Anca Neacșu, fostă membră a trupei A.S.I.A, încearcă de doi ani să divorțeze de soțul turc: „Nu vreau să-mi stric ziua cu acest subiect”

Anca Neacșu trăiește o adevărată dramă. Fosta membră a trupei A.S.I.A nu reușește să divorțeze de soțul turc, cu care a avut o relație de 10 ani.
Alina Costache
01 iun. 2024, 17:11
Anca Neacșu, fostă membră a trupei A.S.I.A, încearcă de doi ani să divorțeze de soțul turc: „Nu vreau să-mi stric ziua cu acest subiect”
Anca Neacșu a dispărut din lumina reflectoarelor!

Anca Neacșu a devenit cunoscută în trupa A.S.I.A. Artista s-a bucurat de un succes răsunător alături de formație și ulterior l-a găsit pe cel pe care îl credea alesul vieții, un afacerist turc, care i-a devenit soț. Cei doi au fost căsătoriți timp de 10 ani și apoi au decis să meargă pe drumuri separate, însă divorțul nu este atât de ușor de finalizat. Cei doi sunt despărțiți de doi ani, dar încă nu au reușit să divorțeze oficial.

Citește și: Anca Neacșu a dispărut din lumina reflectoarelor! Artista nu își poate reveni după divorțul de soțul său turc. ”Nu mai sunt sociabilă”

Chiar dacă s-au separat de ceva timp, Anca Neacșu încă are probleme în a obține divorțul de Serkan Yaman, după o căsnicie de 10 ani. În ciuda lipsei copiilor, lucru care ar trebui să simplifice procesul, cererea a fost respinsă, iar a doua cerere nu a primit încă un termen de judecată.

În toamna anului trecut, vedeta a avut o înfățișare la tribunal, dar fostul ei partener nu s-a prezentat. Cererea ei a fost considerată neîntemeiată și respinsă, lăsând-o cu ochii în soare. Artista a mărturisit că nu vrea să se gândească la acest subiect, care devine din ce în ce mai frustrant.

„Nu vreau să-mi stric ziua cu acest subiect. Sunt probleme cu divorțul. Nu sunt singura în situația asta. Sunt multe dosare în așteptare. Nu vreau să mă mai gândesc la asta.”, a declarat Anca, pentru Cancan.

Toată această situație o împiedică pe Anca Neacșu să-și refacă viața, pentru că, legal, încă este legată de fostul soț. Chiar dacă a încercat să lase în urmă trecutul, procedurile legale se dovedesc a fi un obstacol uriaș în calea unor noi începuturi.

Citește și: Anca Neacșu nu mai are încredere în bărbați după ce a divorțat de soțul turc: „Să nu mai aud vreodată de căsătorie!”

Anca Neacșu s-a întors în România

Anca Neacșu și soțul său au trăit mulți ani în Turcia înainte de a se întoarce în România. Odată revenită în țară, celebra artistă și-a continuat cariera. Cu o agendă plină de concerte, atât cu trupa reunită anul trecut, cât și cu proiectul său solo, Anca a ales să se concentreze pe cariera profesională după despărțirea de soțul turc, lăsând viața personală pe plan secundar.

„Am multe concerte, atât cu trupa, cât și solo. Vine vara și de aceea nu am făcut planuri de vacanță. Sora mea se ocupă de asta. Ne-ar plăcea să plecăm undeva, dar nu știu când voi avea timp.”, a mai spus Anca.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Stațiunea perfectă pentru tineri în luna august. Există activități zi și noapte în acest loc, iar oricine își poate reîncărca bateriile
Capital.ro
Adio, doamnă! S-a stins marea actriță. Toată lumea a iubit-o pe legendara regină
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Uniformele, obligatorii în școli. Propunerea îi revoltă pe părinți: „Va ieși scandal”
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Renault, ofertă pentru soții care divorțează. Își pot primii banii pe mașină înapoi
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Florin Salam a întrecut orice limită! După ce şi-a pierdut nevasta şi copiii, s-a aflat şi ce i-a făcut lui Tzancă Uraganu
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Tu știai că e ilegal? Activitatea pe care mulți români o practică, dar nu știu că pot risca sancțiuni drastice
Capital.ro
Ilegal în România în orice zi din an. Se consideră infracțiune. Faci închisoare până la 7 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
Cauza morții cântăreței Sinead O’Connor dezvăluită oficial
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!