David Pușcaș riscă să rămână fără casă. Ce se întâmplă cu fiul adoptiv al Luminiței Anghel: „Nu sunt deloc bine”

David Pușcaș trece printr-o perioadă foarte grea. Fiul adoptiv al Luminiței Anghel a anunțat că riscă să fie dat afară din apartamentul în care locuiește cu chirie.
Alina Costache
30 mai 2024, 21:53
David Pușcaș riscă să rămână fără casă. Ce se întâmplă cu fiul adoptiv al Luminiței Anghel: „Nu sunt deloc bine”
David Pușcaș riscă să rămână fără un acoperiș deasupra capului

În urmă cu mulți ani, Luminița Anghel era preocupată de ceea ce se întâmplă cu fiul ei, dar acum cântăreața a ales să rupă legătura cu David Pușcaș, după ce tânărul a făcut nenumărate acuze la adresa ei, în spațiul public. Acum, la 29 de ani, tânărul se întreține de unul singur.

Citește și: David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel, răbufnire nervoasă pe internet! Motivul pentru care nu mai vrea să muncească: „Pe ei îi interesează viața personală”

Pentur a-și plăti chiria, David a ajuns să spele vase într-un restaurant. Pentru o perioadă a luat o pauză de la job, iar acum aștepta să revină, însă patronii l-au anunțat că nu vor mai colabora cu el.

Din lipsă de bani, David Pușcaș riscă să fie dat afară din locuința din București.

„Nu sunt deloc bine, în viitorul apropiat o să îmi pierd și casa. Trebuia să încep munca la un restaurant și efectiv cei de acolo mi-au trimis un mesaj în care mi-au zis că nu mă angajează. Pentru ei am stat în stand-by. Mă simt luat la mișto”, a spus David Pușcaș pentru Click.

Recent, David Pușcaș spunea că speră să își găsească un job, că va excela în viața profesională și că atunci, poate, se va regăsi cu mama lui adoptivă, Luminița Anghel.

„Eu cred că dacă o să reușesc în viața asta și o să am o carieră mișto și o să fiu sus, cred că da, ne vom putea împăca. Atunci o să-i zic: mamă, am reușit, sunt bine, te iubesc. Eu vreau să fiu bine profesional și să o sun și să o invit să ieșim la restaurant, să mâncăm și să depănăm amintiri”, a declarat el.

Pe vremea când spăla vase la restaurant, oamenii l-au și recunoscut.

„Oamenii îmi spuneau că nu sunt de acel loc. Lumea mă știa de la televizor, mă recunoșteau. Mereu am fost o problemă, că există. Orice am făcut am făcut cu plăcere. Am avut job să spăl vase 8 ore într-o bucătărie în subsol, nu vedeam lumina zilei, nu știam ce zi e, și o făceam cu plăcere”.

Chiar dacă nu are studii în actorie, David Pușcaș își dorește să joace în seriale și vrea să îi ceară ajutorul producătoarei Ruxandra Ion.

„Aș vrea să mă reîntorc în fața oamenilor, vreau ca ei să mă vadă, să mă înțeleagă. Mi-ar plăcea mult să joc într-un serial și am început să mă pregătesc. Vreau un job stabil și deja am început să fac demersuri în acest sens. O să îi scriu doamnei Ruxandra Ion pentru că ea este mereu în căutare de noi talente. Așa cum a luat-o sub aripa ei pe Cristina Ciobănașu, poate reușesc și eu să o impresionez. Bine, mă refer cu talentul, poate mă place”, a spus David Pușcaș, care se laudă că el cunoaște mulți actori, printre care și pe Cristina Ciobănașu.

Citește și: Legătura neștiută dintre Cristina Ciobănașu și David Pușcaș: „Îmi place mult de ea, îmi aduc aminte de acea perioadă”

„Eu cu Cristina Ciobănașu am fost în clasă, îmi place mult de ea, este copilăria mea. Eu am fost cu majoritatea actorilor din La La Band în liceu, mă cunosc cu ei. Îmi aduc aminte acea perioadă și mereu mi-am dorit să joc și eu într-un serial. O admir mult pe doamna Ruxandra și dacă aș fi sub aripa ei, lucrurile s-ar schimba mult în bine”, a mai zis el.

Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Animalul care poate trăi chiar și 500 de ani. Longevitatea sa i-a uimit pe oamenii de știință
Capital.ro
Doliu național. S-a stins un titan al muzicii românești: A dus numele țării pe toate continentele lumii
Playtech.ro
Stațiunea din România, adorată de turiști! E o reală comoară! Vin de la mii de km să o viziteze!
DailyBusiness
Este vestea cea mare! BNR anunță ce se întâmplă cu ratele românilor
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Spynews
”Nu îmi este frică”. A fost sau nu Gabi Bădălău bătut de Bianca Drăgușanu?! Ce spune despre presupusele acte de violență ale vedetei de la o petrecere
Evz.ro
Florin Salam, mesaj controversat. Ce le-a transmis manelistul tinerilor
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
O nouă tragedie pe litoralul românesc! O tânără în vârstă de 25 de ani s-a înecat după ce ar fi făcut sărituri de pe dig
Capital.ro
Statul român ia terenurile înapoi. Decizie definitivă în justiție. Zero lei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Diana Șoșoacă acuză AUR și Mănăstirea Petru Vodă de denigrare într-un conflict legat de creștinism și globalism
MediaFlux
EUROPA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu RUSIA! AVERTISMENT de la granița ROMÂNIEI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!