Culiță Sterp, acuzat de Carmen de la Sălciua pentru o țeapă colosală. Cu ce sumă de bani este dator manelistul. ”N-a avut curajul să mă sune”

Carmen de la Sălciua a fost trasă pe sfoară de Culiță Sterp! Artista spune că manelistul îi e dator cu o sumă colosală de bani. Ce s-a întâmplat între cei doi.
Filip Stan
05 iun. 2024, 17:03
Culiță Sterp, acuzat de Carmen de la Sălciua pentru o țeapă colosală. Cu ce sumă de bani este dator manelistul. ”N-a avut curajul să mă sune”

Carmen de la Sălciua își vrea banii de la Culiță Sterp! Manelistul are să îi dea o sumă colosală din Youtube. Artista vrea să meargă până în pânzele albe, totul pentru o piesă.

Cântăreața de muzică de petrecere se gândește să meargă chiar în instanță cu fostul soț, respectiv Culiță Sterp.

Citește și Carmen de la Sălciua și ce nu știe aproape nimeni despre ea. Cum o cheamă, de fapt, pe artistă

Crmen de la Sălciua a mărturisit că nu a primit ban de la Culiță de când s-au despărțit, chiar dacă vizualizările clipurilor pieselor cântate împreună, pe care ea le-a compus, au fost destul de mari.

După ce a divorțat de Culiță Sterp, Carmen nu s-a interesat prea tare de pagina de Youtube în comun a celor doi, care la un moment dat, a devenit pagina manelistului.

După spusele ei, tot ce și-a dorit a fost să scape din relație cât mai repede.

”Nu știu exact cum se va proceda”

Astfel, Culiță Sterp a primit o notificare din partea echipei lui Carmen să șteargă una din melodii, lucru pe care artistul l-a făcut, însă problemele nu s-au oprit aici!

Se pare că vizualizările videoclipurilor creșteau și banii intrau doar în conturile lui Culiță, Carmen fiind lăsată cu ochii în soare.

„Nu am primit niciun ban! Nu am vorbit cu vreun avocat, încă, am vorbit cu echipa mea, cu cei care se ocupă de canalul meu de YouTube.

Noi când ne-am despărțit, canalul de YouTube, deși era un canal comun, a rămas la el. Așa ne-am înțeles. În momentul ăla, eu tot ce îmi doream era să ies din relația respectivă. Nu mă mai interesa și nu m-am mai gândit vreo secundă la treaba asta.

Canalul de YouTube a rămas la el, el și-a schimbat numele, lucru care nu m-a deranjat. Pe mine m-a deranjat că în continuare melodiile cu el, cu mine au rămas pe canalul lui de YouTube fără ca eu să primesc vreun ban.

Până acum eu nu i-am spus niciodată nimic, pentru că nu am mai vorbit cu Culiță de mulți ani. I-am trimis doar o notificare de la echipa mea de la YouTube ca să șteargă melodia „Jocurile de noroc”. Asta a fost toată conversația, care nu a fost, de fapt, o conversație între noi doi. A fost între părțile de YouTube.

A dat jos melodia apoi, dar piesele pe care eu le-am compus, care au făcut multe milioane de vizualizări, sunt melodii de pe urma cărora nu am câștigat niciun ban. N-am o problemă… Probabil că nu a avut el curajul să mă sune pe mine.

Măcar putea să transmită măcar echipei mele, lui Nek, să dăm Cezarului ce-i al Cezarului, mai ales că eu am compus acele melodii, în primul rând. Le-am compus pe toate și ele în continuare se află pe canalul lui. Mă deranjează că asta se numește plata muncitorului, știi cum e?”, a declarat Carmen de la Sălciua, conform Fanatik.ro.

Mai mult decât atât, aceasta spune că se gândește să discute cu un avocat.

„Chiar am discutat cu echipa mea din Timișoara care se ocupă de YouTube să intenteze ceva, nu știu, să vedem. Va trebui să discut și cu un avocat, pentru că nu știu cât e de posibil acum să mi se aloce ceva bani din YouTube. Banii deja sunt încasați. Îți dai seama, de atâția ani… Nu știu exact cum se va proceda”, a spus Carmen de la Sălciua.

Clipul piesei „Se-oprește timpul”, de exemplu, are peste 62 de milioane de vizualizări.

Te-ar putea interesa și Carmen de la Sălciua, strigăt de ajutor în mediul online. Artista apelează la oamenii cu inimă mare: „Faceți ce și cât puteți”

Potrivit estimărilor, doar pentru această piesă Culiță ar fi încasat în jur de 115.000 de dolari.

Pentru „Banii sau iubirea” (33 milioane vizualizări), artistul ar fi primit aproximativ 61.000 de dolari, iar pentru „Nu te întoarce iară” (11 milioane vizualizări) puțin peste 20.000 dolari.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
România, lovită de furtuni. După o lună de caniculă, ANM anunță temperaturi scăzute, vijelie și grindină
Capital.ro
A murit cea mai frumoasă actriță. Marea doamnă s-a stins. Toți o știau din telenovele
Playtech.ro
Wow! Cum arată Prințul George la 11 ani. E leit tatălui său, William
DailyBusiness
Atenție! Începând de azi se completează formularul 216. Cine e obligat!
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Filmul care s-a dovedit un eșec colosal. Investițiile au fost colosale
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Bogdan Vlădău, primele declarații despre divorțul de Gina Chirilă: 'Încă îmi revin un pic' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
S-au ordonat restricții în România. Decizie în orașe și sate. E permis doar între anumite ore
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Jurnalista Alsu Kurmasheva, condamnată la șase ani și jumătate de închisoare în Rusia pentru „răspândirea de informații false”
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!