Ce i-a spus Patrizia mamei sale, înainte să fie luată de viitura din Italia împreună cu prietenii ei. Femeia a sfătuit-o să nu plece

Patrizia, Bianca și Cristian sunt trei tineri căutați de autorități și de familii, după ce au fost înghițiți de ape, pe albia râului Natisone din Italia. Tinerii au apucat să sune după ajutor, însă la scurt timp au dispărut. Vezi mai jos toate detaliile.
Filip Stan
01 iun. 2024, 23:15
Ce i-a spus Patrizia mamei sale, înainte să fie luată de viitura din Italia împreună cu prietenii ei. Femeia a sfătuit-o să nu plece

Patrizia, Bianca și Cristian sunt trei tineri căutați de autorități și familii, după ce au fost înghițiți de ape, pe albia râului Natisone din Italia.

Într-un videoclip care circulă pe internet se poate observa cum cei trei tineri se țin strâns, în brațe, pentru a nu fi luați de apele tulburi.

Citește și O ploaie torențială cu grindină a făcut prăpăd în Torino. S-a depus strat generos de gheață – VIDEO

A fost interceptat un semnal al unui telefon mobil, iar autoritățile îi caută neîncetat.

În ultima discuție dintre Patrizia și mama ei, tânăra de 21 de ani a fost sfătuită de aceasta să nu plece.

În data de 31 mai 2024, trei tineri, Patrizia, Bianca și Cristian, au ieșit împreună. Aceștia au făcut o plimbare pe albia râului Natisone, însă nu aveau de unde să știe de pericolul avea să vină.

Au ajuns în zona Premariacco, când cerul era încă senin și nu erau semne că debitul apei va crește brusc.

În doar câteva minute, după ce tinerii au ajuns în zona respectivă, debitul apei a crescut brusc și nu au mai putut să traverseze râul.

Cei trei tineri români au fost târâți de curenți, spune un locuitor. În imaginile care circulă în spațiul public se pot observa cei trei tineri care sunt strâns îmbrățișați, în apele învolburate.

Au reușit, însă, să apeleze după ajutor. Autoritățile nu au reușit să pregătească un sistem care să îi salveze, având în vedere că nivelul apei a crescut brusc, în câteva minute.

Acum, cei trei tineri sunt dați dispăruți.

Autoritățile au depistat un semnal al unui telefon mobil și cercetează zona. Până în momentul de față este singurul semn pe care autoritățile îl au, după incidentul petrecut ieri, la prânz.

Înainte ca tinerii să iasă la plimbare, Patrizia, una dintre fete, a purtat o discuție cu mama ei. Femeia o sfătuise pe fiica ei să se odihnească și să nu plece.

Totuși, tânăra de 21 de ani și-a dorit să se vadă cu prietenii ei.

„Doi prieteni veniseră în vizită la ea, o fată cu iubitul ei, el locuiește în Austria. Mi-a spus că merge cu ei, să petreacă timp împreună. Am sfătuit-o să nu meargă, pentru că lucrase cu o seară înainte și era obosită”, a declarat mama ei a declarat, conform Rainews.it.

Tânăra de 21 de ani acceptase invitația Biancăi în vârstă 23 de ani să iasă împreună, în oraș.

Bianca se afla în Italia pentru a-și vizita familia. De altfel, a fost însoțită de iubitul ei, un tânăr de 25 de ani pe nume Cristian, rezident în Austria.

Autoritățile au găsit o mașină înmatriculată în România, în zona albiei râului Natisone. Cei trei tineri ar fi originari din Satu Mare.

Comunicatul transmis de MAE

MAE a transmis un comunicat în acest sens.

„Ministerul Afacerilor Externe (MAE), prin intermediul Consulatului General al României la Trieste, s-a autosesizat în urma apariţiei în mass-media italiană a informaţiilor cu privire la dispariţia a trei persoane, posibil cetăţeni români, în apele fluviului Natisone, regiunea Friuli Venezia Giulia din Republica Italiană, în contextul puternicelor inundaţii provocate de precipitaţiile abundente din ultima perioadă.

Reprezentanţii oficiului consular au întreprins în regim de urgenţă demersuri pe lângă autorităţile italiene competente pentru obţinerea unor informaţii oficiale cu privire la cetăţenia şi identitatea persoanelor dispărute.

Reprezentanţii oficiului consular au întreprins în regim de urgenţă demersuri pe lângă autorităţile italiene competente pentru obţinerea unor informaţii oficiale cu privire la cetăţenia şi identitatea persoanelor dispărute.

Te-ar putea interesa și Ciclonul care a devastat Italia vine tăvălug peste România. Elena Mateescu anunţă „ploi torenţiale şi grindină”

MAE precizează că, până la acest moment, autorităţile italiene nu au confirmat cetăţenia persoanelor dispărute, operaţiunile de căutare şi procedurile de identificare fiind în curs de desfăşurare”, a transmis MAE, în urmă cu câteva ore, conform Agerpres.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Orașul din România în care se deschide o nouă fabrică gigant. Vor fi sute de locuri de muncă, germanii au făcut o investiție de zeci de milioane de euro aici
Capital.ro
A explodat BOMBA despre Traian Băsescu! S-a aflat ce a făcut fostul președinte al României
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Adio șezlonguri! Turismul din Grecia se schimbă radical
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
BREAKING | Crima care a zguduit Buzăul. Și-a ucis soția cu toporul când a auzit ce dorea să facă. Martor la incident a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Răsturnare de situație în cazul dentistei din Brăila! Aceasta ar fi fost ucisă de mafia basarabeană! Declarațiile făcute de rudele presupusului criminal
Capital.ro
Când se dă permisul de conducere înapoi? Lege nouă pentru șoferii din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Premiul Marcel Ciolacu despre deficitul bugetar și necesitatea investițiilor
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!