Zanni, dezvăluiri dureroase despre cea care l-a crescut. Câștigătorul Survivor All Stars nu vrea să mai audă de mama lui adoptivă: „Nici un semn de recunoștință n-am”

Zanni a făcut dezvăluiri dureroase despre femeia care l-a crescut până la adolescență și care i-a fost ca o mamă. Artistul a rupt legătura cu aceasta și nu vrea să mai audă de ea.
Alina Costache
03 iun. 2024, 14:56
Zanni, dezvăluiri dureroase despre cea care l-a crescut. Câștigătorul Survivor All Stars nu vrea să mai audă de mama lui adoptivă: „Nici un semn de recunoștință n-am”
Zanni nu vrea să mai audă de cea care l-a crescut

Zanni își ține mereu fanii la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața lui. De această dată, câștigătorul le-a pus o întrebare neașteptată urmăritorilor săi: De ce țara asta este o infecție ordinară? De ce?”.

Răspunsurile nu au întârziat să apară, iar printre mesajele primite, a fost și un mesaj legat de femeia care l-a crescut până la adolescență. Deși mulți se așteptau să reia legătura cu ea, Zanni nu a făcut acest lucru. Artistul susține că nu are niciun sentiment de recunoștință pentru ea, fiind de părere că aceasta doar și-a făcut treaba.

Citește și: VIDEO Zanni s-a întors din Republica Dominicană. Cum a fost așteptat câștigătorul Survivor All Stars în România

Fostul Faimos consideră că cei care merită recunoștință din partea lui sunt doar oamenii care l-au ajutat sincer.

„Nici un semn de recunoștință n-am pentru oamenii care mă ajută, pentru că asta este sarcina sau treaba lor. Recunoștința adevărată de la mine este pentru oamenii care mă ajută pentru că ei cred în mine. Ai încercat-o. Uneori, dar doar uneori, este greu să-ți dai seama dacă cei care te ajută, te ajută doar pentru că au și ei de câștigat din treaba asta sau te ajută pentru că sunt conștienți că ajutorul lor te ajută pe tine să devii cine ești cu adevărat”, a spus Zanni pe rețelele de socializare.

Zanni a crescut la orfelinat

Zannidache a avut o copilărie grea, iar lispurile au jucat un rol important în viața tânărului care acum are 23 de ani. În competiția din Republica Dominicană, artistul a declarat că este obișnuit cu lipsa de mâncare.

„Mi-am dorit experiență ‘Survivor România’, presimțeam că o voi trăi, chiar dacă nu știam când se va întâmpla acest lucru. Viața mea a fost ‘Survivor’, pentru că eu am parcurs niște încercări demne de ‘Survivor’. N-am mâncat mult la viața mea, am dormit pe unde am apucat, am avut în fiecare zi grijă să am și a doua zi ce mânca și unde să dorm. Sunt obișnuit să lupt pentru supraviețuire”, a declarat Zanni, spre surprinderea unora.

Citește și: Cristi Mitrea a șters pe jos cu Zanni, după ce acesta a câștigat Survivor All Stars: „În condițiile în care ai fost eliminat, parcursul tău în competiție nu mai există”

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Țările în care locuiesc cei mai mulți oameni obezi. Ce loc ocupă România
Capital.ro
Ordinul UE, lege și în România. Se montează obligatoriu pe mașină de la 1 iulie 2024
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru românii cu copii mici! Ce trebuie să facă pentru a-i primi?
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Suntem spionați tot timpul. Oamenii care văd tot ce facem
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Ilie Năstase s-a despărțit de Ioana: 'Durere mare…'. A plecat singur în Cehia, cu lacrimi în ochi!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu - Piteşti
Capital.ro
5 ani de închisoare. Interzis pentru stăpânii de câini. Îți face dosar penal
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Șpagă de zeci de mii de euro pentru aviz de la Autoritatea Aeronautică Română
MediaFlux
De ce AU SCĂZUT PENSIILE. Explicații de la Casa Națională de Pensii
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?