S-a despărţit de tatăl fetiţei după 5 ani, iar acum are o nouă relaţie: „N-am căutat, asta mi se pare tare. Nu sunt chiar atât de siropoasă în relația mea

Feli are o nouă relație, după despărțirea de tatăl fetiței sale. Vedeta a dat detalii despre noul iubit, dar i-a păstrat intacte multe secrete.
Filip Stan
06 iun. 2024, 11:36
S-a despărţit de tatăl fetiţei după 5 ani, iar acum are o nouă relaţie:

Feli Donose a devenit cunoscută publicului larg în 2012, odată cu participarea sa la o emisiune de talente, unde și-a făcut rapid un nume datorită vocii sale distincte și a prezenței scenice carismatice.

De atunci, Feli a lansat o serie de piese de succes, care i-au câștigat inimile multor români și i-au consolidat statutul în industria muzicală. În 2016, Feli a luat o decizie importantă pentru sănătatea ei, a optat pentru o operație de micșorare a stomacului după ce ajunsese să cântărească 101 kilograme. Această intervenție, cunoscută sub numele de „gastric sleeve”, a marcat începutul unei transformări spectaculoase pentru artistă. Cu toate acestea, Feli a precizat că nu vede această operație ca pe un „colac de salvare” pentru femeile care se confruntă cu probleme de greutate.

Ea a mărturisit că procesul de recuperare a fost dificil și că încă se luptă pentru a menține o alimentație echilibrată. Feli a explicat că decizia de a se supune operației nu a fost motivată de dorința de a-și schimba aspectul fizic, ci de nevoia de a adopta un stil de viață mai sănătos, după ce multiplele diete încercate nu au dat rezultatele dorite. În ciuda dificultăților întâmpinate, artista nu regretă decizia luată și consideră că aceasta a fost esențială pentru bunăstarea ei generală.

În 2022, Feli anunța faptul că se desparte de tatăl fetiței sale, după o relație de 5 ani de zile. De atunci, artista a rămas extrem de discretă în ceea ce privește viața sa personală, iar totul s-a rezumat la cariera, dar și la copilul său, cu care pare că are o relație deosebită. Cu toate acestea, artista și-a dorit ca fanii săi să afle în urmă cu ceva timp faptul că ea a reușit să iubească din nou după eșecul din trecut, semn că este împlinită pe toate planurile.

Citește și: Feli Donose, mărturisiri despre divorțul de tatăl fiicei sale: „Cea mai horror perioadă”. A anunțat printr-o piesă că are un nou iubit

Sunt bine, am ieșit în lume. Am avut o perioadă aglomerată, dar sunt o femeie independentă și îmi fac programul cum vreau eu. Foarte multă lume mă întreabă cum sunt și sunt bine, lucrurile se așează în viața fiecăruia așa cum trebuie și la momentul potrivit. Până acum, e bine. Da, am avut un moment de sensibilitate și de deschidere în care am spus asta (n.r. că este într-o nouă relație). E bine, nu știu ce să spun altceva.”, a declarat Feli pentru un interviu acordat emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

Mai mult, Feli spune că nu a avut niciun fel de așteptare, ci toate lucrurile s-au așezat în viața sa perfect, exact așa cum ar fi trebuit să se întâmple. Vedeta are astăzi parte de toată liniștea la care a visat și spune că a renunțat de mult timp să mai pună presiune asupra propriei persoane.

Nu am căutat, asta mi se pare tare. Toate lucrurile se așează când nu cauți, când te liniștești, lucrezi puțin la tine, când nu ai așteptări, nu pui presiune pe tine, te bagi în lumea lui „trebuie”. Nu sunt chiar atât de siropoasă în relația mea. Nora e foarte bine, am lăsat-o la vecini. Fac tot posibilul să stau cât de mult acasă, nu-i nimic solicitant cu ea, îmi place să petrec timpul cu ea, aș face asta cât de des, dar cu mici pauze, pentru că e nevoie, ca să faci și altceva.”, a mai spus artista.

Feli Donose, dezvăluiri despre noul iubit: „Mă bucură ceea ce trăiesc de o perioadă”

Cât despre aspirația de a ajunge să dețină silueta perfectă, Feli spune că a renunțat de o vreme bună la a mai pune preț pe exterior și se focusează pe adevăratele valori din viața sa. Artista este de părere că oamenii vor judeca indiferent de cum arăți, motiv pentru care nu mai este interesată de acest tipare prestabilite de societate.

„Eu nu mai pun presiune pe mine legat de asta, pe social media parcă s-a transformat într-un trend bullyingul ăsta, mi se pare că în ziua de astăzi și dacă ai 47 de kg lumea se ia de tine că ești prea grasă, prea slabă, prea, prea și este obositor și cred că am lucruri mai importante în viață la care trebuie să lucrez sau la care trebuie să mă gândesc. Vreau să mă bucur sincer de fiecare zi.”, a continuat Feli.

Spynews
”Mai rămâneam împreună”. Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii, despre relația cu Claudia Florescu
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
”Amazonul Europei”, destinația din România, pe placul jurnaliștilor internaționali. Turiștii sunt fascinați
Capital.ro
Doar șoferii cu permis de conducere CATEGORIA B au dreptul. Sunt obligați să depună un nou DOSAR
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Cel mai iubit produs de la Lidl se vinde acum cu câțiva lei! Dispare imediat de la raft!
Adevarul
Rușii au lansat o ofensivă amenințătoare în est, unde ar putea cuceri o porțiune semnificativă de teritoriu
Spynews
E periculos să consumi ouă cu două gălbenușuri, sau ouă cu micuțe cheaguri de sânge? Ce spun specialiștii
Spynews
Un tată și-a aruncat de la etajul cinci cei doi copii de 2 și 5 ani, după ce s-a certat cu soția lui. Gestul cumplit s-a terminat tragic: ”A fost sfâșietor”
Evz.ro
Xonia, victima testelor mincinoase ale Poliției. Falsul pozitiv la DrugTest i-a răvășit viața
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet
Cancan.ro
Vali a murit la Costineşti, după ce şi-a presimţit sfârşitul: 'Să îmi reparaţi maşina şi...'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Meteorologii ANM au emis prognoza meteo pentru ziua de luni, 8 iulie. Ce temperaturi vom avea în Capitală
Capital.ro
NOTIFICARE pentru șoferii din România. Hârtia pe care o pot găsi direct pe PARBRIZ
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Antreprenoare Ugandeză Transformă Deșeurile de Banane în Extensii de Păr
MediaFlux
INTERZIS pentru cei care stau la CASĂ! Nou ordin de la UE. Nici România nu scapă
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!