Leaves Eyes va concerta la Maximum Rock Festival 2013

După The 69 Eyes, My Dying Bride şi Atrocity, o nouă formaţie confirmă participarea la Maximum Rock Festival 2013. Este vorba despre Leaves' Eyes, formaţia germano-norvegiană ce va susţine pentru prima dată un concert la Bucureşti, în data de 26 octombrie, informează organizatorii de la Promusic Events.
Adrian Ilie
07 iun. 2013, 13:17
Leaves Eyes va concerta la Maximum Rock Festival 2013

Metalul simfonic se numara printre genurile preferate ale ascultatorilor de muzica grea iar formatia Leaves’ Eyes reprezinta unul din stalpii acestui stil complex si greu de interpretat.

Formatia a ramas fidela combinatiei inedite intre symphonic si gothic metal, devenind una din emblemele genului si strangand o baza de admiratori solida si fidela.

Trupa a luat fiinta in 2003 dupa ce solista Liv Kristine a parasit Theater of Tragedy. Ea s-a alaturat line-up-ului de atunci al grupului Atrocity si impreuna cu acesta a dat nastere unuia din cele mai inedite proiecte din zona metalului simfonic.

Leaves’ Eyes avea tot ce ii trebuie: o echipa de instrumentisti profesionisti si recunoscuti international pentru abilitatile lor, o vocalista carismatica si talentata, considerata una dintre cele mai frumoase femei din metal si compozitii senzationale.

Presa de specialitate si criticii s-au grabit sa numeasca nou infiintata Leaves’ Eyes un supergrup. Liv Kristine a contribuit la nasterea unui stil de muzica prin munca sa alaturi de Theater of Tragedy – una din primele formatii care s-a incumetat sa cante cu o solista – iar restul muzicienilor din grup erau parti componente ale Atrocity, cea mai apreciata trupa de death-metal tehnic din Europa.

2004 reprezinta anul in care apare primul album Leaves’ Eyes – „Lovelorn”, foarte bine primit de specialisti si de fani. In total, grupul a lansat 4 albume iar anul acesta il va crea pe al 5-lea, intitulat „Symphonies of the Night”.

MAXIMUM ROCK FESTIVAL revine in 2013 cu o editie indoor ce se va desfasura in perioada 25-26 octombrie 2013, in Turbohalle din Bucuresti.

In cele doua zile de festival vor urca pe scena atat formatii straine, cat si formatii autohtone.

Pe langa concerte, evenimentul va gazdui si alte activitati adiacente, dar si un mare targ de produse rock, unde cei prezenti isi vor putea achizitiona de la tricouri la reviste si alte accesorii rock.

Biletele si abonamentele se pot achizitiona deja din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro).

 

 

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Țările în care locuiesc cei mai mulți oameni obezi. Ce loc ocupă România
Capital.ro
Ordinul UE, lege și în România. Se montează obligatoriu pe mașină de la 1 iulie 2024
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru românii cu copii mici! Ce trebuie să facă pentru a-i primi?
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Suntem spionați tot timpul. Oamenii care văd tot ce facem
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Laurențiu Reghecampf o pune la zid pe Prodanca: 'Cum să-ți plătesc curentul când tu stai cu Ronald' 😲
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu - Piteşti
Capital.ro
5 ani de închisoare. Interzis pentru stăpânii de câini. Îți face dosar penal
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Mama Noei Argamani, fosta ostatică răpită de Hamas, a murit de cancer la câteva zile după eliberarea fiicei sale
MediaFlux
De ce AU SCĂZUT PENSIILE. Explicații de la Casa Națională de Pensii
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?