Horoscop rune weekend. PERTH aduce noi capitole în viaţa ta, MANNAZ cimentează relaţii, BERKANA alungă frânele

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestea, iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.
Alina Costache
01 iun. 2024, 09:17
Horoscop rune weekend. PERTH aduce noi capitole în viaţa ta, MANNAZ cimentează relaţii, BERKANA alungă frânele
Horocop săptămânal rune 15-21 aprilie 2024. SOWULO aduce o mare oportunitate pentru RAC, DAGAZ vine cu propsperitate pentru SCORPION

Horoscop rune weekend. Pietrele magice sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru weekend 1-2 iunie 2024

In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

Horoscop Andreea Dincă vara 2024. Zodiile cele mai norocoase, care vor face bani: „Financiar, sunt oportunități foarte mari”

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.
Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestea, iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

ETALARE RUNE pentru BERBEC

Runa etalata – Mannaz: Aparitia lui Mannaz semnifica frecvent intensificarea si imbunatatirea relatiilor unei persoane cu oamenii din comunitatea sa. Acest lucru se refera adesea mai degraba la relatiile sociale, decat la cele de afaceri sau amor. Aparitia acestei rune sugereaza ca factorul important nu este neaparat individul, ci comunitatea din care face parte.

Horoscopul dragostei pentru vara 2024. O vară fierbinte, cu iubiri spontane! Mercur retrograd în Fecioară şi Leu, se anunţă multe certuri pe plajă

ETALARE RUNE pentru TAUR

Runa etalata – PERTH (cu fata in sus). Runa sugereaza ca este pe cale sa inceapa un nou capitol din calatoria vietii tale. Cu toate acestea, nu este suficient sa te bazezi doar pe destin ca sa fii calauzit. Fa tot ce poti mai bun din abilitatile si cunostintele tale ca sa te asiguri ca acest urmator capitol este cat se poate de placut si plin de recompense. Fii constient de tine si bucura-te de experienta. Distreaza-te si relaxeaza-te inconjurat de placerile pe care viata le are de oferit pentru tine.

ETALARE RUNE pentru GEMENI

Runa etalata – THURISAZ : Runa germanica Thurisaz semnifica poarta in general si poarta divina in particular. Aceasta runa vesteste faptul ca exista noi oportunitati ce se deschid pentru tine si in fata ta larg si imbietor. Mai intai insa este nevoie sa te opresti si sa privesti indeaproape care este calea care te-a adus in acest punct si ce ai invatat din ea. Poti merge mai departe daca ai in desaga de drum invatamintele valoroase de pana acum ce iti vor fi de folos in continuare.

Horoscop rune weekend pentru RAC

Runa etalata – URUZ. Uruz reprezinta forta primara a puterii, protectiei si fortei interioare si e simbolizata de coarne de boi salbatici. Este energia suveranitatii si regalitatii si testeaza puterile pe care credem ca nu le avem. Energia sa este a apei ca o cascada si este conectata cu Thor, zeul tunetului dar si cu zeul Norn Urd care se ocupa de destinele noastre. Uruz iti vesteste ca esti puternic fizic asa cum nu stiai ca esti si vei avea ocazia sa iti dai seama de acest lucru. Nimic nu iti sta in cale daca vrei. Foloseste aceasta forta constructiv in relatiile cu oamenii.

Horoscop rune weekend pentru LEU

Runa etalata – Odin: Ceea ce este nestiut si ceea ce este nevazut sunt active acum in viata ta. La inceputuri nu a fost nimic si la final, nimic ramane. Controlul nu poate fi folosit pentru ceva ce inca nu exista, nu a fost creat. Dar, precum cartea Prostul de la cartile de Tarot, este posibil sa fie nevoie sa faci un salt de credinta si sa te arunci in acest mare vid al vietii. Fa asta cu mainile libere si cu credinta nestramutata. Te bazezi pe puterea creativa a necunoscutului.

Horoscop rune weekend pentru FECIOARA

Runa etalata – BERKANA. Semnificatie: CRESTERE. Aceasta runa indica inflorire si maturizare si este relationata si legata de noi forme. Cresterea poate sa apara in orice tip de situatii zilnice, familiale sau interpersonale. Procesul de schimbare de sine este in miscare si va fi plin de beneficii. Pentru ca aceasta crestere sa se intample liber, runa Berkana te sfatuieste sa elimini toate rezistentele printr-un proces adanc de curatare fizica si energetica, taiere de corzi, legaturi, atasamente. La nevoie, cere unui expert sa faca acest proces pentru tine. Dupa ce rezistenta este curatata si mentinuta asa printr-o atitudine corespunzatoare, inflorirea poate avea loc.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Leguma care s-a scumpit enorm în ultimele zile. Se vinde cu un preț uriaș în piețe, deși e produsă în cantități industriale în România și la producători costă doar 1,5 lei un singur kilogram
Capital.ro
Statul vrea să știe tot ce faci. Se introduce un nou CNP. Ce plan are Guvernul României
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Romanița Iovan, mai bine ca niciodată. Înfloritoare la 59 de ani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de mașini. Trebuie să obțină acest document neapărat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Curiosity descoperă sulf pur pe Marte într-un canal străvechi, uimitând cercetătorii
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!