Haos de proporții în Marea Britanie! Un român și-a înjunghiat fosta iubită gravidă în 37 de săptămâni

Un incident șocant a avut loc în Marea Britanie. Totul a pornit de la faptul că un bărbat, cetățean român, și-a înjunghitat fosta iubită. Femeia este gravidă în 37 de săptămâni, iar din fericire starea acesteia este stabilă.
Filip Stan
03 iun. 2024, 20:30
Haos de proporții în Marea Britanie! Un român și-a înjunghiat fosta iubită gravidă în 37 de săptămâni
Haos de proporții în Marea Britanie! Un român și-a înjunghiat fosta iubită gravidă în 37 de săptămâni

O scenă de coșmar s-a desfășurat în Marea Britanie când Daniel Mihai Popescu și-a înjunghiat cu cruzime fosta iubită, Andreea Pintili, care era gravidă în 37 de săptămâni. Faptele îngrozitoare au avut loc în Aberfan, Țara Galilor, pe data de 5 decembrie 2023, în plină zi, pe o stradă aglomerată. Daniel și-a lăsat fosta parteneră într-o baltă de sânge, în timp ce aceasta era în drum spre școală cu cei doi copii ai săi.

Andreea a fost transportată de urgență la spital, unde medicii au făcut tot posibilul să o salveze pe ea și pe copilul nenăscut. Chiar dacă a supraviețuit atacului barbar, trauma fizică și psihologică a fost imensă pentru ea și pentru cei din jurul său.

Citește și: Cristina Cioran rupe tăcerea despre a doua sarcină. Fostul ei logodnic a anunţat că vedeta este din nou gravidă: „Kiki e însărcinată în trei luni, dar are ceva probleme”

După incident, comunitatea locală s-a mobilizat pentru a-i acorda primul ajutor și pentru a chema ajutorul de urgență. Însă, suferința și teroarea cauzate de gestul lui Popescu au lăsat urme adânci în memoria tuturor celor implicați.

Daniel Mihai Popescu, în vârstă de 29 de ani, a fost condamnat la 17 ani de închisoare pe data de 28 mai 2024, după ce a fost găsit vinovat de tentativă de omor de către Merthyr Tydfil Crown Court. Procurorul John Hipkin KC a dezvăluit că Popescu și victima sa, Andreea, au avut o relație tumultuoasă între septembrie 2020 și august 2023, care s-a încheiat din cauza problemelor de jocuri de noroc ale bărbatului.

Obsesia lui Popescu pentru fosta sa iubită a crescut în intensitate după despărțire, culminând cu atacul brutal din decembrie 2023. Acesta a recunoscut că o urmărea pe Andreea și că a atacat-o la scurt timp după ce și-a lăsat copiii la școală, folosind un cuțit cu o lamă de 20 de cm pentru a comite gestul sinistru.

„Am un cuțit și o să te omor”, au fost cuvintele pe care Popescu i le-a spus victimei sale, potrivit Mirror.

Andreea Pintili era însărcinată în 37 de săptămâni cu copilul lui Popescu atunci când a fost atacată cu sânge rece de fostul iubit. Tânăra a fost transportată de urgență la Spitalul Universitar din Wales din Cardiff pentru tratament și ulterior externată. Școlile locale au fost închise timp de câteva ore în urma incidentului.

Daniel Mihai Popescu a pledat vinovat pentru tentativă de omor și hărțuire în cadrul unei audieri care a avut loc începutul acestui an. Judecătorul Tracey Lloyd-Clarke i-a aplicat românului în vârstă de 29 de ani o pedeapsă prelungită de 20 de ani și patru luni de închisoare, aceasta cuprinzând 17 ani și patru luni de închisoare și încă trei ani de probațiune, timp în care va fi monitorizat.

De asemenea, magistratul a precizat că pedeapsa extinsă este necesară pentru a „proteja publicul în viitor” și, în ciuda pledoariilor sale de vinovăție, a spus că „se pare că simți foarte puține remușcări adevărate”.Daniel Popescu va trebui să petreacă în spatele gratiilor cel puțin două treimi din pedeapsă înainte să se decidă dacă este eligibil pentru eliberare condiționată.

Citește și: Zanni îl desființează pe Cristi Mitrea, fostul iubit al Andreei Mantea: „A bătut o femeie gravidă, normal că n-are cum să mă placă”

Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Condimentul miraculos care ajută creierul să se repare singur. Trebuie amestecat cu apă caldă şi se bea dimineaţa, pe stomacul gol
Capital.ro
Statul român ia terenurile înapoi. Decizie definitivă în justiție. Zero lei
Playtech.ro
Incendiu la academia lui Năstase și Marica din Pipera! Primele informații ale pompierilor
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Cum arată și câți ani are Sabrina, fiica lui Jean de la Craiova. Tânăra a terminat liceul cu media 9.10 și susține că urăște manelele | FOTO
Spynews
Ce le-a interzis Jennifer Lopez angajaților săi! Regulile controversate impuse de divă persoanelor care lucrează cu ea
Evz.ro
Gabi Bădălău, dezvăluiri despre căsătoria cu Claudia Pătrășcanu: Nu o iubeam
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Câți bani le plătește Gabi Bădălau pensie alimentară copiilor: „Eu îi susțin financiar”
Capital.ro
Românii să fie gata pentru CE E MAI RĂU. Traian Băsescu: Un sfârșit tragic
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace
substantial.ro
Donald Trump cere ca dezbaterea prezidențială să fie la Fox News după retragerea lui Joe Biden
MediaFlux
EUROPA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu RUSIA! AVERTISMENT de la granița ROMÂNIEI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!