Nicolae Ciucă, despre miza alegerilor: „Sper ca rezultatul pe București să fie unul cât se poate de bun, îmi doresc foarte mult să câștigăm Sectorul 1”

Nicolae Ciucă, președintele Senatului, a vorbit despre miza alegerilor care urmează să aibă loc duminică, 9 iunie 2024. Ce a spus Ciucă despre șansele lui Nicușor Dan de a câștiga Primăria Capitalei.
Filip Stan
06 iun. 2024, 22:55
Nicolae Ciucă, despre miza alegerilor:

Invitat la emisiunea lui Mihai Gâdea de la Antena 3 și întrebat ce șanse are Nicușor Dan să câștige alegerile pentru Primăria Capitalei, Nicolae Ciucă a răspuns că speră să iasă Burduja, pentru că „Sebastian Burduja a venit cu un proiect pentru București, cu o campanie articulată, a muncit foarte mult, sper ca rezultatul pe București să fie unul cât se poate de bun, îmi doresc foarte mult să câștigăm Sectorul 1, sectorul cu cei mai mulți bani. Doamna Clotilde Armand a atras fonduri europene de două milioane de euro.”

Nicolae Ciucă, dezvăluiri despre unde se dă bătălia crâncenă duminică, 9 iunie

Întrebat ce se va întâmpla duminică și unde se dă bătălia crâncenă, Ciucă a răspuns că „La Botoșani, la Neamț, la Vrancea la CJ, la Tulcea la CJ, la Slatina la municipiu, la CJ la Gorj, la municipiul Drobeta Turnu Severin. Acolo este o concurență cât se poate de bună, pentru că, până la urmă, v-am dat exemplu unde este evidentă creșterea economică, este polul de N-V, polul cu Sibiu, Alba, Brașov, avem în N-E Suceava și Iași, avem Constanța.”

„A fost cea mai civilizată campanie, prin modul nostru de a ne comporta, de a ne manifesta, de a vorbi, trebuie să transmitem ceea ce oamenii așteaptă. Nu putem veni să vorbim de stabilitate, când noi îndemnăm la acțiuni care ies din comportamentul normal. Și eu, și Marcel Ciolacu, și partidele noastre am transmis acest mesaj pe proiecte, de a le arăta oamenilor ce am făcut. Acolo unde administrațiile au fost focalizate pentru a se face ceea ce trebuie.”

Citește și: Nicolae Ciucă, declarații despre cazul Coldea: „Astfel de jocuri sunt inacceptabile. Instituțiile statului trebuie să să se ocupe de acest caz”

Nicolae Ciucă, declarații despre PNL: Este partidul care are un set de valori și virtuți

Campania este o formă de a avea un contact direct cu oamenii și de a le propune lucruri, iar Nicolae Ciucă a ales să spună că „PNL este cel mai mare partid de Dreapta, este partidul cu cea mai lungă istorie, 149 de ani, este partidul care are un set de valori și virtuți despre care trebuie să discutăm. Îndemn electoratul să aibă încredere și să voteze și să vadă că tot ceea ce am vorbit, cel puțin din punct de vedere personal, s-a făcut.”

„Suntem partidul care după Revoluție, avem o continuitate de 5 ani la Guvernare. Am asigurat creștere economică, am asigurat stabilitate. Vom continua să investim, să sprijinim.”, a mai spus președintele Senatului.

Citește și: Nicolae Ciucă face marele anunț: candidează sau nu la prezidențiale? „Este normal, trebuie să punem totul la punct”

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Lidia Fecioru a dezvăluit băutura care te adoarme instant. Te scapă de agitație și insomnie și poți să o faci acasă: „Miraculoasă”
Capital.ro
Este strict interzis pentru PROPRIETARII de case sau clădiri din România. NU AI dreptul să ignori vecinii
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Mare atenție dacă aveți datele bancare salvate în telefon! Vă puteți pierde banii!
Adevarul
Dezamăgirea unei românce în Anglia: „Mizerie cum în puține locuri din lume am găsit. Occidentul a căzut deja. Nu vă uitaţi rădăcinile!”
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Ce se întâmplă cu DrugTest-ul. Poliția promite să nu-i afecteze pe șoferii corecți
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?
Cancan.ro
TOP 20 sexy vedete care au arătat tot! S-au încurcat în…pantalonașii buclucași!
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
O femeie s-a aruncat cu propriul copil de pe acoperișul unui bloc! Mama și-a explicat gestul extrem într-un bilet de adio
Capital.ro
S-a dat interzis în TOATĂ ROMÂNIA. Ordinul care devine LEGE pentru toată lumea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Grav accident rutier în nord-vestul Ucrainei: 14 persoane decedate, inclusiv un copil
MediaFlux
DATA la care vine RECALCULAREA PENSIEI! Au anunțat ACUM
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!