Câştigători Asia Express 2024. S-a aflat cine ia trofeul înainte de difuzarea primului episod!

Vedetele care au participat la noul sezon Asia Express au revenit în țară și au dezvăluit faptul că noul sezon va fi difuzat la Antena 1 în toamna acestui an, din luna septembrie, dar deja se ştiu câştigătorii.
Alina Costache
05 iun. 2024, 09:33
Câştigători Asia Express 2024. S-a aflat cine ia trofeul înainte de difuzarea primului episod!

Câştigători Asia Express 2024. Filmările la noul sezon Asia Express s-au terminat, însă vom avea ceva timp de așteptat până când emisiunea va fi difuzată la Antena 1.

Cel mai dur reality-show al momentului schimbă din nou continentul. Asia Express va duce nouă perechi de vedete pe Drumul Zeilor prin Thailanda, Malaezia și Indonezia. Obiceiuri stranii și totuși spectaculoase, religii diferite, temperaturi ridicate și bariere lingvistice sunt doar câteva dintre provocările cu care s-au confruntat concurenții acestui sezon.

Adrian Nartea, totul despre experiența de la Asia Express: „Te scote foarte mult din zona de confort. Efectiv m-am pus în genunchi”

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, nașul și finul, Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vişănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul şi antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui, Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache, sunt curajoșii care au pornit în acest sezon într-o nouă aventură la capătul lumii.

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, aceștia vor trebui să ajungă din Thailanda până în Bali, destinația marii finale a sezonului șapte. Drumul pe care îl vor parcurge va avea peste 7000 de kilometri, fiind pentru prima oară când se va întinde pe durata a 11 etape, cu una în plus față de sezoanele trecute.

Cine ar fi câștigat Asia Express 2024

Filmările s-au terminat, așa cum fanii pot vedea și pe rețelele de socializare, însă au început să apară deja unele informații cu privire la echipele care nu au avut mare succes în Asia Express.

Potrivit Cancan.ro, prima echipă care ar fi părăsit emisiunea ar fi formată din Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișănescu. Aceștia ar fi fost urmați de Victor Slav și iubita lui, Selina, dar și de Carmen Negoiță și sora ei, care nu au reușit să se impună în fața altor echipe concurente. Nici echipa formată din Adi Nartea și Cosmin Vîjeu nu s-a descurcat mai bine. Și aceștia ar fi fost eliminați.

De ce a refuzat Selly să participe la Asia Express. Vloggerul a dezvăluit tot: „Pentru toți banii din lume n-aș merge”

În ceea ce privește echipele care au ajuns în finală, se pare că este vorba despre Anca Țurcașiu & Andreea Samson, Ioana State & Mane Voicu, Nicolai Tand & Sorin Brotnei.

Cele două echipe care s-au confruntat în marea finală sunt cele formate din Ioana State & Mane Voicu și Nicolai Tand & Sorin Brotnei. Iar echipa care și-a adjudecat titlul de câștigătoare a Asia Express 2024 este cea formată din chef Nicolai Tand & Sorin Brotnei, fostul membru al trupei Akcent.

Când se va difuza noul sezon Asia Express la Antena 1

Vedetele care au participat la noul sezon Asia Express au revenit în țară și au dezvăluit faptul că noul sezon va fi difuzat la Antena 1 în toamna acestui an, din luna septembrie. „A fost fascinant, abia aștept să urmăriți din septembrie tot ce s-a întâmplat acolo pe Antena 1. Vă mulțumesc pentru toate gândurile voastre bune, vreau să vă spun că mi-a fost foarte dor de voi și vă promit că începând de astăzi vom fi împreună pe toate rețelele de socializare. Vă pup!”, a scris Anca Țurcașiu pe Instagram.

Și Andrei Ursu a dezvăluit în primele declarații făcute după terminarea filmărilor că emisiunea va fi difuzată în toamna acestui an. „Filmările pentru Asia Express s-au terminat, abia aștept să vedeți emisiunea în toamnă. Ce pot să zic eu este că a fost o experiență extraordinar de tare, iar ce mă bucură și mai mult este faptul că în astea două luni de când am plecat (…) piesa noastră a stat pe locul 1 pe radio tot timpul ăsta, am văzut acum. 8 săptămâni pe locul 1, este cel mai tare lucru care mi s-a putut întâmpla și abia aștept să ajung acasă, abia aștept să mă întorc la familie”, a mărturisit Andrei Ursu, pe InstaStory.

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
De ce te mușcă țânțarii, de fapt. Motivul pentru care unele persoane nu sunt afectate, deși stau lângă tine
Capital.ro
Mașinile interzise. Decizia luată de autorități. Se aplică de azi, 24 iulie
Playtech.ro
Zodiile care pot câștiga sume colosale de bani începând din 25 iulie 2024. Norocul e de partea lor
DailyBusiness
Românii vor avea parte de noi zile libere de la Guvern!
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Rețete rapide și ieftine. Două preparate pe bază de orez care sunt gata în 20 de minute
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
INFORMAȚII 💣 Doctorița din Brăila, legături cu MAFIA?! Ar fi avut o relație cu un raket basarabean, pe care l-ar fi... De ce poliția crede că este o „crimă la comandă”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Noi bombardamente la granița României cu Ucraina! În Tulcea a fost panică generală, după ce autoritățile au emis un mesaj RO-Alert
Capital.ro
Simona Halep a suferit cumplit. Adevărul despre divorțul de Toni Iuruc
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
„Era un psihopat” Bunica și mătușa Dianei, tânăra ucisă cu toporul de soț din gelozie, mărturisiri șocante despre călăul nepoatei lor! Ireal ce a făcut imediat după ce și-a ucis soția
substantial.ro
Alerte de drone rusești în Tulcea: Avioane F-16 au fost ridicate în aer
MediaFlux
DOLIU IMENS! Din păcate A MURIT ASTĂZI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!