Cum se despart bărbații din zodiac. Ce indicii oferă fiecare nativ când vrea să încheie o relație

Cum se despart bărbații din zodiac. Bineînțeles că nu este o regulă, însă astrologia spune că fiecare nativ are modul său de acționa atunci vrea să încheie o relație. Vezi mai jos cum reacționeză fiecare zodie.
Alina Costache
29 mai 2024, 16:54
Cum se despart bărbații din zodiac. Ce indicii oferă fiecare nativ când vrea să încheie o relație
Cum se despart bărbații din zodiac

Cum se despart bărbații din zodiac. Ei bine, dacă realizezi că ceva s-a schimbat în relația voastră, dar în același timp refuzi sa crezi ca totul ar putea sa se termine asa, poți citi mai jos despre zodia partenerului și să vezi dacă sunt semnele că vrea să pună punct relației.

Citește și: Horoscop Camelia Pătrășcanu. Mercur intră în Gemeni pe 3 iunie: „Au activată zona câștigurilor”

Cum se despart bărbații din zodiac

Berbec

Nativul acestei zodii se îndepărtează pe zi ce trece de partenera lui atunci când se gândește sa se despartă de ea. Va petrece din ce în ce mai putin timp în compania ei și va găsi suficiente motive pentru a face orice altceva.

Doar într-un moment de impulsivitate, după ce a fost pus la zid de iubita lui, va recunoaște ca nu își mai dorește sa fie în relația respectiva. Motivele se vor învârti în jurul monotoniei, stare pe care reprezentanții zodiei nu o suporta. Bineînțeles, în opinia bărbatului Berbec, doar femeia este de vina pentru ca el s-a plictisit de ea.

Taur

Dacă pana în prezent ți se părea ca Taurul nu discuta cu ușurința despre sentimentele lui, atunci când vrea sa se despartă de o femeie se răcește complet. Primul indiciu pe care îl va oferi în acest sens va fi refuzarea partidelor erotice.

In cele din urma, după o perioada în care va întoarce situația pe toate părțile, bărbatul Taur va decide sa vorbească cu partenera lui. Spre deosebire de alți bărbați care dau răspunsuri seci, el va explica amănunțit de ce nu își mai dorește sa fie în relația respectiva.

Gemeni

Dacă ești într-o relație cu un reprezentant al acestui semn zodiacal, nu te aștepta sa primești prea multe explicații atunci când se desparte de tine. Poate sa ia decizia chiar peste noapte, ca apoi sa se răzgândească și sa încerce sa va împăcați.

Își iubește și independenta, dar în același timp are nevoie de cineva lângă el. Bineînțeles, dacă nu ești tu, va fi alta. Gemenii trec ușor peste o despărțire dacă au companie, cu atât mai mult dacă nu s-au implicat prea mult sentimental în legătura respectiva.

Rac

Când încerca sa te cucerească, cu siguranța te-ai gândit ca este cel mai romantic bărbat pe care l-ai întâlnit. Acum, când lucrurile par sa se schimbe intre voi, nu mai tine cont nici măcar de părerea ta. Nativul nu va ezita sa iți spună în fata tot ceea ce crede despre tine și nici sa iți reproșeze ca din vina ta va despărțiți. După ce își va spune frustrările strânse în interiorul lui, va adopta o atitudine rece fata de tine.

Leu

Guvernat de Soare, bărbatul Leu nu renunța la orgoliul lui nici măcar atunci când se desparte de partenera lui. El iți va spune pe un ton arogant ca nu își mai dorește sa fie cu tine, scoțând în evidenta faptul ca nu mai ești importanta pentru el.

În plus, nu va ezita sa iți demonstreze ca îi este mult mai bine fără tine și ca își poate vedea de viata lui fără sa privească înapoi. De obicei, nativii nu ezita atunci când vor sa iasă dintr-o relație pentru ca ei sunt siguri de ceea ce simt.

Fecioară

Atunci când reprezentantul acestui semn zodiacal nu își mai dorește sa fie cu partenera lui, parca nu mai are aceeași implicare nici măcar atunci când ii aduce critici, una dintre activitățile preferate ale acestei zodii.

El ii va spune pe un ton rece și sec ca nu are sens ca legătura dintre ei sa mai continue. De obicei, el nu revine asupra deciziei, ci bate situația în cuie și merge mai departe fără prea multe remușcări amoroase.

Balanță

Dornic de liniște și armonie, bărbatul din Balanță aproape ca se va ruga ca partenera lui sa nu facă o scena atunci când ii va spune ca nu mai vrea sa fie cu ea. Nici nu este de mirare ca nu este adeptul despărțirilor fata în fata, ci ca prefera sa trimită mesaje pe telefon ori pe rețelele de socializare. Tot ce își dorește el este ca fosta lui iubita sa înțeleagă din prima situația și sa îl lase în pace, nu sa îl învinovățească.

Scorpion

Poate ca un bărbat din zodia Scorpion nu iți va spune din prima ca vrea sa se despartă de tine, însa iți va da de înțeles prin atitudinea lui de zi cu zi. Nimic din ceea ce faci ori spui nu pare sa ii mai convină, însă nici nu se implica ca lucrurile sa fie altfel. In cele din urma te va scoate din sărite și tu vei fi cea care își va dori sa se despartă de el cât mai repede cu putința.

Săgetător

Bărbatul Săgetător se va îndepărta treptat, dar sigur, de tine atunci când gândurile de despărțire vor pune stăpânire pe mintea lui. Vei simți ca nu mai are sentimente pentru tine atunci când nu își va mai dori sa te implice în activitățile lui. Va prefera compania altor persoane si se va refugia in diferite hobby-uri, unele pe care nici măcar nu știai ca le are pana acum. Pana la urma, iți va mărturisi și ceea ce simte, de fapt ce nu mai simte.

Capricorn

Reprezentanții zodiei Capricorn nu se numără printre cei mai pasionali bărbați, însa le vei cunoaște firea rece abia în momentele în care partenerul tău iți va spune ca nu mai vrea sa fie cu tine.

Chiar dacă el se gândește de ceva vreme la acest lucru, ți-l va împărtăși doar atunci când va fi sigur ca asta își dorește. Va începe treptat sa se înstrăineze de tine. Nu iți va mai mărturisi ce nemulțumiri are pe suflet, mai ales ca tu te numeri printre cele mai mari, și nici nu va mai fi deschis la comunicare.

Vărsător

Dacă bărbatul născut sub influenta acestui semn zodiacal nu își va mai dori sa fie cu tine, nu o vei afla de la el, ci de la alte persoane. Fie vei descoperi ca are pe altcineva, fie ii va mărturisi unui prieten ca nu își mai dorește sa fie implicat în aceasta relație. Nu ar trebui sa te surprindă nici dacă tu vei fi ultima care va afla acest lucru, după ce toți din jurul vostru știu în ce situație va aflați.

Pești

Nu vei fi surprinsa sa afli ca nativul zodiei Pești vrea sa se despartă de tine. El va presară pe parcurs diverse indicii destul de clare în acest sens. Fie va testa terenul, fie se va da de gol în diverse situații. Dar, în final, nu se va ascunde de tine pentru ca nu va avea nicio problema în a-ți spune în fata ca tot ceea ce își dorește de la viata este sa se despartă de tine. Simplu și la obiect.

Cu toate acestea, nu ar trebui sa fie pentru tine o surpriza mare dacă, după doar câteva zile, va avea remușcări și va încerca sa se împace cu tine. Peștii nu știu întotdeauna ceea ce vor de la viata.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Leguma care s-a scumpit enorm în ultimele zile. Se vinde cu un preț uriaș în piețe, deși e produsă în cantități industriale în România și la producători costă doar 1,5 lei un singur kilogram
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de mașini. Trebuie să obțină acest document neapărat
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Romanița Iovan, mai bine ca niciodată. Înfloritoare la 59 de ani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
S-a pus limită. Decizie definitivă cu banii românilor. Interzis prin lege să mai depășești
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Curiosity descoperă sulf pur pe Marte într-un canal străvechi, uimitând cercetătorii
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!