Simona Gherghe a făcut anunţul după 8 ani: „Nu mă întrebaţi de ce, că n-am un răspuns. După 8 ani!”

Simona Gherghe este, în general, o persoană discretă atunci când vine vorba de viaţa personală, dar vedeta mai face şi excepţii, spre deliciul fanilor.
Alina Costache
03 iun. 2024, 11:08
Simona Gherghe a făcut anunţul după 8 ani:
Ce surpriză a avut Simona Gherghe de ziua ei

Simona Gherghe şi-a răsfăţat fanii de pe reţelele de socializare în ultimele zile. prezentatoarea de la Mireasa, a publicat o imagine înduioșătoare cu ea din copilărie chiar pe 1 iunie, de Ziua Copilului. Postarea adorabilă i-a cucerit pe fanii de pe Instagram.

Deși are o carieră solicitantă și doi copii care îi ocupă o mare parte a timpului, vedeta nu uită să își țină la curent fanii din mediul online cu momentele importante din viața ei. Un lucru este cert, Simona Gherghe are o relație specială cu prietenii virtuali.

Simona Gherghe este căsătorită cu Răzvan Săndulescu și împreună au doi copii, pe Ana și pe Vlad, pe care îi cresc așa cum știu și cum pot mai bine.

Pe contul personal de Instagram, acolo unde activează zilnic și oferă conținut de calitate fanilor săi, Simona Gherghe a postat o fotografie din timpul unei plimbări cu bicicleta. Vedeta a mărturisit că nu a mai practicat acest sport de aproape 8 ani de zile, când a rămas însărcinată cu fiica ei.

De ce a dispărut Simona Gherghe de pe micile ecrane. Prezentatoarea pune familia pe primul loc, anunţ pe Facebook

„Am trăit azi momente de fericire. Fericire! După aproape 8 ani, m-am suit pe bicicletă. N-am mai pedalat de când am aflat că sunt însărcinată cu Ana. Nu mă întrebați de ce, că n-am un răspuns. Și azi i-am scos pe copii la plimbare, toți cu bicicletele și, Doamne, a fost minunat!”, a scris prezentatoarea TV, în dreptul imaginii în care se alfa pe biciletă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Simona Gherghe | TV HOST (@simgherghe)

Simona Gherghe, despre educația oferită copiilor săi

În trecut, în cadrul unui interviu mai vechi, Simona Gherghe vorbea despre modul în care ea și soțul ei au ales să își educe cei doi copii.

„Vorbim mult cu ei, le explicăm ce e bine și ce nu, le citesc mult și, de regulă, poveștile au pilde, pe care le comentăm împreună. Le-am spus ce să nu accepte și ce să nu facă, la rândul lor. Dar nu putem să-i ținem într-un clopot de sticlă. Se vor lovi de multe situații neplăcute. Sper să construim încrederea în noi, să vină să ne povestească și să ne sfătuim.”, mărturisea aceasta, într-un interviu viva.ro.

Simona Gherghe dezvăluie motivul real pentru care a plecat de la Acces Direct. Ce spune despre experienţa emisiunii Mireasa

Simona Gherghe dezvăluie motivul real pentru care a plecat de la Acces Direct. Vedeta susţine că formatul emisiunii era extrem de solicitant și controversat, motiv pentru care a considerat că a atins limita. În ciuda propunerii de a reveni, cu condiția unor schimbări majore, Simona Gherghe a ales să își dedice timpul familiei și a renunțat la emisiune. În prezent, prezintă Mireasa, unde găsește satisfacție în a fi martora unor povești de dragoste autentice.

„Atât am rezistat. E un format solicitant și controversat, greu, apăsător. Atât am putut duce sufletește. După ce l-am născut pe Vlad, le-am spus că eu nu mai pot face formatul, dar că aș putea să mă întorc dacă schimbăm totul acolo: și formatul, și numele. S-o luăm de la zero. Ei au considerat că încă are potențial, așa că l-au păstrat în grilă. Și, după cum se vede, formatul face cifre și are fanii săi și azi. Mi-am dorit mai multă liniște și mai mult timp pentru familie. De altfel, unul dintre motivele pentru care am acceptat „Mireasa a fost faptul că pot să am diminețile și după-amiezile libere, să mă pot ocupa de Ana și Vlad”, a spus Simona Gherghe pentru Viva!.

Citeşte şi: Simona Gherghe a ajuns la Antena 1, după ce a fost refuzată de ProTV, pe când avea 21 de ani: „Și așa a fost botezul meu. Se pare că le-a plăcut de mine”

Despre experiența în emisiunea Mireasa, Simona Gherghe recunoaște că există momente dificile, dar că gestionează situațiile tensionate cu diplomație și calm: „Dar ce job nu are momente dificile? Acest reality-show e despre viața adevărată. Cu bune și rele. Orice proiect care implică muncă cu oameni, cu caractere diferite, din medii sociale diferite, implică un grad de solicitare. Dar eu nu fug de greu, cât despre momentele tensionate, aleg să le depășesc cu diplomație și calm. Și cum concurenții sunt tineri, la început de drum, le explic unde cred eu că greșesc, așa cum aș face-o copiilor mei”.

Prezentatoarea TV a mai vorbit despre timpul liber și activitățile sale preferate, inclusiv călătoriile și sporturile de iarnă: „Îmi place mult să călătoresc. Și o facem cât se poate de des, dar cu copiii. Iarna, iubesc să merg la schi și sunt tare fericită că și Anei îi place mult! Am deja o parteneră pe pârtie, îl așteptăm și pe Vladi. Iar vara, iubesc marea. De când sunt mamă, gătesc mult mai mult. Copiii au mâncăruri preferate și îmi cer diverse, așa că le fac. Dar gătesc lucruri simple, care nu necesită mult timp”.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Orașul din România în care se deschide o nouă fabrică gigant. Vor fi sute de locuri de muncă, germanii au făcut o investiție de zeci de milioane de euro aici
Capital.ro
A explodat BOMBA despre Traian Băsescu! S-a aflat ce a făcut fostul președinte al României
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Bianca Drăgușanu a avut dreptate. Bădălău a călcat strâmb de mai multe ori
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
BREAKING | Crima care a zguduit Buzăul. Și-a ucis soția cu toporul când a auzit ce dorea să facă. Martor la incident a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Uciderea unui urs care a atacat un turist în Italia, oprită de activiști! Animalul poate fi transferat în România
Capital.ro
Când se dă permisul de conducere înapoi? Lege nouă pentru șoferii din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Primăria Capitalei a consolidat o singură clădire cu risc seismic în ultimii 3 ani. Nicușor Dan anunță măsuri suplimentare de evaluare
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!