Reacția Spitalului Floreasca după ce s-a aflat că un farmacist îi furniza lui Vlad Pascu droguri: „Nu s-au sesizat lipsuri din gestiune”

Spitalului Clinic de Urgență București a transmis un punct de vedere cu privire la farmacistul din unitatea medicale ce ar fi fost distribuitorul lui Vlad Pascu de substanțe interzise.
Filip Stan
06 iun. 2024, 21:26
Reacția Spitalului Floreasca după ce s-a aflat că un farmacist îi furniza lui Vlad Pascu droguri: „Nu s-au sesizat lipsuri din gestiune”
Reacția Spitalului Floreasca după ce s-a aflat că un farmacist îi furniza lui Vlad Pascu droguri: „Nu s-au sesizat lipsuri din gestiune”

Spitalului Floreasca a transmis un punct de vedere cu privire la acuzațiile despre un posibil angajat care îi vindea medicamente lui Vlad Pascu în scopul senzațiilor halucinogene.

Citește și: Vlad Pascu rămâne în arest încă 30 de zile. Instanţa a respins înlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu

Reacția Spitalului Floreasca după ce s-a aflat că un farmacist îi furniza lui Vlad Pascu droguri

Vlad Pascu, șoferul drogat care a ucis doi studenți în stațiunea 2 Mai, vara trecută, a mărturisit în instanţă că era alimentat cu pastilele de oxicodonă, un drog de două ori mai puternic decât heroina, de un traficant poreclit „Doctorul”, ce lucrează la Spitalul Floreasca pe post de farmacist. În replică, Spitalului Clinic de Urgență București a făcut o serie de clarificări.

„Spitalul nu a achiziționat produsele Oxycodona și Xanax. Spitalul are implementate, conform legii, măsurile de securitate fizică și procedurală în ceea ce privește medicația în general și medicația specială în particular. Acest lucru a fost constatat și de comisia care a verificat tot ceea ce este legat de medicația specială (din care fac parte si substanțele opiacee), după tentativa de efracție în farmacia spitalului de la finele anului trecut. Cu acest aspect nu s-au sesizat abateri de la legislație și nici lipsuri din gestiune ale acestor substanțe.

Totodată, domnul doctor Bogdan Oprița, șeful Departamentului UPU SMURD și purtătorul de cuvânt al Spitalului spune că: „Indiferent care este profesia acestui posibil angajat al spitalului (uneori menționat ca supranumit „doctorul”, alteori spunâdu-se că este doctor) suntem primii care dorim aflarea adevărului. În acest sens, Spitalul Clinic de Urgență București vă asigură că va coopera deplin cu instituțiile abilitate dacă va fi solicitat.

De asemenea, șeful Secției Clinice ATI2 – Toxicologie, Conferențiar Universitar Doctor Radu Țincu precizează: „De când lucrez în acest spital nu a existat oxycodonă achiziționată de farmacia spitalului. În acest sens, niciodată în spital nu s-a utilizat această substanță”, a transmis SCUB într-un comunicat de presă.

Ceea ce spun reprezentanții spitalului se contrazic, însă, cu mărturiile lui Vlad Pascu din intanță. Tânărul teribilist susține că îl cunoaște de mulți ani pe traficantul de la Spitalul Floreasca și că nu o dată i-a furnizat droguri.

„L-am cunoscut când aveam 15 ani. Îl știa și Maru. Eu luam de la „doctor” Xanax. Știu că lucra la Floreasca. M-am dus chiar la spital o dată, m-a băgat pe un hol și apoi, într-un cabinet. Avea halat de medic și mască medicală la gură. În seara de 13 aprilie, „doctorul” mi-a adus cele 40 de pastile de oxicodonă, la mine acasă. El era foarte precaut și nu a intrat la mine în casă. Mă vedeam cu el, de obicei, la hotel sau în fața casei mele”, a mai mărturisit Vlad Pascu.

Citește și: Dealerul lui Vlad Pascu, care a intrat ilegal în Spitalul Floreasca, scapă de închisoare

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Zodiile care devin bogate până la finalul lunii iulie. Au parte de măriri de salariu și câștiguri neașteptate
Capital.ro
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24 de ore
Playtech.ro
Wow! Cum arată Prințul George la 11 ani. E leit tatălui său, William
DailyBusiness
A nins ca în luna decembrie în unele stațiuni
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Filmul care s-a dovedit un eșec colosal. Investițiile au fost colosale
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ipoteză bulversantă lansată în cazul morții lui Andrei Pârvan A fost otrăvit Versace?! 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Noi TESTE pentru șoferii din România. Ce analize sunt obligați să facă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Kremlinul evocă retorica neprietenoasă a vicepreședintei SUA Kamala Harris
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!