Florin Salam a fost internat de urgenţă: „Are probleme grave de sănătate cardiace. Luni va fi supus unui control mai amănunțit”

Florin Salam a ajuns la Spitalul de Urgență Târgu-Jiu, unde a rămas internat. Cântărețul de manele se confruntă cu grave probleme de sănătate. 
Filip Stan
07 iun. 2024, 15:15
Florin Salam a fost internat de urgenţă: „Are probleme grave de sănătate cardiace. Luni va fi supus unui control mai amănunțit”

Florin Salam are din nou probleme de sănătate, a fost internat de urgenţă la spitalul din Tg. Jiu. Beatrice Comăniceanu, avocata artistului, a anunțat la Antena Stars că artistul se confruntă cu grave probleme de sănătate, motiv pentru care a rămas internat.

Florin Salam a fost acuzat de un bărbat că l-a plătit pentru a-i cânta la nuntă, însă artistul nu ar fi onorat evenimentul. Acesta ar fi scos din buzunar nici mai mult, nici mai puțin de 20.000 de euro. Cu toate acestea, în ciuda banilor primiți, artistul ar fi lipsit de la eveniment fără să dea vreo explicație.

Roxana Dobre a fost implicată într-un accident în București! Soția lui Florin Salam nu se afla singură în mașină, în momentul incidentului

Într-un interviu pentru Antena Stars, Beatrice Comăniceanu, avocata cântărețului de manele, a mărturisit că Florin Salam a lipsit de la eveniment din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. Aceasta a precizat că artistul este în aceste momente la Spitalul de Urgență Târgu-Jiu, acolo unde va sta internat.

„În această dimineață, la ora 07:00, am primit pe telefon de la Spitalul de Urgență Târgu Jiu acte medicale ale clientului meu, Florin Salam. Acesta s-a simțit prost de ieri, iar de la ora 17:00 a fost și s-a internat în acest spital”, a spus avocata cântărețului de manele la Antena Stars.

Florin Salam este din nou protagonistul unui scandal de proporții. Manelistul ar fi primit avansul să cânte la un eveniment, dar nu s-ar fi prezentat.

Florin Salam nu scapă de probleme! Manelistul este, din nou, ținta unor acuzații deosebit de grave, asta după ce ar fi primit avansul să cânte la un eveniment în Târgu Jiu, dar nu s-a mai prezentat la petrecere pentru a întreține atmosfera, așa cum a promis.

Florin Salam primise 20.000 de euro pentru o nuntă

Se pare că manelistul ar fi primit suma de 20.000 de euro pentru a cânta atât acasă, cât și la petrecere, însă după ce a prestat la domiciliul mirilor, acesta s-a făcut nevăzut, fără a mai merge la evenimentul de seară.

Astfel, persoana care ar fi fost înșelată de Florin Salam a dorit să afle toată lumea de această situație, amenințând că va merge să-l reclame pe manelist.

Să știe toată lumea! Avem aici o nuntă mare, la Târgu Jiu… L-am plătit pe Florin Salam cu 20.000 de euro să-mi cânte acasă și la restaurant. Mi-a cântat acasă, după a fugit, nu a vrut să mai vină! Mă duc la poliție, mă duc la Capitală să-i fac denunț, că altceva n-am ce să fac. Ne-a lăsat cu toată nunta…”, a spus bărbatul în videoclipul pe care l-a făcut pe platforma TikTok.

„Are probleme grave de sănătate cardiace. Luni va fi supus unui control mai amănunțit”

Beatrice Comăniceanu a declarat că Florin Salam se confruntă cu grave probleme cardiace. Deși ar fi vrut să participe la eveniment, problemele de sănătate nu i-au permis acest lucru, astfel că la începutul săptămânii viitoare, artistu va fi supus unui control medical amănunțit.

„Indiferent de ceea ce declară dânșii, de nemulțumirile lor, vorbim despre sănătatea unui om. El nu s-a prezentat pentru că are probleme grave de sănătate cardiace. Vom vedea ce se va întâmpla săptămâna viitoare. Luni va fi supus unui control mai amănunțit, pentru că, repet, are probleme de sănătate. Într-adevăr, trebuia să cânte, dar eu nu cred că e vorba de neseriozitatea lui. Din cauza oboselii, stresului acumulat, el a ajuns să se simtă rău. Nimeni, niciodată, nu poate să facă vreo afirmație că a fost o trădare din partea lui, că a fost o nepăsare sau o nemulțumire. Exclus, totul este probat din punct de vedere medical”, a mai declarat avocata lui Florin Salam.

Florin Salam, decizie radicală după ce s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate: „Dumnezeu m-a scăpat ca să pot să-mi cresc familia”

Florin Salam a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă, atât în plan personal, cât și profesional. În ultimele luni, acesta a avut mai multe probleme de sănătate și a fost implicat în mai multe scandaluri. Manelistul a ajuns de mai multe ori la Poliție, din diferite motive, fiind acuzat de înșelăciune și că ar fi bătut o tânără într-o cameră de hotel, în noaptea dintre ani.

Citește și: Oana Radu, noi detalii tulburătoare din relația cu fostul soț: „Așa mi-am dat seama că e un om care vrea să facă rău”

Mai mult, Florin Salam a suferit o pierdere enormă atunci când fratele lui a murit. Bărbatul a fost înmormânat lângă cumnata lui, Fănica, prima soție a cântărețului.

Recent, cântărețul a dezvăluit că e mai nerăbdător ca oricând să-și reia concertele și să cânte pentru fanii lui. Acesta și-a exprimat respectul față de soția lui, Roxana Dobre, care îi e mereu alături. Potrivit spuselor sale, ea va gestiona de acum agenda cu evenimentele artistului.

„Mă simt foarte bine, sunt nerăbdător să intru să-mi bucur publicul. Sunt numărul 1 încă 100 de ani. Spuneau că sunt cu nasul pe sus sau obraznic, darul nu ți-l ia nimeni, decât Dumnezeu. E cel mai bine acum și nu uitați, eu dacă în perioada grea nu am putut să cânt, că am avut problemele mele și de sănătate și că l-am pierdut pe fratele meu, nu am mai avut starea necesară. Acum sunt bine, sunt pe drumul bun, o am pe soția mea cu agenda lângă mine. Eu nu am cum să nu mai ajung la petreceri.

În primul rând, sunt cel mai bine plătit din România și cum să-mi pierd bănuții la copiii mei, vă iubesc și aveți încredere în plăcerea petrecerilor. Petrecerea fără Salam e ca banca fără bani”, a spus Florin Salam, în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Oana Moșneagu va purta două rochii de mireasă. Nu vrea să fie furată de la nuntă: „Nu mi-ar plăcea să ratez o oră din petrecerea mea”

Florin Salam a înlăturat toți oamenii toxici din viața lui

După ce a ajuns de mai multe ori la Poliție, Florin Salam susținea că ar fi existat persoane care i0ar fi vrut răul. Acesta a dezvăluit că a decis să înlăture oamenii respectivi din viața lui și să înceapă un nou capitol.

„Dispar ei singuri. Au văzut că am deschis ochii mai bine. Pare rău, dar așa a fost. Nu vezi ce am lângă mine? De la cei mici pe care am vrut să îi fac mari, Dumnezeu m-a scăpat de ei ca să-mi pot să-mi cresc familia și uitați ce am lângă mine acum. Dumnezeu există și îți arată în fiecare zi”, a mai spus Florin Salam.

Spynews
Cine ar fi noul suspect în cazul crimei din Brăila. Un bărbat recent eliberat din închisoare ar putea fi implicat
Bzi.ro
Sandra Mutu, încântătoare pe litoral, în costum de baie! Soția Briliantului a făcut furori!
Fanatik.ro
Țeapa pe care și-o iau din ce în ce mai mulți români care merg în vacanță în Grecia. „Nu mai e aceeaşi”
Capital.ro
Românii primesc mai mulți bani de la stat. UE și România bat palma: Am solicitat modificare
Playtech.ro
Iubita lui David Popovici, apariție de SENZAȚIE! I-a lăsat pe toți cu gura căscată, ipostaze îndrăznețe
DailyBusiness
TAROM suspendă zborurile către o destinație cunoscută. Motivele anulării
Adevarul
Totul despre crima teribilă care a șocat Statele Unite. Cum și-a omorât o româncă soțul american și i-a tăiat capul, mâinile și picioarele
Spynews
David Popovici a făcut din nou spectacol la Jocurile Olimpice. Proaspătul campion olimpic s-a calificat în finala probei „regina”
Spynews
Laura Cosoi, dezvăluiri de suflet după ce a devenit mamă pentru a patra oară. A adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă duminică noapte
Evz.ro
Florian Coldea a recunoscut tot. Judecătorii au rămas uluiți
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei
Cancan.ro
Patricia a comandat o ciorbă de văcuță și o saramură de crap, într-un restaurant din Mamaia. Cum a reacționat când a văzut nota de plată
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
Primele declarații ale lui David Popovici după calificarea în finala de 100 metri liber. Cum se simte înotătorul înainte de ultima lui cursă de la JO 2024: „Nu voi putea să intru fără trac”
Capital.ro
Decizie pentru cei cu mașini pe motorină. Vor fi taxați mai puțin. Se aplică din 31 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
'Durere mare'- Părinții doctoriței Gavril, reacție sfâșietoare
substantial.ro
Autoritățile din Trento împușcă o ursoaică și stârnesc reacții intense din partea activiștilor
MediaFlux
RĂSTURNARTE de SITUAȚIE privind ALEGERILE din SUA! Nimeni nu se aștepta la asta de la Kamala Harris
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?