Previziuni IUNIE 2024, în funcție de cifra DESTINULUI. Numerologul Romeo Popescu: „Multe despărțiri, certuri, disesiuni în relațiile de lungă durată”

Numerologul Romeo Popescu a făcut previziuni pentru luna iunie 2024. Ce se întâmplă în viața ta, în funcție de cifra destinului.
Alina Costache
01 iun. 2024, 17:57
Previziuni IUNIE 2024, în funcție de cifra DESTINULUI. Numerologul Romeo Popescu: „Multe despărțiri, certuri, disesiuni în relațiile de lungă durată”
Previziuni iunie 2024, în funcție de cifra destinului

Numerologul Romeo Popescu a făcut previziuni pentru fiecare cifră de destin, pentru luna iunie 2024.

Relațiile afective, emoționale vor fi puse într-o formă de îndoială, de confuzie, aici cred că e problema cea mai mare, în relații, pentru că se preconizează a fi destul de multe despărțiri, certuri, disesiuni în relațiile de lungă durată. Pot fi și relațiile parteneriale, de business și altele, tot ce ține de relații, nu doar relații de amor”, a declarat Romeo Popescu în cadrul unui videoclip realizat pe Youtube.

Citește și: Horoscop CHINEZESC 3 – 9 iunie 2024. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Cifra de destin 1

Are în luna iunie o șansă interesantă să se pună în acord cu el însuși, iar dacă reușește asta, va avea un succes destul de mare. Dacă între ceea ce simte și ceea ce se întâmplă există disesiuni, nu se va simți foarte bine. Va avea tot felul de lucruri în dezacord cu el însuși și nu îi va merge bine pe niciun plan.

Cifra de destin 2

Unii pot afla inclusiv că sunt înfiați, lucru care îi va afecta extrem de mult și îi va scoate din echilibru. Pentru alții, este o lună interesantă pe zona de familie, afectiv-emoțională, cu foarte multe provocări. Unii vor trebui să rezolve anumite conflicte din trecut, însă sunt și familii fericite.

Cifra de destin 3

Ei simt nevoia să iasă în societate, să se ducă în locurile de unde ei provin, acasă. Simt nevoia să iasă din rutina zilnic, este o dorință interioară de a se întoarce la rădăcini și de a-și lua energie de acolo, care îi va ajuta în următoarele luni. Nu e un an atât de poetic pentru ei, trebuie să aibă răbdare.

Cifra de destin 4

Se duc spre înnoire în această lună, e bine să iasă afară, să-și cumpere lucruri, să-și găsească cercul de prieteni, să-l solidifice. Trebuie să învețe să pună limite și trebuie să se transforme la nivel de putere interioară.

Cifra de destin 5

Este pe val, este foarte agitat, nervos luna aceasta. Are o stare de egocentrism, egoism destul de mare. Crede că i se cuvine orice, că trebuie să primească. Este bine pentru că aceste stări au o zonă de transformare. El e agitat pentru că vrea să lasă ceva în urmă. I se pune un podium de univers, unde se va considera cel mai bun.

Cifra de destin 6

Se pot îndrăgosti, să-și găsească pe cineva. Cu cât găsesc mai repede înțelepciunea, cu atât mai repede găsesc marea iubire. În rest, este bine. Multe persoane vor divorța, vor ieși la iveală niște lucruri din trecut care nu sunt ok, tocmai de aici vin și certurile din cuplu.

Cifra de destin 7

Este bine în felul său. La ei găsim o aglomerare de 7 pe atenționări. Trebuie să vadă ce face cu trecutul lui. E vorba de o asumare a trecutului, o înțelegere a lui, o sedimentare a trecutului. Cei care își fac ordine în trecut, au parte de succes.

Cifra de destin 8

Se pune accent pe viața sentimentală. Dacă au învățat ceva în dragoste și dacă s-au dezvoltat personal, au șansă fantastică să-și găsească alesul inimii pe viață.

Cifra de destin 9

Are parte de bucurie, veselie, distracție. Trebuie să facă ceva în acest sens. Ar trebui să nu muncească deloc, dacă poate. Să călătorească, să de distreze.

Citește și: Previziuni rune iunie 2024. Thurisaz aduce muncă grea, Hagalaz aduce furtună, iar Isa ne pune „pe pauză”

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Prin ce a trecut un român care a mers cu mașina în vacanță în Grecia: “Aseară am fost eu câștigătorul…”
Capital.ro
Devii imediat proprietar pe teren. Nu te costă aproape nimic: Am ajuns pe harta lumii
Playtech.ro
Detaliul INTIM despre relația Andreei Marin cu Adrian Brâncoveanu. Chiar EA a spus-o
DailyBusiness
Ce se întâmplă astăzi cu ratele în lei deținute de români! Anunțul BNR!
Adevarul
Cum ne dă statul român foc la valiză. Un cunoscut economist explică de ce avem o viața mai scumpă de la 1 iulie
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Euro 2024. Duelul dintre România și Olanda, condus de un arbitru suspendat pentru luare de mită
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
O mai știți pe Adriana Muraru, cea care o înlocuia pe Andreea Esca la PRO TV? Jurnalista s-a retras de ani buni din presă. Cu ce se ocupă acum
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Înmormântarea Ilenei Stana Ionescu se amână! Motivul pentru care marea actriță NU va mai fi condusă marți pe ultimul drum
Capital.ro
NE OBLIGĂ prin lege. Decizia care a revoltat România: Devenim cobai
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
TEST: Care femeie va ajunge la destinație cu mai multă apă? Privește cu atenție fotografia, nu te grăbi să dai răspunsul!
substantial.ro
Evacuări masive și bombardamente în Khan Younis, Gaza
MediaFlux
BANI MULȚI la RECALCULAREA PENSIEI! Documentele trebuie DEPUSE URGENT
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?