Leonard Doroftei face anunţul momentului după 5 ani petrecuţi în Canada. „Monica şi-a dorit asta!” VIDEO

După ce a petrecut cinci ani în Canada, Leonard Doroftei, celebrul pugilist român, a decis să se întoarcă definitiv în România. Alături de soția sa, Monica, și cei trei copii - Vanessa, Alex și Adrian - acesta s-a stabilit în America de Nord, însă acum planurile lor s-au schimbat.
Filip Stan
03 iun. 2024, 18:19
Leonard Doroftei face anunţul momentului după 5 ani petrecuţi în Canada.
Leonard Doroftei face anunţul momentului după 5 ani petrecuţi în Canada. "Monica şi-a dorit asta!"

Leonard Doroftei face anunţul momentului după 5 ani petrecuţi în Canada. Leonard Doroftei a dezvăluit motivele pentru care a ales să plece inițial în Canada și de ce se întoarce acum. În prezent, acesta antrenează copii la box într-o sală din Montreal. Fostul campion mondial a explicat că mutarea în Canada a fost necesară pentru o schimbare.

„Noi am plecat pentru că eu aveam nevoie de o schimbare. Am avut nevoie să merg în Canada pentru că a trebuit să trec printr-un șoc, prin ceva, am zis că am nevoie de ceva. În România a fost doar vina mea pentru că nu am știut exact ce vreau, m-am lăsat târât de colo-colo. Acum sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu, m-am regăsit, antrenez copii, nu sunt bine, sunt foarte bine”, a declarat Leonard Doroftei la Exclusiv VIP.

Citeşte şi: Lovitură devastatoare pentru Simona Halep. Final trist de carieră pentru fosta lideră WTA, nu se mai poate face nimic!

Întrebat despre copiii lui, Leonard Doroftei a vorbit cu drag despre Vanessa, fiica lui: „Vanesa este acum în vacanță, în România, ea își termină liceul, mai are cam două săptămâni ca să își poată finaliza examenele pentru sfârșit de liceu. Apoi se întoarce în România, ea nu vrea să trăiască în Canada. În cinci ani de zile ea nu știu dacă a ieșit de două ori din casă, adică cu prieteni, decât cu noi. A zis Stop! Pentru ea aici e acasă. Sperăm să fie studentă la Medicină sau la Drept”.

Despre ceilalți copii, fostul pugilist a menționat că Alex, băiatul cel mic, lucrează în IT în România, iar Adrian, băiatul cel mare, este manager la Air Canada: „Alex a terminat facultatea fizic, în Măgurele, a stat aici și apoi a venit după noi acolo, în Canada. Este IT-ist. E deja în România, și-a început jobul. El lucrează în Canada, e manager la Air Canada. Dacă noi vom fi aici, va veni și el. Dacă hotărâm să ne întoarcem, va fi și el. 99,9% s-a luat hotărârea, acum să vedem”.

Citeşte şi: Lovitură devastatoare pentru Simona Halep. Final trist de carieră pentru fosta lideră WTA, nu se mai poate face nimic!

Monica Doroftei a fost cea care și-a dorit cel mai mult să revină în România, având părinții aici și dorind să fie aproape de ei. „Monica și-a dorit prima să vină acasă. Ea încă are părinți, să îi ajute. Acum câțiva ani eu am spus că am nevoie de o schimbare, de ceva. Și am făcut acest pas, m-au urmat toți, însă pentru ei a fost foarte greu, eu, acolo, mi-am găsit drumul, antrenez, fac ce știu. Nu am intrat în competiții, doar antrenez, lucrez cu copiii. Pot să antrenez și aici, am înțeles că asta pot face, ceea ce dăruiesc copiilor e important”, a mai spus Leonard Doroftei.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Pericolul ascuns de pe plaje. Lucrul banal care poate duce la tragedii
Capital.ro
S-au ordonat restricții în România. Decizie în orașe și sate. E permis doar între anumite ore
Playtech.ro
Ce spune Ciprian Marica despre incendiul pornit în incinta academiei sale din Pipera. Fanii nu se așteptau la asta!
DailyBusiness
Armata devine obligatorie în România!
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Propunerea care-l scoate pe Geoană din turul II. Putere absolută pentru funcționarii ANAF
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Nuntă cu final tragic! O șoferiță și-a condus mama spre MOARTE, după ce s-a răsturnat într-o râpă.
Capital.ro
Mașinile interzise pe șosele. Ordinul UE pentru cei care alimentează cu motorină. Când devine lege
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Joe Biden se retrage din cursa prezidențială: decizie luată pe fondul presiunilor și sondajelor nefavorabile
MediaFlux
EUROPA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu RUSIA! AVERTISMENT de la granița ROMÂNIEI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!