Zanni este câștigătorul Survivor All Stars 2024 și se întoarce acasă cu premiul de 100.000 de euro! El este Supraviețuitorul Suprem

Zanni este marele câștigător de la Survivor All Stars 2024, după ce a luptat într-un duel de excepție, ultimul din acest sezon.
Alina Costache
30 mai 2024, 23:50
Zanni este câștigătorul Survivor All Stars 2024 și se întoarce acasă cu premiul de 100.000 de euro! El este Supraviețuitorul Suprem
Zanni este marele câștigător de la Survivor All Stars 2024

Zanni este marele câștigător Survivor All Stars 2024. Acesta pleacă acasă cu premiul de 100.000 de euro și titlul de „Survivor România”, după ce telespectatorii și-au exprimat dorința prin vot.

„Ați votat campionul. Unul dintre cei doi va câștiga trofeul și va încasa cecul  în valoare de 100.00 de euro. (…) Această luptă a fost extrem de strânsă. Voturile au fost extrem de apropiate. Există totuși o diferență. Cei de acasă au votat. Numele acestui campion este Zannidache.”, a fost anunțul făcut de Daniel Pavel.

Zanni s-a calificat direct în finala Survivor All Stars, după ce a obținut toate punctele necesare pentru a merge mai departe. Iancu și Andrei au mers în fața telespectatorilor pentru vot. Cel care a obținut cele mai multe voturi a fost Iancu, care a mers în finala voturilor cu Zanni.

Înainte ca Domnul Dan să dea START VOT, i-a adresat câteva întrebări lui Zanni referitoare la parcursul său în competiție:

„Sezonul ăsta au fost mult mai mari emoțiile. Sezonul trecut a fost mult mai trumatizant, m-a maturizat mai mult. Acesta a fost mult mai greu din punct de vedere competițional. Am fost super emoționat sezonul ăsta, am simțit tot foarte puternic, am recunoscut că am temeri”, a spus Zanni.

„Cine m-a ajutat cel mai mult.. Jorge, datorită lui am dormit bine, el ne-a făcut acoperișul, el a contribuit cel mai mult. TJ Miles și Moroșanu au contribuit și ei. A fost Zmărăndescu cu Moroșanu care au fost doi titani, doi oameni mai înțelepți care au ținut echipa într-un echilibru. Jador, din nou, am avut o altă perspectivă..”, a mai spus Zanni.

Mai mult decât atât, Zanni a fost întrebat pe cine și-ar dori să aibă lângă el în sesiunea finală de vot:

„Ce a ținut de mine, i-am vrut pe cei mai puternici pe traseu. Mereu mi-a plăcut să-i iau pe cei mai buni. Acum nu mai ține de noi! Mai departe, fiecare dintre noi trei vrea să câștige. Acum ține de oamenii de acasă!”, a spus Zanni.

Alexandra Duli și Ana Porgras au luat și ele cuvântul, înainte de a se afla votul publicului:

Alexandra Duli: „Mă bucur pentru el, a avut o dorință foarte mare să ajungă în acest moment. Sper să câștige și se i se îndeplinească visul ăsta”.

Cel care a obținut cele mai multe voturi a fost Iancu, care a mers în finala voturilor cu Zanni, după ce etapa traseelor s-a încheiat. Telespectatorii au fost cei care au decis câștigătorul din această seară.

„Când am venit în această competiție, mi-am promis că o să fiu eu, real, cu bune și cu rele. Am avut o soartă foarte grea, o cruce care a fost grea, dar am purtat-o cu deminitate până la final.
Cand m-am întors acasă și mi-am îmbrățișat copilul și logodnica, mi-au spus că m-au recunoscut în ce sunt eu acasă.

Survivor nu este o competiție numai sportivă. Dar contează să fii om, să reziști psihic, să reziști dorului”, a spus Andrei Ciobanu înainte ca domnul Dan să dea start vot.

„Dacă vor să mă vadă câștigător, să mă voteze. Un singur joc nu te reprezintă. Sunt un supraviețuitor adevărat. Si în sezonul trecut am reușit să ajung în finală, atunci nu am câștigat, sper ca acum să câștig”, a spus Iancu Sterp, înainte de a deveni cel de-al doilea protagonist din marea finală Survivor All Stars.

După 19 săptămâni în care s-au luptat pentru a rămâne în concurs, Andrei Ciobanu, Zanni și Iancu Sterp au dovedit că dețin toate calitățile necesare pentru a deveni Supraviețuitorul suprem. Înainte ca marea finală să înceapă, cei trei și-au exprimat sincer sentimentele.

„A fost una dintre cele mai intense și profunde nopți petrecute la Survivor. Mă bucur din toată inima că am putut da atât din mine și că sunt în finală. Este un vis devenit realitate!”, a spus Andrei Ciobanu.

Citește și: LIVE VIDEO A început marea finală Survivor All Stars 2024. Zanni, Iancu Sterp și Andrei Ciobanu luptă pentru premiul de 100.000 de euro

„Urmează o finală pe cinste între mine, Zanni și Andrei!”, a spus Iancu Sterp.

Înainte de a părăsi tribul și baraca în care au trăit în ultimele luni, cei trei finaliști au lăsat un omagiu în jungla care le-a fost „acasă”.

„Îmi este foarte dor de familie, îmi este foarte dor de iubita mea! Mă bucur că mă despart de junglă, dar știu că după ce ajung acasă o să-mi fie dor de ce am trăit aici”, a spus Iancu Sterp.

Marea finală Survivor All Stars a avut loc, joi seară, în direct la Pro TV. Iancu Sterp, Zanni și Andrei Ciobanu au luptat pentru marele premiu, dar numai unul a reușit să câștige titlul de „Survivor România”.

Citește și: Unde au dormit Zanni, Iancu Sterp și Andrei Ciobanu, înainte de marea finală Survivor All Stars

Cei trei au fost susținuți în Republica Dominicană de foștii concurenți, care au venit să-și susțină coechipierii. A fost o ediție plină de surprize.

Emoții au fost uriașe, iar asta s-a văzut și de acasă, pentru că doar unul a reușit să se întoarcă acasă cu premiul de 100.000 de euro. În utlima etapă a competiției au ajuns doi foști războinici și un fost faimos. „Foști” pentru că după etapa de unificare fiecare concurent rămas în emisiune a luptat doar pentru el. Nu au mai existat tabere, iar concurenții au conviețuit într-o singură baracă.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Orașul din România în care se deschide o nouă fabrică gigant. Vor fi sute de locuri de muncă, germanii au făcut o investiție de zeci de milioane de euro aici
Capital.ro
A explodat BOMBA despre Traian Băsescu! S-a aflat ce a făcut fostul președinte al României
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
A avut un ciob de sticlă înfipt în ficat, timp de nouă ani. Cum a supraviețuit
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
BREAKING | Crima care a zguduit Buzăul. Și-a ucis soția cu toporul când a auzit ce dorea să facă. Martor la incident a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Uciderea unui urs care a atacat un turist în Italia, oprită de activiști! Animalul poate fi transferat în România
Capital.ro
Când se dă permisul de conducere înapoi? Lege nouă pentru șoferii din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Primăria Capitalei a consolidat o singură clădire cu risc seismic în ultimii 3 ani. Nicușor Dan anunță măsuri suplimentare de evaluare
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!