EXCLUSIV | George Simion: ”Dacă mă arestează pe mine iese lumea în stradă! Am furat eu cu ei?”

Liderul AUR a fost invitat în platoul România TV, în cadrul emisiunii ”Exclusiv România”, prezentată de Simona Gheorghe. George Simion a venit cu replicile la el, în scandalul Florian Coldea. Ce acuzații îi aduce politicianul fostului director adjunct al SRI.
Filip Stan
01 iun. 2024, 20:57
EXCLUSIV | George Simion: ”Dacă mă arestează pe mine iese lumea în stradă! Am furat eu cu ei?”

Liderul AUR a fost invitat în platoul România TV, în cadrul emisiunii ”Exclusiv România”, prezentată de Simona Gheorghe.

George Simion a venit cu replicile la el, în scandalul Florian Coldea. Ce acuzații îi aduce politicianul fostului director adjunct al SRI.

Te-ar putea interesa și EXCLUSIV George Simion, despre cazul Coldea: „Securişti borfaşi, domnul Coldea merită închis ani mulţi”

Scandalul Coldea este departe de a se termina!

Florian Coldea a fost audiat săptămâna trecută la DNA, împreună cu Dumitru Dumbravă și Cătălin Hideg, afaceristul care l-a denunțat pe fostul director adjunct al SRI pentru cei 600.000 de euro ceruți ca mită.

George Simion, acuzații la adresa multor nume sonore din țară

George Simion este unul dintre politicienii care a intrat ”cu bocancii” în acest caz, tocmai pentru că la mijloc nu este vorba doar despre această sumă, ci despre destructurarea statului român, spune liderul AUR.

„Este treaba mea ce se întâmplă aici pentru că e vorba de România, el a încercat să controleze partide politice. Asta îi sperie pe ei, ei cred că pot controla orice om politic, eu sunt incontrolabil din acest punct de vedere.

Eu nu am furat, să mă aresteze, o să iasă lumea în stradă dacă mă arestează pe mine. Ce am făcut eu? Am furat cu ei? Sunt rudă cu ei? Nu l-ați văzut pe Sebastian Burduja care e copilul unuia de îl știe o țară întreagă?

De unde are Burduja bani de campanie? Din banii românilor din Bancorex. La mine este transparent, la mine banii sunt din contribuțiile angajaților. Cine a fost doamnă la conducerea Bancorex?”,  a declarat George Simion, în exclusivitate pentru România TV.

„Asta a fost acum zeci de ani, ce vină au copiii?”, a intervenit prezentatoarea.

„Păi Burduja, Dan Voiculescu, oameni care au profitat de destructurarea statului român și au profitat de averea statului român. Cât are pensie domnul Coldea? Alea sunt pensiile speciale. Sunt pensionați la 40 și ceva de ani, vă dați seama?

Marian Ceaușescu acesta are pensie specială de 10.000 de euro pentru că a nenorocit destine, vieți, antreprenori români de la Hideg, lumea trebuie să cunoască lucrurile astea. SRI trebuie să protejeze țara și să ajute la sănătatea țării. Ei ce făceau? Făceau cine știe ce în Cipru, case în Monaco, grupul de la Cluj, de la Monaco.

Eu nu am casă în străinătate și nu am casă nici aici, eu am vândut-o în prima mea campanie, doamna Simona Gheroghe nu am. Noi suntem în această bătălie și ne acuză oamenii că țipăm prea tare, normal când vedem că se fură atât. Coldea cu 600.000 e un mizilic.

Te-ar putea interesa și Wang Yan, cetățeanul chinez audiat la DNA în dosarul Coldea, apare într-un caz de trafic alături de poliţişti, inspectori ANAF şi ofiţeri SRI

Realitatea nu e cea de la București sau Cluj unde câștigă lumea 1000 de euro, realitatea în țară este că în țară se ia 2000 de lei în mână, ei majorează taxele, nu salariile. Noi propunem reducerea taxării muncii pentru primii 5000 de lei. Dacă nu lăsăm oamenii să se dezvolte ne pleacă românii în străinătate mai rău decât până acum”, a continuat George Simion, în exclusivitate pentru România TV.

Spynews
Momente de groază în Satu Mare! A fost descoperită o bombă neexplodată într-o zonă foarte circulată | FOTO
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Când se schimbă vremea. Meteorologii ANM vin cu noi vești proaste
Capital.ro
Cutremur în România. Ion Iliescu a primit decizia. Procurorii n-au avut milă
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
Star Matinal. Cum se simte Mihai Leu, după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate serioase. A ajuns la spital de trei ori în prima parte a anului
Spynews
Marina, femeia găsită moartă în propriul cabinet stomatologic, a luptat pentru viață până în ultima secundă. Detalii tulburătoare despre crima din Brăila
Evz.ro
Șoșoacă ne aruncă în lumea a treia. Niciodată nu s-a mai întâmplat așa ceva
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Dentista din Brăila a avut parte de o moarte extrem de VIOLENTĂ! Detaliile scoase la iveală de autopsie, biata femeie a...
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Peste 2,5 milioane de români primesc 250 de lei în luna august. Categoria de persoane ce se bucură de mai mulți bani de la stat
Capital.ro
Vor plăti mai puțin. Decizie pentru cei care alimentează cu motorină. Ordin la Guvern azi, 18 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Noi Dezvăluiri în Ancheta Dentistei din Brăila: Cauza Morții și Probele Descoperite de Criminaliști
MediaFlux
REDUCERI la facturile de ENERGIE ELECTRICĂ
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'