Blestemul Clanului Corduneanu. Cel mai temut clan de interlopi rămâne şi fără noul lider, Adrian „Beleaua” merge la închisoare. Alina Filip, furibundă pe reţele: „Ai aflat ce face o mamă pentru copiii ei”

Temutul clan interlop Corduneanu primește o nouă lovitură. După moartea lideului, Costel "Ștăpânul Moldovei", fratele său Adrian "Beleaua" Corduneanu a fost condamnat la închisoare cu executare.
Filip Stan
05 iun. 2024, 10:04
Blestemul Clanului Corduneanu. Cel mai temut clan de interlopi rămâne şi fără noul lider, Adrian

Clanul Corduneanu primeşte o nouă lovitură. După moartea liderului, succesorul său, Beleaua, a fost condamnat cu executare. Cea care l-a reclamat este chiar „cumnata” sa. Soluția nu este definitivă, însă sunt șanse foarte mari ca aceasta să rămână neschimbată după o eventuală contestație

Nici bine nu s-au împăcat frații Corduneanu, că un nou scandal zguduie din temelii întreaga familie. Adrian Corduneanu, cunoscut drept „Beleaua”, a fost condamnat la închisoare cu executare după ce a amenințat-o, în repetate rânduri, pe cumnata sa, Alina Elena Filip, scrie BZI.

Scandalul datează încă din 2021 și ar fi pornit de la niște afaceri imobiliare. După mai multe confruntări violente, Alina Elena Filip a depus plângere la poliție, ia zilele trecute agresorul a fost condamnat la închisoare cu executare.

Secretul lui Doroftei, mărturisit chiar de fostul campion: „Am înţeles că dacă vreau să fiu un antrenor de top, nu pot să mă duc mahmur la antrenament”

Dacă sentința va fi menținută, Adrian Corduneanu acesta va petrece câteva luni după gratii.După aflarea veștii că Adrian Corduneanu a fost condamnat la închisoare cu executare, cumnata acestuia, cea care l-a „înfundat”, a reacționat pe rețelele de socializare. Femeia a transmis cu subînțeles că Adrian Beleaua a primit ceea ce merita

Alina Filip, cea care l-a „înfundat”, a transmis un mesaj pe rețelele de socializare. Fără să-i menționeze numele cumnatului său, femeia a lăsat să se înțeleagă că i-a dat acestuia o lecție.

„Eu mi-am educat copiii să fie fericiți, nu bogați! Tu, un invidios și frustrat, ai încercat să știrbești liniștea familiei, amenințând copiii. Acum, ai aflat ce face o mamă adevărată pentru fericirea copiilor ei”.

Mesajul Alinei Filip a fost distribuit de îndată și probabil că a ajuns și la Adrian Corduneanu. Acesta nu a reacționat însă și este lesne de înțeles de ce. Adrian Corduneanu, Beleaua de la Iași, așa cum s-a autointitulat interlopul, a fost condamnat la închisoare cu executare după ce a amenințat-o, în repetate rânduri, pe cumnata sa, Alina Elena Filip. Conflictul izbucnit între Adrian Corduneanu și Alina Elena Filip „datează” încă din toamna anului 2021. Din cauza unor afaceri imobiliare, între cumnați a început un scandal de proporții.

Alina Filip, cumnata lui Adrian Corduneanu, reacționează dur după condamnare

Cumva, familia Corduneanu s-a împărțit în două tabere. O parte a ținut cu Adrian, iar altă parte cu Alina Elena Filip, respectiv cu Petronel, concubinul acesteia. După mai multe „meciuri”, pe masa polițiștilor a ajuns o plângere depusă de Alina Elena Filip, prin care aceasta solicita ca Adrian Corduneanu să fie pedepsit pentru acțiunile sale. Oamenii legii au deschis pe numele interlopului un dosar penal pentru amenințare, iar acesta avea să afle că a fost condamnat la închisoare cu executare zilele trecute.

Vă reamintim că anchetatorii au stabilit că în ziua de 27.09.2021 în jurul orei 14:00, în timp ce se afla în autoturismul său marca Porsche, pe bd. A. Panu, după ce s-a intersectat în trafic cu persoana vătămată Alina Elena Filip, care se afla în autoturismul concubinului său, Corduneanu Petronel, i-a adresat amenințări cu moartea, arătându-i persoanei vătămate un cuțit cu care simula faptul că îi taie gâtul, amenințările fiind de natură a crea o stare de temere persoanei vătămate.

Un an de închisoare cu executare pentru Adrian Corduneanu

Ulterior, în ziua de 03.01.2022, a postat un videoclip live pe contul personal de Facebook, prin care adresa injurii și amenințări cu acte de violență la adresa persoanei vătămate Alina Elena Filip și a membrilor familiei acesteia, limbajul folosit și amenințările adresate fiind de natură a crea o stare de temere persoanei vătămate.

Adrian Corduneanu, condamnat la un an de pușcărie. Motivul pentru care fratele fostului lider decedat a fost „executat”

Șirul de amenințări a continuat. În ziua de 22.01.2022, a postat un videoclip live pe platforma de socializare Facebook, prin care adresa injurii și amenințări cu acte de violență la adresa persoanei vătămate Alina Elena Filip și a membrilor familiei acesteia, limbajul folosit și amenințările adresate fiind de natură a crea o stare de temere persoanei vătămate. Ultimul „episod” de amenințări a fost în ziua de 05.03.2022, când a postat un videoclip live pe contul personal de Facebook, prin care adresa injurii și amenințări cu acte de violență la adresa persoanei vătămate Alina Elena Filip și a membrilor familiei acesteia, limbajul folosit și amenințările adresate fiind tot de natură a crea o stare de temere persoanei vătămate. Corduneanu a fost condamnat pentru asta.

„Dispune achitarea inculpatului Corduneanu Adrian, trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare, prev. de art. 206 alin. (1) Cod penal (faptă din data de 27.09.2021). Condamnă pe inculpatul Corduneanu Adrian la pedeapsa de 1 (un) an închisoare, în regim de detenție, pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare în formă continuată (3 acte materiale din datele de 03.01.2022, de 22.01.2022 și de 05.03.2022)”, se arată în decizia judecătorilor ieșeni, potrivit bzi.ro

Iată că Alina Filip, cumnata lui Adrian Corduneanu, reacționează dur după această condamnare.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Cum poți păstra boabele de cafea proaspete timp de 12 luni. Trucul pe care trebuie să-l știe iubitorii de cafea
Capital.ro
Cutremur total în UE. Ungurii au ajuns stăpânii Europei. S-a pus blocadă pe bani
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Problema care ne va goli buzunarele. Situația devine critică
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Misterul morții lui Andrei Versace. Avocatul Adrian Cuculis a explicat principalele ipoteze: „Ar putea să fie și otrăvit”
Capital.ro
Decizie pentru cei care locuiesc în case sau blocuri vechi. Statul va plăti banii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Propaganda rusă își îndreaptă tirul către Kamala Harris pe fondul retragerii lui Biden
MediaFlux
VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR TOTAL după DEMISIA LUI BIDEN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!