Pro TV, acuzat de nedreptate la emisiunea Românii au Talent. Ce spun telespectatorii despre Cristian Ciaușu, câștigătorul premiului

Pro TV stârnește numeroase reacții în urma finalei Românii au Talent, care a avut loc recent. Cristian Ciaușu a fost cel care a câștigat premiul cel mare, iar internauții susțin că nu ar fi meritat și acuză postul TV de inechitate.
Alina Costache
02 iun. 2024, 15:04
Pro TV, acuzat de nedreptate la emisiunea Românii au Talent. Ce spun telespectatorii despre Cristian Ciaușu, câștigătorul premiului

Finala Românii au Talent de la Pro TV stârnește critici în rândul telespectatorilor. Sezonul 14 a ajuns la final și a fost câștigat de Cristian Ciaușu, adolescentul de 14 ani care a impresionat cu numărul său la nai. Touși, după ce a fost anunțat câștigător, fanii emisiunii s-au revoltat și și-au spus nemulțumirile pe rețelele de socializare, susținând că lucrurile nu au fost corecte.

Telespectatorii Pro TV se revoltă după finala Românii au Talent

Abilitățile lui Cristian Ciaușu de a cânta la nai au impresionat profund juriul de la Românii au Talent, dar și o parte din public. Astfel, tânărul a reușit să câștige marele premiu în valoare de 120.000 de euro, pe care își dorește să îl investească în muzică.

„Este cel mai frumos moment din viața mea. Să fiu sincer, nu mă așteptam, nu mă așteptam că o să vă placă așa de mult naiul meu. În primul rând vreau să colaborez cu doamna Andra la un concert de-al ei și să investesc toată suma încasată în muzică. Și vreau să deschid și un studiou de înregistrări” a spus Cristian după finala Românii au Talent.

Citește și: Cristian Ciaușu, primul mesaj după ce a câștigat Românii au talent 2024. Ce va face tânărul naist cu premiul de 120.000 de euro: „Vreau să investesc toată suma încasată”

Totuși, rezultatul obținut de Cristian nu a fost apreciat de toată lumea, așa că paginile de social media ale emisiunii de la Pro TV au fost umplute cu mesaje de la telespectatorii supărați. Unii dintre aceștia au acuzat postul de televiziune de „blat”.

„Am votat cu Emanuel, el trebuia să câștige, dar oricine ar fi câștigat unii aveau de obiectat. Asta e, frumoasa emisiune și până la urma cel care a câștigat este foarte talentat!”

„Ce repede s-a scris numele câștigătorilor pe premii o porcărie… Pentru mine Emanuel este câștigător.”

„Felicitări Emanuel ești adevăratul câștigător în inimile multor români. O alegere nepotrivită ,nu mai înțeleg acest concurs, când spui Românii au Talent eu mă gândesc că acea persoană s-a născut cu acel talent nu cu școală plătită,studii….etc. Emanuel s-a născut cu har UN MARE BRAVOOO!”

„Ca de obicei, concurs fraudat! Băiatul ăsta este o minune și îi doresc să ajungă cel puțin la fel de bun ca maestrul Zamfir. Să fim totuși serioși, Hecenii au avut cele mai multe voturi, au fost cei mai apreciați pe durata concursului.”

„Mândria românească cere să fie totuși un roman care are talent, drept urmare ajungem mereu să desemnăm un roman. De ce mai acceptam străini în concurs în acest caz?”

„Hecenii meritau premiu cel mare! Încă un an de Românii au Talent la care se pare că trebuie să te uiți fără să aprinzi televizorul!”

„Câtă muncă au depus Hecenii … meritau mult mai mult decât un naiul.”

„NU MERITA! A fost banal față de alții…”

„Emanuel merita să câștige!”

„O porcărie, unul care cânta la nai, alta din gură și dansatori de populară. Sunt o mulțime ca ei în țară, nimic senzațional. Singurul mai deosebit era Emanuel Barica, un real talent care face ceva aproape unic. O porcărie”, sunt câteva din comentariile lăsate de oamenii revoltați, potrivit Cancan.

Citește și: Boala teribilă de care suferă Cristian Ciaușu, câștigătorul Românii au talent: „La 6 ani am avut prima criză. A fost foarte rău. Instrumentul acesta mi-a salvat viața”

 

 

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Cinci zodii au parte de schimbări radicale și noroc major. Din 15 iulie primesc tot ce își doresc, bogății, relații noi și succes garantat
Capital.ro
Rusia a luat decizia astăzi, 3 Iulie. Au suspendat totul. Anunțul venit de la Kremlin
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Anunț de ultimă oră pentru pensionari! Când intră banii în luna iulie
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Un nou tip de locuri de muncă. Aplicația care a revoluționat piața
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer. Imagini uluitoare!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Ies la lumină noi detalii în cazul accidentului din Suceava, în care au murit cinci persoane! Tahograful vehiculului care a produs tragedia a fost manipulat
Capital.ro
Maghiarii ne salvează. Moment ISTORIC. Ajutor nesperat din partea Ungariei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Iulian Fota: „Creșterea extremismului este alimentată de crizele recente și de distanțarea elitelor politice”
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?