Irinel Columbeanu, dezvăluiri cutremurătoare: „Toată lumea spune că el bea, că el făcea. El nu mâncase de șase zile, nu mâncase. Mi se rupea inima… Și au spus că l-au luat de pe o bancă”

Irinel Columbeanu a ajuns în pragul disperării, iar, în trecut, a fost pus în postura de a nu mânca nimic mai multe zile la rând. Cel puţin aşa susţine prietenul său Serghei Mizil.
Filip Stan
06 iun. 2024, 12:45
Irinel Columbeanu, dezvăluiri cutremurătoare:
Care este ultima dorință a lui Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu, în pragul disperării, momente cutremurătoare pentru fostul milionar. Columbeanu a pierdut o avere de 150 de milioane de euro şi a ajuns să fie găsit pe o bancă, nemâncat de mai multe zile, într-un real pericol. Acum, fostul om de afaceri trăieşte la căminul de bătrâni din Ghermăneşti.

„Toată lumea spune că el bea, că el făcea. El nu mâncase de șase zile, nu mâncase, l-au adus acolo, efectiv, nu mai văzusem așa ceva. Mi se rupea inima, că de aia mă înjură toți. Și au spus că l-au luat de pe o bancă.

Un om care e conștient sau care își păstrează un ban… El a avut multe sute de milioane. Să ajungi să nu mănânci de cinci zile e ceva, nu mai ești conștient. Efectiv, nu mâncase (…) Un om care e în facultățile mintale, nu ai cum așa, te dai peste cap, te apuci de ceva”, a spus Mizil, la Xtra Night Show.

„Ce ați face acum cu un milion de euro?” Reacția lui Irinel Columbeanu

„Ce ați face cu un milion de euro?” a fost întrebarea la care Irinel Columbeanu nu a stat pe gânduri și oferit imediat un răspuns. Fostul om de afaceri a trecut prin momente dificile în ultimii ani, după ce și-a pierdut averea fabuloasă a ajuns falit, într-un azil.

Irinel Columbeanu a recunoscut că a avut, în perioada sa de glorie, nu mai puțin de 150 de milioane de euro. Și-a investit banii în afaceri care l-au ruinat și a ajuns să trăiască dintr-o pensie de 1.900 de lei de la statul român. Nu își permite nici măcar să își plătească taxa lunară de la azilul din Ghermănești în care locuiește în prezent.

Cine a pus mâna pe vila de lux a lui Irinel Columbeanu, milionarul ajuns falit la azil: „Putea să facă altfel”

„(Dacă ați avea un milion de euro, ce ați face cu el?) În orice caz, nu l-aș băga în criptomonede, fiindcă acolo e mult mai… aș face o investiție în imobiliare și aș renova casa pe care am avut-o eu și a ars. Eu asta aș face.

Cred că instalația electrică a fost de vină… nu am avut asigurare. La vremea aceea m-am zgârcit, ceea ce nu ar fi trebuit să fac. Dar la vremea aia nu m-a interesat foarte bine, dacă costa doar câteva sute de euro (n.r. asigurarea, pe an) vă dați seama… am pierdut milioane! Eu am avut 145 de milioane de milioane de euro în bancă și 5 milioane de euro în investiții”, a declarat Irinel Columbeanu într-un podcast.

Cum a ajuns Irinel Columbeanu să nu mai știe cine e și ce fel de viață a trăit. Decăderea milionarului de la o avere de neconceput la 2 AVC-uri și „prizonier” într-un azil

La cei 66 de ani ai săi, Irinel Columbeanu a ajuns la azil în urmă cu două săptămâni. Fostul om de afaceri a plecat din complexul rezidențual unde locuia cu chirie și s-a mutat în căminul pentru bătrâni unde și-a petrecut tatăl lui ultima perioadă din viață. Un apropiat al fostului afacerist din Izvorani a povestit cum a ajuns în această situație disperată.

Ultima iubită a lui Irinel Columbeanu, dezvăluiri fără perdea despre averea milionarului ajuns la azil: „M-a sunat într-o seară”

„Au fost câteva episoade în care și-a pierdut memoria. A fost la supermarket sau la doctor și nu a știut să mai ajungă acasă. Mai mult, nici nu mai știa cine este. Prietenii l-au sfătuit să se ducă la un azil, pentru a fi supravegheat non stop”, a povestit apropiatul lui Columbeanu.

Ion Cassian, patronul azilului unde stă Irinel Columbeanu, a spus că a fost evaluat medical de specialiști și că va rămâne permanent în acea locație.

„Irinel va rămâne aici permanent. Stă pe același etaj unde stătea și Zina. Deocamdată, cineva se ocupă de dânsul să-i plătească, un prieten jurnalist. De la fiul Zinei nu am mai recuperat nimic. Dar nu avem ce face. Dar sunt cu sufletul împăcat că am putut face ceva pentru un om, care nu mai era ajutat de nimeni. Așa e și dl Irinel acum. Are pierderi de memorie, dar situația sa medicală nu e foarte gravă încă. A fost consultat de un doctor psihiatru, de psihologi. Are un început de Alzheimer ”, a declarat Ion Cassian în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Irinel Columbeanu a avut numeroase probleme în ultima vreme care i-ar fi putut aduce sfârșitul. A suferit două atacuri cerebrale, ultimul din ele fiind chiar recent, însă a reușit să le treacă cu bine. Fostul soț al Monicăi Gabor a spus că nu i-a fost niciodată frică de moarte.

Citește și Gabriela Cristea a cedat și și-a trimis soțul în patul altei femei. Motivul incredibil la care nu se aștepta nimeni. „Dacă vrea să ne despărțim, nu am nimic împotrivă”

„Nu mi-a fost niciodată teamă de moarte. Eu am niște credințe ale mele, pe care am încercat să le expun în volumele pe care le-am scris, concepțiile pe care le am eu despre viața de dincolo de moarte și despre alte lucruri convergente acestei noțiuni. Eu am întreprins astfel de cercetări pentru că-mi închipuiam că dacă vom ajunge să descifrăm aceste taine ale naturii, vom putea pe baza măsurătorii, să prevedem, datorită ciclicitățiilor, a organismului și a mediului înconjurător, cât va trăi această persoană. Sunt convins că multă lume va da niște bani ca să știe când va muri”, a spus el.

Spynews
Moarte suspectă în Iași. Doi soți au fost găsiți fără suflare în propria casă. Polițiștii sunt în alertă
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Acesta este cel mai puternic animal din lume. Poate ridica mașini și doborî copaci
Capital.ro
Permisul de conducere obligatoriu pentru a conduce un triciclu. E lege în România
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia desfășoară obuziere de pe vremea lui Stalin pe frontul din Ucraina. Moscova rămâne și fără stocurile din epoca sovietică
Spynews
Idei de întrebări pentru confirmarea prezenței la nuntă. Cum să îi întrebi pe invitați dacă vor fi prezenți la eveniment
Spynews
Pare bad boy la Insula iubirii, dar are o poveste de viață impresionantă. Secretele din trecutul ispitei Marcel Andrei
Evz.ro
Șoșoacă o bate pe Simona Halep. A făcut înconjurul lumii
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
ȘOCANT! Criminalul din Vaslui, care și-a băgat victima în valiză, a mai comis o crima. Audierile au scos la iveală detalii macabre
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Doliu în lumea filmului! Bob Newhart, actorul din „Elf” și „The Big Bang Theory” s-a stins din viață la 94 de ani
Capital.ro
Simona Halep a fost EXCLUSĂ. Ion Țiriac a taxat-o: Uite că nu-l primește
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Partidul lui Macron câștigă președinția Adunării Naționale după un vot strâns
MediaFlux
Se dau 250 de lei de STAT! Vezi dacă te ÎNCADREZI
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'