Ultima iubită a lui Irinel Columbeanu, dezvăluiri fără perdea despre averea milionarului ajuns la azil: „M-a sunat într-o seară”

Daiana Estera a făcut dezvăluiri incredibile despre cum și-ar fi pierdut fostul om de afaceri întreaga avere. Ultima iubită a lui Irinel Columbeanu a spus şi că milionarul eşuat la azil a mai făcut un accident vascular în piscină în urmă cu mulţi ani.
Filip Stan
04 iun. 2024, 13:31
Ultima iubită a lui Irinel Columbeanu, dezvăluiri fără perdea despre averea milionarului ajuns la azil:

Daiana Estera și Irinel Columbeanu au avut o relație cu scântei în urmă cu mulți ani, după ce fostul milionar și Monica Gabor au pus capăt mariajului de 5 ani. Daiana Estera susține că deși cei doi erau separați de ceva timp, Irinel Columbeanu păstra în baie imagini cu mama fiicei lui. Cu toate acestea, au fost împreună aproximativ doi ani, până când aceasta s-a căsătorit. În tot acest timp, ea a reușit să-l cunoască destul de bine pe fostul om de afaceri. Invitată în emisiunea Xtra Night Show, Daiana Estera a dezvăluit cum și-ar fi pierdut Irinel Columbeanu întreaga averea.

Prin ce a trecut Irinel Columbeanu chiar de ziua lui. Fostul afacerist rezistă cu greu tentației. Prietenii i-au sărit în ajutor

Daiana Estera, ultima iubită a lui Irinel Columbeanu, dezvăluiri incredibile. Cum și-ar fi pierdut fostul milionar toată averea: „Este un om naiv”

Daiana Estera, ultima iubită a lui Irinel Columbeanu, susține că fostul milionar ar fi fost ușor influențat de oameni rău intenționați care i-ar fi luat averea chiar în perioada în care au început problemele de sănătate, inclusiv accidentul vascular. Deși susține că era lucid în acea perioadă, nu exclude această variantă.

„El era o persoană foarte discretă și nu prea îmi povestea detalii. Primul lui accident vascular a fost într-o piscină, așa mi-a povestit. Încă era lucid, chiar era foarte ok. Nu se compară cu situația lui de acum. El este un om naiv. Eu am reluat relația cu el acum un an. Atunci era foarte ok, nu dădea semne că ar avea vreo problemă de sănătate, chiar era foarte ok, era normal”, a spus Daiana Estera, la Xtra Night Show.

 

„M-a sunat într-o seară și mi-a spus să îi acord primul ajutor”

Daiana Estera, ultima iubită a lui Irinel Columbeanu, au reluat legătura în urmă cu aproximativ doi ani, atunci când fostul milionar i-a propus să se întâlnească. Deși nu s-au văzut atunci, l-a scurt timp, Irinel Columbeanu i-a cerut ajutorul, după o seară petrecută în bar, unde băuse peste măsură.

Irinel Columbeanu scapă de datorii! Fostul milionar avea proprire pe pensie, după ce a fost dat în judecată pentru că nu a plătit datoriile firmei în faliment

„Pauza dintre noi a fost cam până acum un an jumătate sau doi. Am divorțat și am mai avut și alte relații, nu am stat degeaba. M-a căutat într-o seară, era cu un prieten, dorea să ne întâlnim, să mai chem niște prietene, dar nu ne-am sincronizat, apoi m-a sunat într-o seară și mi-a spus să îi acord primul ajutor. Știe că am amici medici și m-a chemat la el cu un amic medic să îi acordăm primul ajutor, deoarece era foarte grav rănit la cap și sângera.

A fost cu o noapte dinainte la un bar, a băut până a căzut, iar cei din bar, în loc să cheme salvarea, l-au luat și l-au adus în apartament și l-au lăsat pe jos. Nu s-au asigurat dacă mai trăiește, mai respiră. L-au lăsat așa și a dormit până seara. Când și-a revenit m-a sunat, era ok. Era lovit la cap, dar nu era ceva grav. (…) Apoi am reluat prietenia, legătura. A venit natural, pentru că am văzut că mă caută. Nu mai avea bani. mergeam la el, îi mai făceam și eu curățenie, îl invitam la mine acasă să mâncăm”, a mai declarat fosta iubită a lui Irinel Columbeanu.

Cum a cucerit-o Irinel Columbeanu pe Romanița Iovan: „Trebuie să port sandale fără toc”. Cei doi s-au despărțit după un deceniu de iubire

Romanița Iovan s-a iubit un deceniu cu Irinel Columbeanu, însă, în 1996, au decis să se despartă. Totuși, îi leagă o frumoasă prietenie ce dăinuie și în ziua de azi, creatoarea de modă fiind printre puținele persoane care încă îi sunt alături fostului milionar, mai ales acum când este într-o situație dificilă atât financiar, cât și din punct de vedere al sănătății.

Citește și: Romanița Iovan, dezvăluiri cutremurătoare despre noaptea în care Adrian Iovan a împușcat mortal un hoț: „I-a dat cu pușca în cap. El nu a tras, s-a descărcat accidental”

Cum a cucerit-o Irinel Columbeanu pe Romanița Iovan

Romanița Iovan a povestit, în cadrul podcastului moderat de Cătălin Măruță, cum l-a cunoscut pe Irinel Columbeanu, despre care spune că „era un băiat deștept, carismatic”, dar și cum au ajuns să fie acum prieteni foarte buni.

„L-am cunoscut pe Irinel în sălile noastre, el venea la prezentările noastre. De pe vremea lui Ceaușescu venea la prezentări. El era amic cu una dintre fete și a fost o fază din asta, el avea un Oltcit pe vremea aia. Eu veneam spre casă, la Balta Albă stăteam, în blocurile alea cu militari stăteam. Mergeam spre 311, ca să mă duc acasă și am trecut pe la benzăria aia din spate de la Teatru Național. Iar el era acolo, punea benzină la Oltcit.

Era cu o gagică, aia mă cunoștea pe mine și m-a întrebat „Oo, Romanița, ce faci?”. Nici nu l-am observat. El m-a remarcat, în schimb. A întrebat-o pe aia cu ce mă ocup, a aflat și a pus mâna pe telefon. A sunat un prieten, adică pe o colegă, pe Sanda și ea a fost cea care îmi zicea ea „Băi, vrea un băiat de nomenclaturist să te cunoască”. Da, tatăl lui a fost secretar în șapte guverne, de la Petru Groza. Da, erau băieți de oraș, dar și deștepți”, și-a amintit creatoarea de modă.

Romanița Iovan a dezvăluit și cum a ajuns să iasă la întâlnire cu Irinel Columbeanu și, ulterior, să formeze un cuplu foarte apreciat în acea vreme. Un anume gest al fostului bogătaș a impresionat-o foarte mult.

„Pe opt martie, în 1989, înainte de Revoluție, când noi, toate fetele, vorbisem să plecăm să mâncăm la un restaurant, a fost o fază. S-a spart gașca, una că are nu știu ce de făcut, alta la fel, iar eu i-am propus Sandei să ieșim cu tipul ăla. Și vine el, cu Oltcit-ul. Era foarte elegant. Omul a venit, ne-a luat cu mașina și a zis că are de lăsat o casetă video și ne oprește pe dreaptă. A făcut asta ca să-mi dea ocazia să ies din mașină și să plec. A fost o chestie super elegantă. Ne-am dus să mâncăm cu gașca Sandei. Apoi a început să vină la prezentări, să-mi aducă flori, eu m-am hotărât destul de târziu. Tipul foarte deștept, carismatic, chiar dacă era așa…trebuia să port sandale fără toc. Era deștept. Cred că a avut așa o chestie, de model. A durat ceva, ne-a prins Revoluția împreună”, a povestit ea.

Întrebată ce a dus la despărțire, Romanița Iovan a explicat că au „evoluat în direcții diferite”: „Ne-am despărțit pentru că fiecare voia altceva. Am rămas foarte buni prieteni. Eram tineri, fiecare voia altceva. Lecția pe care am învățat-o de la Irinel a fost că nu trebuie să ceri ajutorul decât dacă ești pe marginea prăpastiei”.

Citește și: Romanița Iovan rupe tăcerea despre probleme de sănătate ale lui Irinel Columbeanu: „A fost paralizat pe jumătate! A trebuit să învețe să meargă după AVC!”

Irinel Columbeanu era poreclit ‘Ileana’ în tinerețe. Care este povestea din spatele acestui sobrichet

Irinel Columbeanu era poreclit ‘Ileana’ în tinerețe. Fostul om de afaceri a bifat numeroase aventuri în tinerețe, iar doamnele și domnișoarele, care au avut ocazia să îl cunoască mai bine, i-au atribuit porecla „Ileana”, fiind considerat un adevărat mascul alfa.

Citește și: În ce hal arată vila de la Izvorani în care Irinel Columbeanu făcea chefuri de zile mari. S-au găsit inclusiv imagini deocheate din tinerețea fostului milionar

Irinel Columbeanu era poreclit ‘Ileana’ în tinerețe

Lui Irinel i se spunea ‘Ileana’, de la maşina de cusut. E o vorbă: ‘Bat şi … „calc”… ca maşina de cusut’. Avea o vitalitate maximă, fetele i-au pus porecla, a fost renumit printre gagicile de la un cunoscut sexy-club”, a dezvăluit Paul „PCR” Cornateanu.

„Ileana” nu este singura poreclă pe care a primit-o Irinel Columbeanu în tinerețe. El a fost numit și „Alcatel”, după ce în anul 1990 a devenit reprezentantul companiei Alcatel, dar a declarat că totul a fost o întâmplare.

Doi italieni, reprezentanți Alcatel, voiau să investească în telefonie la noi în țară, iar Irinel Columbeanu i-a întâlnit pe stradă, atunci când l-au rugat să îi ducă la aeroport cu mașina.

Mi-au explicat chestia cu centralele telefonice, faptul că România are un grad de penetrare a liniilor telefonice foarte mic, după care am făcut această societate comercială.

Încep acum să-mi aduc aminte. Tocmai pentru a participa la această aventură a lor, cot la cot cu ei. Mi s-a părut o idee extraordinară dezvoltarea telefoniei.”, declara Irinel Columbeanu.

Spynews
Moarte suspectă în Iași. Doi soți au fost găsiți fără suflare în propria casă. Polițiștii sunt în alertă
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Acesta este cel mai puternic animal din lume. Poate ridica mașini și doborî copaci
Capital.ro
Permisul de conducere obligatoriu pentru a conduce un triciclu. E lege în România
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia desfășoară obuziere de pe vremea lui Stalin pe frontul din Ucraina. Moscova rămâne și fără stocurile din epoca sovietică
Spynews
Idei de întrebări pentru confirmarea prezenței la nuntă. Cum să îi întrebi pe invitați dacă vor fi prezenți la eveniment
Spynews
Pare bad boy la Insula iubirii, dar are o poveste de viață impresionantă. Secretele din trecutul ispitei Marcel Andrei
Evz.ro
Șoșoacă o bate pe Simona Halep. A făcut înconjurul lumii
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
ȘOCANT! Criminalul din Vaslui, care și-a băgat victima în valiză, a mai comis o crima. Audierile au scos la iveală detalii macabre
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Doliu în lumea filmului! Bob Newhart, actorul din „Elf” și „The Big Bang Theory” s-a stins din viață la 94 de ani
Capital.ro
Simona Halep a fost EXCLUSĂ. Ion Țiriac a taxat-o: Uite că nu-l primește
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Partidul lui Macron câștigă președinția Adunării Naționale după un vot strâns
MediaFlux
Se dau 250 de lei de STAT! Vezi dacă te ÎNCADREZI
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'