EXCLUSIV | Vicențiu Mocanu, candidat AUR la Primăria Râmnicu Vâlcea, despre caracatița lui Coldea. ”Cred că trebuie să mai construim niște pușcării”

România, tot mai aproape de a scoate la iveală hoții și cei care au adus țara în paragină! Caracatița lui Coldea, aproape de destructurare totală! În cadrul jurnalului România TV, Marius Niță l-a avut ca invitat și pe deputatul AUR, Vicențiu Mocanu. Iată ce spune acesta despre gașca ce a acaparat sume colosale de bani și nu numai.
Filip Stan
05 iun. 2024, 18:01
EXCLUSIV | Vicențiu Mocanu, candidat AUR la Primăria Râmnicu Vâlcea, despre caracatița lui Coldea. ”Cred că trebuie să mai construim niște pușcării”

Caracatița lui Coldea, aproape de destructurare totală! În cadrul jurnalului România TV, Marius Niță l-a avut ca invitat și pe deputatul AUR, Vicențiu Mocanu.

Rețeaua mafiotă Coldea, cu alte cuvinte, dedesubturi adânci. De la politicieni și angajați ai statului implicați în scene inimaginabile cu minore, până la pile, restaurante cu paravan pentru afaceri ilegale, cam așa se traduce în momentul de față ”caracatița lui Coldea”.

Te-ar putea interesa și Adrian Mititelu, dezvăluiri nucleare la România TV: „Reţeaua – Judecătorul Ovidiu Richiteanu Năstase apropiat de Coldea”

Numele fostului şef din Serviciul Român de Informaţii, Florian Coldea, apare într-un nou denunţ la DNA, alături de alţi opt indivizi. Ei sunt acuzaţi de un om de afaceri din Bucureşti de comiterea a 10 infracţiuni, printre care înşelăciune, şantaj, ameninţare sau furt calificat.

Denunțătorul, care deţine un cazino online, spune că gruparea generalilor Coldea-Dumbravă a luat legătura cu el prin intermediul unui angajat al Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc, Marius Sarafu, văr cu un cunoscut interlop din Constanţa, Stila Sarafu.

Ar fi vrut să-i cumpere afacerea, pentru a spăla banii obţinuţi din minarea de criptomonede. Cu această ocazie, Cătălin Hideg a dezvăluit și că un om de afaceri chinez i-a făcut cunostință cu Florian Coldea.

Este vorba de Wang Yang, pentru care SRI, a cerut, în 2013, să îi fie retrasă cetățenia română, pe motiv că ar reprezenta un pericol pentru siguranța națională.

Cătălin Hideg susține că pe cetățeanul chinez îl cheamă Ioan Alexandru și că îl știa de pe vremea când încerca să facă afaceri în China.

Wang Yang este cetățeanul chinez audiat la DNA în dosarul Coldea, iar numele acestuia mai apare în dosar trafic de minori.

Este vorba de minore care erau obligate să întrețină relații sexuale cu diverse nume sonore. Justiția română a investigat rețeaua Shanghai, dar nimeni nu a ajuns în instanță.

Omul de afaceri chinez a fost audiat la DNA. Care a fost rolul lui în afacerea Shanghai? Exploatare de minore și trafic de persoane, o rețea care a operat în România, iar cazul a ieșit la iveală în 2005 când MAI a destructurat o rețea de trafic de minore.

Mai mulți chinezi au exploatat fete, unele dintre ele fiind minore, în timp ce activitatea ilegală era mascată de un restaurant numit Shanghai din sectorul 3 al Capitalei.

Fetele erau închise cu gratis și exploatate, patrulele au ajuns și la fel au și plecat. Zeci de ofițeri de poliție, magistrați și ofițeri au oferit protecție rețelei. Cu alte cuvinte, România.

”Inventați de Băsescu”

Invitat la România TV, Vicențiu Mocanu, candidat AUR la Primăria Râmnicu Vâlcea, a decis să își spună opinia cu privire la situația îngrijorătoare care zguduie din temelii o țară întreagă.

Pentru cei ce nu știu, Vicențiu Mocanu trăiește și o frumoasă poveste de dragoste alături de Cristina Spătaru.

„Ați văzut că au început și alte denunțuri? Au apărut și alții, or să vină și alți oameni de afaceri șantajați, gândiți-vă că există cazuri în care antreprenorii români și-au vândut firmele în așa fel încât multinaționalele să vină să le ia piața, au fost obligați, despre asta vorbim, ei sunt părtași și la jaful economic care a avut loc în România în ultimii 20 de ani.

Sub acest trio Coldea Dumbravă și etc, inventați de Băsescu, vor fi și altul, cum zicea cineva, cred că trebuie să mai construim niște pușcării. Este un tsunami ce se întâmplă aici”, a comentat în exclusivitate pentru România, Vicențiu Mocanu, deputat AUR.

Te-ar putea interesa și Victor Ciutacu, despre reţeaua Coldea: „Cu ce prinzi peștele în laț? De regulă, cu vicii sau lăcomie, curve, droguri, bani”

„Vreau să vă dau un singur exemplu, gândiți-vă până la ce nivel au ajuns. Încât își luau același avocat la aceleași dosare, adică ei nu aveau voie să vorbească între ei, dar vorbeau prin avocat. Degeaba ne spun că vin din nu știu ce instituții”, a concis Vicențiu Mocanu, în exclusivitate pentru România TV.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Motivul pentru care nu trebuie să bei cafea sau ceai în avion. Te vei gândi de două ori înainte să mai faci asta
Capital.ro
Apare TAXA pe carbon. E un acord istoric. Cine o va plăti
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Uniformele, obligatorii în școli. Propunerea îi revoltă pe părinți: „Va ieși scandal”
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Fel de mâncare tradițional popular mortal. În fiecare an mor aproximativ 20.000 de oameni
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Florin Salam a întrecut orice limită! După ce şi-a pierdut nevasta şi copiii, s-a aflat şi ce i-a făcut lui Tzancă Uraganu
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Tu știai că e ilegal? Activitatea pe care mulți români o practică, dar nu știu că pot risca sancțiuni drastice
Capital.ro
Adio, doamnă! S-a stins marea actriță. Toată lumea a iubit-o pe legendara regină
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
David Popovici s-a calificat în finala probei de 200 metri liber la Jocurile Olimpice cu cel mai bun timp
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!