Născută și crescută în București, provenind dintr-o familie îndrăgostită de muzică, Corina Chiriac a avut o copilărie și o adolescență în care arta făcea parte din viața ei. Părinții săi au fost profesori la Conservatorul „Ciprian Porumbescu” din București, tatăl său fiind compozitor și profesor de armonie și contrapunct, în timp ce mama sa era o pianistă de excepție.
În copilărie, părinții Corinei și-au dorit ca fiica lor să devină o violonistă de succes. Totuși, vedeta și-a dorit altceva, astfel că a studiat la Institutul de Teatru. În 1970 a câștigat trofeul „Steaua fără nume”, moment care a marcat debutul său în lumea muzicii ușoare și care a deschis drumul către o carieră strălucită în industrie.
Puțini știu că mama Corinei, pe nume Arșaluis Calaigian, provenea dintr-o familie armeană. Unchiul său a fost preot la Catedrala Armenească din București, iar această moștenire culturală și etnică a avut un impact profund asupra vieții și carierei artistice a Corinei Chiriac.
Într-un mesaj emoționant postat pe Facebook cu ocazia aniversării a 100 de ani de la nașterea tatălui său, Mircea Chiriac, Corina Chiriac a oferit mai multe detalii despre familia sa și despre influența profundă pe care părintele ei a avut-o asupra vieții și carierei sale. Mircea Chiriac, compozitor și profesor respectat, a fost o figură marcantă în viața Corinei, transmițându-i valori precum respectul, simțul răspunderii și demnitatea.
„Tata era o «figură», un băiat extrem de muncitor şi deştept, «băiat de gaşcă» iubitor de prieteni şi de discuţii interesante, primea cu plăcere musafiri”, a scris artista la acea vreme pe pagina sa de Facebook.
Așadar, Corina Chiriac poartă în ADN-ul său nu doar pasiunea pentru muzică, ci și o moștenire culturală și etnică bogată, care a contribuit la conturarea personalității și carierei sale remarcabile în lumea artistică românească.