Prognoza meteo. Caniculă şi furtuni violente, vreme la extreme în toată România

Cerul va fi variabil spre mai mult senin, exceptând regiunile nordice şi estice unde vor mai fi înnorãri temporare, pe alocuri averse slabe şi posibil descãrcãri electrice, cu probabilitate mai mare în prima parte a nopţii. Vântul va sufla slab pânã la moderat, cu uşoare intensificãri în zona înaltã a Carpaţilor Orientali. Temperaturile minime vor fi cuprinse de la 9...10 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 19...20 de grade pe litoral.
Alina Costache
04 iun. 2024, 13:51
Prognoza meteo. Caniculă şi furtuni violente, vreme la extreme în toată România

Prognoza meteo MIERCURI

TARA
Vremea se va încãlzi uşor în cea mai mare parte a ţãrii, iar în sud şi sud-est, mai ales la câmpie va fi cãlduroasã. Cerul va fi variabil, dar vor fi şi perioade cu instabilitatea atmosfericã ce se va manifesta prin înnorãri temporar accentuate, averse şi descãrcãri electrice – în a doua parte a zilei în cea mai mare parte a zonei montane, pe spaţii mai mici în zonele joase din vest, centru şi nord, iar seara şi la începutul nopţii în partea de est-sud-est a teritoriului. În timp scurt, cantitãţile de apã vor depãşi pe alocuri 15…25 l/mp şi izolat vor fi posibile cãderi de grindinã. Vântul va sufla slab şi moderat, izolat cu uşoare intensificãri în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 şi 33 de grade, local cu cele mai ridicate valori în Muntenia, Dobrogea continentalã şi sudul Moldovei; minimele termice vor fi cuprinse între 9…10 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 20…21 de grade pe litoral.
BUCURESTI
Vremea va fi cãlduroasã, cu o maximã a temperaturii aerului de 32…33 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura minimã va fi de 14…17 grade.

Prognoza meteo JOI

TARA
Vremea va fi caldã în cea mai mare parte a ţãrii, cu valori termice în creştere faţã de intervalul precedent în regiunile vestice, iar în sud şi sud-est, local se va menţine cãlduroasã. Cerul va fi variabil, însã în a doua parte a zilei vor fi perioade cu înnorãri accentuate, averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului local în regiunile sud-estice şi în zona montanã şi doar izolat în restul teritoriului; în timp foarte scurt, vor fi cantitãţi de apã de peste 10…15 l/mp şi vor fi posibile cãderi de grindinã. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 şi 33 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 9…10 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 20…21 de grade pe litoral.
BUCURESTI
Vremea se va menţine cãlduroasã. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, dar în cursul dupã-amiezii vor fi posibile înnorãri, averse slabe şi descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 32 de grade, iar cea minimã va fi de 16…19 grade.

„Matriarhat meteorologic”. Fenomenul La Nina înlocuieşte El Nino şi aduce inversiune termică şi uragane

Prognoza meteo VINERI

TARA
Vremea va deveni cãlduroasã în majoritatea zonelor, astfel cã temperaturile maxime se vor încadra între 27 şi 34 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate dupã-amiaza şi seara când local la deal şi la munte şi pe arii mai restrânse în nord şi nord-est vor fi averse şi descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri de scurtã duratã asociate ploilor. Temperaturile minime vor fi cuprinse în general între 13 şi 20 de grade.
BUCURESTI
Vremea va fi cãlduroasã, cu o maximã termicã de 33…34 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã va fi de 18…19 grade.

Ploi torențiale și vijelii până la noapte în România. ANM a emis o nouă avertizare COD GALBEN de furtuni

Prognoza meteo SAMBATA

TARA
Vremea va fi cãlduroasã, iar disconfortul termic va fi în creştere, pe arii restrânse în sudul şi sud-estul ţãrii. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate dupã-amiaza şi seara când pe arii în general restrânse la deal şi la munte şi izolat în restul teritoriului vor fi averse şi descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 şi 34 de grade, iar cele minime între 10 şi 21 de grade.
BUCURESTI
Vremea se va menţine cãlduroasã, iar disconfortul termic va fi în creştere. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã va fi de 33…34 de grade, iar cea minimã de 18…19 grade, anunţă ANM.

Prognoza meteo DUMINICA, LUNI, MARTI

TARA
Vremea va fi cãlduroasã, local canicularã în regiunile sudice în orele dupã-amiezilor, iar disconfortul termic va fi în creştere în majoritatea zonelor. Probabilitatea pentru manifestãri de instabilitate atmosfericã va fi mai mare la începutul intervalului în vest, centru şi nord.
BUCURESTI
Vremea va fi cãlduroasã, canicularã în orele dupã-amiezilor când disconfortul termic va fi accentuat.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de mașini. Trebuie să obțină acest document neapărat
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Zonele răcorite de ploi. Unde vor fi precipitații în România
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
S-a pus limită. Decizie definitivă cu banii românilor. Interzis prin lege să mai depășești
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!