EXCLUSIV | Sebastian Burduja: ”Românii trebuie să își crească copiii aici, nu să plece în străinătate!

Sebastian Burduja a fost prezent în platoul României TV, alături de Daniel Băluță, primarul Sectorului 4. Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Sebastian Burduja, a vorbit despre opțiunile pe care le au bucureștenii pentru un oraș mai sigur și mai bun.
Filip Stan
06 iun. 2024, 19:58
EXCLUSIV | Sebastian Burduja: ”Românii trebuie să își crească copiii aici, nu să plece în străinătate!

Sebastian Burduja a fost invitat în platoul România TV, acolo unde a dezbătut subiecte de interes public. Candidatul PNL a spus, printre rânduri, și câteva cuvinte despre problemele din partidul AUR, dar și despre competiția strânsă în care se află.

Citește și EXCLUSIV | Reacția lui Sebastian Burduja, după ce Cristian Popescu Piedone a anunțat că nu se retrage din cursa electorală. ”Mă bucur că a rămas, dar sunt convins că sunt cea mai bună opțiune”

„Stăm cu 40% mai mult în trafic decât acum patru ani, și atunci stăteam, am făcut un calcul și într-un an stăm o lună de zile în trafic. Avem nevoie de semaforizare inteligentă, știu, vi s-a promis deja, ei au avut șansa să arate, n-au făcut-o. Trăim în epoca tehnologiei. Este un proiect care trebuie făcut cât mai repede, apoi e vorba de sensuri unice, interzicerea virajelor la stânga pe marile bulevarde.

Într-un prim mandat eu mi-am asumat că la Statuia Leu este o continuare a pasajului Basarab care te scoate în șoseaua Progresul, vorbim de intersecția Leu și Răzoare, cele mai aglomerate intersecții din București. Domnul Băluță a făcut genul ăsta de pasaje”, a mai spus Sebastian Burduja.

”Avem o șansă mare pentru schimbare”

Printre altele, candidatul PNL a afirmat și faptul că fenomenul drogurilor a ajuns la cote mari, mai ales în București. Traficul, consumul drogurilor și siguranța orașului, spune Sebastian Burduja, sunt unele dintre temele principale pe care vrea să le ducă la bun sfârșit.

„Practica asta a politicienilor care vin într-un mandat și iau totul de la 0, de parcă nu ar putea continua…Rolul unui primar general e să fie om de echipă, om de dialog. Trebuie să lucrezi cu sectoarele, cu consiliul județean Ilfov

Parcurile sunt lucruri mici, ele se rezolvă într-un an de mandat. Bucureștenii trebuie să înțeleagă că aceste lucruri sunt de bun simț. Dacă atragem investiții și facem locuri de bune mai bine plătite, bucureștenii o vor duce mai bine și vom crește calitatea de viață. Urmează să se investească într-un nou aeroport.

Eu mi-am asumat să spun ceva, oamenii nu trebuie să mai plece, românii trebuie să își crească copiii aici, să nu mai trebuiască să plece în străinătate. Eu m-am întors din străinătate, avem o șansă mare pentru schimbare, avem o șansă mare. Bucureștenii ne-au spus că merită mai mult, că este păcat de tot potențialul pe care oamenii de aici îl au. De ce să plece marii IT-iști, doctorii, meseriașii? E o Capitală care are potențial de creștere.

Siguranța publică este tema mea preferată, fenomenul drogurilor a scăpat de sub control. În ultimii 10 ani traficul și consumul de trafic s-a triplat, 80% este în București, nu există părinte care să nu se teamă pentru copiii lor, copiii sunt victime al consumului de droguri. Trebuie să avem centre pentru așa ceva, tot parteneriate între primării. Este inacceptabil ca totul să țină de Obregia.

Citește și EXCLUSIV | Cristian Popescu Piedone: „Eu am băgat sămânța în pământ, ei abia azi au băgat-o, nu au cum să culeagă roadele. Îmi permit să plec în vacanță cu nepoții”

Este nevoie de patrule în jurul școlilor, trebuie să ai mai mulți polițiști locali, oamenii din birouri trebuie să iasă în stradă. Eu cred că sunt și oameni competenți, poate trebuie să facem angajări, problemele drogurilor trebuie să fie finalizate”, a declarat Sebastian Burduja la România TV.

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Orașul turistic pe care românii trebuie să-l evite. Deși în 2023 s-a aflat pe locul 8 în topul destinațiilor de vacanță, astăzi a ajuns o dezamăgire: ”Este un fel de Ferentari”
Capital.ro
Obligatoriu în România. Avem termen 30 august. Ordinul venit de la vârful UE
Playtech.ro
Iubita lui Selly, fotografiată FĂRĂ haine! Imaginile au APĂRUT pe net
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați pepenii înainte de a-i mânca!”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Locul de pe litoral cu prețuri incredibile. Totul este ciudat de ieftin
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
S-a aflat ce salariu primește Prințul William al Marii Britanii. Câți bani câștigă lunar fiul Regelui Charles
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dan Negru, revoltat de modul în care România gestionează resursele de cereale: „Una din patru pâini e făcută din aluat congelat”
Capital.ro
Interzis pentru cei care fac ITP-ul. Se face dosar penal. Pedeapsă de 2 ani și 6 luni de închisoare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Bilanțul morților în urma alunecării de teren din Etiopia a crescut la 257
MediaFlux
RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în SUA! ESTE FINALUL!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!