Gabriela Prisăcariu, despre ce o enervează cel mai tare la soțul ei, Dani Oțil: „Eu nu sunt așa. La mine totul este pe repede înainte”

La șase ani de la prima întâlnire cu Dani Oțil, Gabriela Prisăcariu a dezvăluit care este lucrul care o enervează cel mai tare la soțul ei.
Alina Costache
31 mai 2024, 21:03
Gabriela Prisăcariu, despre ce o enervează cel mai tare la soțul ei, Dani Oțil: „Eu nu sunt așa. La mine totul este pe repede înainte”
De ce se ceartă cel mai des Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil

După șase ani alături de Dani Oțil, Gabriela Prisăcariu a făcut un anunț complet neașteptat. Blondina a dezvăluit care este situația în care nu este deloc pe aceeași lungime de undă cu soțul său. Ea a dezvăluit ce nu suportă la partenerul ei.

Fostul model a făcut o dezvăluire neașteptată despre prezentatorul de la Antena 1. Vedeta a dezvăluit că încearcă să fie cât se poate de indulgentă, mai ales de când a devenit mamă. Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au împreună un fiu de trei ani, pe Tiago.

Citește și: Gabriela Prisăcariu, adevărul despre Dani Oțil: „Este un bărbat care face bani”. Puțină lume știe asta despre asta

Pe de altă parte, susține că Dani este mult mai îngăduitor decât ea în relație, lucru care de multe ori o scoate din sărite. Prezentatorul în vârstă de 44 de ani demonstrează că are o toleranță mult mai mare și că nu se grăbește absolut deloc.

„El are cea mai multă răbdare, are toată răbdarea din lume și asta mă enervează. Are răbdare, este calm, știe să explice. Eu nu sunt așa, strig: Haideți mai repede!”, a mărturisit Gabriela Prisăcariu pentru cancan.ro.

„Eu nu știam ce înseamnă cuvântul răbdare. La mine totul este pe repede înainte și vreau acum să se întâmple. De când îl am pe Tiago încerc să învăț ce înseamnă să ai răbdare”, a mai spus soția lui Dani Oțil.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil pleacă în vacanță fără copil

Gabriela și Dani obișnuiesc să facă unele vacanțe fără Tiago, deși sunt criticați de fani pentru această decizie. Blondina a luat această decizie încă de când fiul ei era bebeluș. Cei doi au petrecut un sejur de neuitat înainte de Paște. Au călătorit până în Marrakech, unde blondina își dorea să ajungă de foarte multă vreme. Soția prezentatorului este foarte fericită că a ajuns, în sfârșit, în această locație.

„O să mergem cu Tiago undeva la mare o săptămână și o săptămână noi doi. Am învățat de anul trecut când am fost la mare cu el că nu este vacanță cu Tiago, dar ne bucurăm de fiecare moment alături de el.

Vedem cât de mult contează pentru el aceste experiențe. El ne zice ce s-a întâmplat anul trecut când noi am fost la mare. Ține minte și ne-am dat seama cât de mult contează pentru el aceste experiențe.

Are foarte multă energie, de când se trezește până adoarme el aleargă doar”, a mai adăugat Gabriela Prisăcariu.

Citește și: Gabriela Prisăcariu, imagine încântătoare cu fiul ei. Ce dezvăluire a făcut despre Tiago: „Fii-miu este îndrăgostit”

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Cinci zodii au parte de schimbări radicale și noroc major. Din 15 iulie primesc tot ce își doresc, bogății, relații noi și succes garantat
Capital.ro
Maghiarii ne salvează. Moment ISTORIC. Ajutor nesperat din partea Ungariei
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Vestea momentului pentru o categorie de români! Data la care vor încasa mai mulți bani
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Un nou tip de locuri de muncă. Aplicația care a revoluționat piața
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer. Imagini uluitoare!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Imagini apocaliptice în Grecia, din cauza incediilor de vegetație! Zeci de mii de turisti au fost evacuați din hoteluri
Capital.ro
S-a impus prin lege începând cu 1 iulie. Este obligatoriu în România să declari la stat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Coaliția va discuta calendarul alegerilor prezidențiale joi la ora 9:00
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?