Saveta Bogdan, entuziasmată de viitoarea plecare. Artista se pregătește intens pentru vizita în America la fiica sa. ”I-am pregătit pachetul”

Saveta Bogdan se pregătește pentru vacanța în America, la fiica sa! Artista deja și-a făcut deja valiza cu lucrurile pe care le va lua cu ea. Iată ce îi va duce fiicei sale.
Filip Stan
06 iun. 2024, 18:59
Saveta Bogdan, entuziasmată de viitoarea plecare. Artista se pregătește intens pentru vizita în America la fiica sa. ”I-am pregătit pachetul”

Saveta Bogdan așteaptă cu nerăbdare să-și vadă copilul, care locuiește în America.

Citește și Obiceiul la care Saveta Bogdan nu renunță de cincizeci de ani: ”Am învățat de la bunica mea care a ținut enorm la mine”

Saveta Bogdan nu mai are nevoie de nicio introducere, fiind un nume sonor în România. Chiar dacă mereu a apărut în public cu zâmbetul pe buze, aceasta a trecut și prin momente dificile.

De exemplu, nu a avut prea mult noroc în dragoste. Artista a fost căsătorită de două ori și, de peste 20 de ani, are o relație cu un avocat, cu care însă nu a ajuns și în fața lui Dumnezeu.

Cântăreața de muzică populară are o fată, pe nume Cătălina, care s-a mutat în America.

Saveta Bogdan așteaptă cu sufletul la gură ziua în care va pleca în America pentru a-și vizita fiica. La 78 de ani, cântăreața numără zilele până la călătoria mult dorită spre Chicago, unde locuiește fiica sa, Cătălina, de 47 de ani.

Cătălina este căsătorită de 15 ani cu un american, iar această vizită este o mare bucurie pentru amândouă.

Solista a dezvăluit că va pleca pe 15 iunie și a subliniat că, deși mai are câteva angajamente în țară, timpul va trece repede.

„Pe 15 iunie plec la Chicago pentru două luni. Mai am puțin până atunci, dar chiar și așa mai am de onorat câteva angajamente în țară. Pe 12 iunie am un concert, iar apoi sunt invitată la mai multe emisiuni de televiziune. Timpul va trece repede”, a declarat Saveta Bogdan, potrivit Click.ro.

Artista a început deja pregătirile pentru călătorie, inclusiv împachetarea cadourilor pentru fiica sa.

”Am făcut deja valiza”

Printre obiectele pregătite se numără o bluză de dantelă, vitamine, fețe de masă, și o pereche de pantaloni de in, pe care fiica sa îi uitase vara trecută.

Saveta Bogdan intenționează să ducă în America nu doar obiecte materiale, ci și semințe de leuștean, pătrunjel și cartofi pentru semănat, pentru că ginerele ei a pregătit grădina și așteaptă să le planteze împreună, având încredere în „mâna bună” a artistei pentru grădinărit.

„Am făcut deja valiza pentru America și i-am pregătit pachetul fiicei mele. I-am pus de toate acolo. Am vorbit cu ea la telefon și mi-a cerut să-i aduc o bluză de dantelă, pe care și-o dorea foarte mult. I-am luat și vitamine, mai multe fețe de masă, printre care una făcută chiar de mine în formă de cruciuliță.

Citește și Saveta Bogdan, cerută în căsătorie la 78 de ani. Cum a reacționat artista: „Am întinerit cu 20 de ani”

Am inclus și o pereche de pantaloni de in pe care i-a uitat la mine vara trecută și pe care voia să-i aduc mai ales acum că a venit căldura. Nu e ușor. V reau să-i pun în valiză, la cală, niște semințe de leuștean și pătrunjel, semințe de cartofi pentru semănat. Ginerele meu a săpat deja grădina și mă așteaptă să le plantez eu, că am mână bună și să crească bine”, a mai spus artista.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Orașul din România în care se deschide o nouă fabrică gigant. Vor fi sute de locuri de muncă, germanii au făcut o investiție de zeci de milioane de euro aici
Capital.ro
A explodat BOMBA despre Traian Băsescu! S-a aflat ce a făcut fostul președinte al României
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Ce a ajuns să facă Oana Zăvoranu. E foame mare de bani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
BREAKING | Crima care a zguduit Buzăul. Și-a ucis soția cu toporul când a auzit ce dorea să facă. Martor la incident a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Răsturnare de situație în cazul dentistei din Brăila! Aceasta ar fi fost ucisă de mafia basarabeană! Declarațiile făcute de rudele presupusului criminal
Capital.ro
Când se dă permisul de conducere înapoi? Lege nouă pentru șoferii din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Poliția britanică avertizează asupra influenței negative a lui Andrew Tate asupra tinerilor băieți
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!