doliu uriaș! A murit actorul din „Liceenii”. Anunțul trist a fost făcut de Teatrul Național din București
Spynews
Cine e milionarul care o face acum fericită pe Irisha. Influencerița, prima apariție alături de noul iubit
Spynews
Românii vor plăti o nouă taxă începând de luna viitoare. Va fi afișată direct în factura la energie electrică
Evz.ro
Trucuri pentru curățat husa de la telefon. Cum devine impecabilă
Ego.ro
Denise Rifai, imagini de INFARCT! Cum a fost surprinsă după ce a renunțat la hainele office
Prosport.ro
FOTO. Gafă uriașă a uneia dintre cele mai frumoase femei
kanald.ro
„Abia putea respira” A condus 20 de km sub șoc anafilactic pentru a-și salva viața. Un bărbat de 80 de ani din Suceava a ajuns în ultima clipă la spital, de unul singur
Cancan.ro
Vlad Gherman rupe tăcerea, la 3 luni după nuntă! De ce nu se înțelege cu Oana Moșneagu: 'Nu poate să stea locului!' 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Ea e fosta campioană româncă de la Roland Garros care s-a lăsat de tenis pentru a deveni chirurg la Floreasca! The Sun i-a prezentat povestea în detaliu
Capital.ro
Elena Udrea e în culmea fericirii! Anunț minunat despre ieșirea din închisoare
StirileBZI
Pungile de plastic vor fi interzise! De când se va aplica decizia
Prosport.ro
FOTO. Actriță de filme interzise a spus dacă ar petrece o noapte cu Gigi Becali! Cum arată
stirilekanald.ro
"Am murit pe masa de operație, iar ce am văzut apoi e foarte diferit de ce spune biserica". Experiența tulburătoare a unei avocate care a trecut prin moarte clinică
substantial.ro
Melania Trump susține că democrații și presa au alimentat tentativele de asasinat asupra soțului ei
MediaFlux
Românii care STAU la BLOC riscă AMENZI! REGULA esențială care NU trebuie ÎNCĂLCATĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Institutul Pasteur, o instituție de cercetare în declin: de la pionierat în Europa la doi angajați și pierderi financiare majore