Ana Baniciu a postat prima fotografie cu băiețelul ei abia venit pe lume. „Ne-am rugat fie sănătos… dar e perfect! Suntem topiți de iubire si recunoștință”

Ana Baniciu este în culmea fericirii după ce a născut. Artista a adus pe lume pentru prima dată un băiețel perfect sănătos.
Filip Stan
05 iun. 2024, 22:28
Ana Baniciu a postat prima fotografie cu băiețelul ei abia venit pe lume.

Ana Baniciu a postat prima fotografie cu băiețelul în mediul online. Vedeta nu i-a arătat chipul, ci a lăsat să se vadă în poză doar piciorușul lui.

„Ne-am rugat fie sănătos… dar e perfect! Suntem topiți de iubire si recunoștința. 04.06.2024, ora 14:34”, a scris Ana Baniciu, pe pagina personală de Instagram, în dreptul fotografiei cu piciorușul băiețelului ei.

Citește și Cum se simte Mircea Baniciu în postura de bunic! Declarații incendiare, după ce fiica sa a născut: „Nu știi dacă se naște perfect, i-am zis să se uite bine la el”

După indicațiile medicilor, băiețelul ar fi trebuit să se nască pe 12 iunie. Se pare că cel mic a fost mai nerăbdător, astfel că a venit pe lume mai devreme.

Mircea Baniciu, primele declarații după ce a devenit bunic

Mircea Baniciu, tatăl Anei, este și el foarte bucuros de când a devenit bunic.

„Știți ce frumusețe de băiat este? Este un bebeluș superb! Ana este ok, este în refacere. Sarcina era foarte mare și a trebuit să nască prin cezariană, dar totul este perfect. Bebe este atât de frumos. Mi-a trimis Edy niște poze cu el, arată grozav. Fiecare eveniment de genul acesta este cu riscuri. Nu știi dacă se naște perfect, i-am zis să se uite bine la el, să îl controleze, că este fiul lui și o să aibă multă treabă cu el în anii următori. Este foarte frumos, este bine. Încă nu mă simt bunic, până nu îl voi lua de mâna și vom merge în parc.(…) Nu o să merg la spital, în 2,3 zile se vor întoarce acasă, iar eu voi fi plecat, am de susținut niște spectacole”, a declarat emoționat Mircea Baniciu, conform Playtech.ro.

Citește și Alex Velea dă tot din casă! Ce spune artistul despre cea mai grea perioadă din carieră: „S-au întâmplat niște lucruri atât de mari”

Chiar înainte să nască cu câteva zile, Ana Baniciu și soțul s-au mutat în casă nouă. S-au pregătit intens pentru venirea pe lume a micuțului lor și au schimbat inclusiv locuința.

„Eu azi, 1 iunie, plânsă toată. Așa fac eu când se termină un capitol… și ce capitol! Acum 6 ani, la 25 de ani, mă întorceam învingătoare din Asia Express și, cu toți banii strânși și ajutor din partea alor mei, mi-am cumpărat locul meu mult visat! În cei cinci ani de stat aici m-am maturizat enorm, mi-am făcut prieteni pe viață, prieteni alături de care numai eu știu câte petreceri de neuitat s-au derulat! Avem amintiri pe viață de aici… cu miile de discuții de la renumimtul bar… barul de la bucătărie! Aici am povestit, am râs, am plâns și am proiectat viitorul.

Să nu uit de cel mai important aspect… aici l-am cunoscut pe Edi și aici ne-am legat pe viață! L-am obligat, ce-i drept, să se mute el la mine pentru că, la momentul ăla, simțeam că nu mă pot reloca… Îmi dorisem prea mult cuibul ăsta! Ăsta este locul din care am plecat spre nunta noastră și spre multe alte provocări și proiecte frumoase la care am participat. Noaptea trecută, am stat cu ochii pe pereți și mi-am amintit câte amintiri superbe și câți oameni faini mi-au trecut pragul și evident că m-a apucat nostalgia pentru că începe un capitol cu totul nou”, a scris Ana Baniciu pe Instagram în ziua în care și-a văzut visul realizat, și anume mutarea în casa visurilor sale.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Obligație în România. Trebuie să semneze neapărat contractul. Au început amenzile
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
A nins ca în luna decembrie în unele stațiuni
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cea mai periculoasă armă din istorie. Poate să facă prăpăd
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24 de ore
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Elena Lasconi despre posibile negocieri cu PNL: „Este nevoie de o igienizare în PNL, nu se pot detașa de PSD”
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!