Nu știu dacă ați observat, dar, în ultima vreme, lichelele de la firmele de telefonie mobilă au scos la înaintare abonamentele cu minute, sms-uri și Internet nelimitate. Nu fiindcă era nevoie, pentru că abonamentele existente pînă acum au mai multe minute pe lună decît reușesc să gîndească majoritatea oamenilor, d-apăi să discute. Fiind niște oameni cu o capacitate extraordinară de anticipație, Caţavencii.ro vă prezentăm de pe acum trei reclame din viitorul apropiat la abonamentele de mobil.
Abonamentul cu minute în timp
Ce poate fi mai nasol decît panica pe care o ai cînd realizezi că ai uitat să dai un telefon important? Că ai uitat să-i urezi maică-tii “La mulți ani” de ziua ei sau să-ți suni doctorul la timp, să afli dacă ești pe moarte sau nu pînă pleacă în concediu. Acum ai abonamentul cu minute nelimitate în timp. Uită de momentele uitate și sfidează legile timpului cu niște paradoxuri la un preț accesibil. Dă un telefon în trecut, în viitor sau chiar în același timp, dar într-un univers paralel. Sună acum sau cînd vrea mușchiul tău și fă-ți abonament! Probabil că ți l-ai făcut deja.
Citeste si: Cele mai bune răspunsuri la interviul de angajare ca turist român
Abonamentul cu minute extraterestre
Aveți cumva vreo rudă pe Stația Spațială Internațională și n-aveți cum să dați de ea cînd vă e mai tare dorul? Nici noi! Dar de ce să nu te asiguri cu noul abonament „Extra-minute în spațiu”? Pentru doar 6.000 de euro pe lună, ai semnal de poți să suni chiar și pe Marte, maximum pe Mercur. Bărbatul tău nu va mai putea să folosească niciodată scuza că pierde semnalul cînd e la băut cu prietenii lui. Decît doar dacă e astronaut și a părăsit sistemul nostru solar.
Citeste si: 9 lucruri pe care nu le ştiaţi despre retragerea Fervex de pe piaţă
Abonamentul de voce pentru surdomuți
Și ce dacă telefonul ți-e inutil pentru că nu poți să vorbești sau să auzi? A apărut acum abonamentul cu encriptor de gînduri care ia ceea ce vrei să spui din creier și transformă acel ceva în sunete. Ai grijă doar să nu lași telefonul mergînd pe timpul nopții, pentru că s-ar putea să dai niște telefoane în care să vorbești despre dragoni îmbrăcați în trening și familii de oameni-furnică ce-și depun ouăle în creierul tău.