De ce încă se ceartă Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Cei doi foști soți nu pot îngropa securea războiului: „După doi ani jumate suntem în aceeași situație”

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu nu au încheiat nici acum scandalul, chiar dacă s-au despărțit acum mai bine de doi ani. Cei doi foști soți încă se judecă în instanță pentru custodia celor doi copii ai lor.
Filip Stan
07 iun. 2024, 19:55
De ce încă se ceartă Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Cei doi foști soți nu pot îngropa securea războiului: „După doi ani jumate suntem în aceeași situație”
De ce încă se ceartă Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Cei doi foști soți nu pot îngropa securea războiului: „După doi ani jumate suntem în aceeași situație”

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu încă se luptă în instanță pentru custodia copiilor și pentru stabilirea domiciliului lor. În timp ce artista vrea ca fetițele să locuiască în permanență cu ea, designerul preferă ca cele mici să locuiască o săptămână cu el și o alta cu fosta soție.

Citește și: Alina Sorescu, anunţul momentului despre divorţul de Alexandru Ciucu: „Fetiţele simţeau lucrurile astea”

Neînțelegerile continuă între Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

De mai bine de doi ani, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt în proces pentru custodia fiicelor lor. Judecătorii nu s-au pronunțat nici acum în ceea ce privește domiciliul fetițelor, lucru ce îi irită foarte tare pe cei doi foști parteneri.

„Nu mă așteptam să fie atât de complicat totul, să dureze atât, asta nu mă așteptam. Nu mă așteptam ca după doi ani jumate să fim practic în aceeași situație și să mai avem încă un an până să se lămurească această situație legată de programul fetițelor, pentru că de aici provin neînțelegerile noastre. Eu îmi doresc un program stabil pentru fete, în timp ce tatăl fetelor cere acest program alternant de o săptămână cu o săptămână sau de două săptămâni cu două săptămâni”, a declarat Alina Sorescu în cadrul podcastului Mirelei Retegan.

Cântăreața a explicat că nu se gândea că se va ajunge atât de departe atunci când a inițiat procesul de divorț, mai ales că știa în ce manieră s-au schimbat procedurile în acest caz din România.

„Da, nu mă așteptam să dureze atât. Astea sunt demersurile normale din țara noastră. Sunt foarte multe lucruri care m-au surprins de când a început efectiv procesul, lucruri care nu erau așa cum se întâmpla în trecut. De asta eu îmi doresc o continuitate pentru fete, stabilitate de care orice copil are nevoie”, a mai spus Alina Sorescu.

Vedeta își dorește tot ce e mai bine pentru fetițele ei, considerând că, pentru liniștea și buna lor dezvoltare, cel mai bine ar fi ca micuțele să locuiască în permanență cu ea.

„Copiii au nevoie de continuitate, stabilitate, de predictibilitate pentru a avea un curs armonios al vieții, al parcursul școlar, al activităților. Pentru a se simți în siguranță, pentru a ști care este matca în care se dezvoltă. Partea bună este că nu am crezut niciodată că voi simți atâta susținere din partea tuturor oamenilor și că nu am fost în punctul acela de vedere de care mă temeam eu. Ce va fi, cum se vor complica lucrurile, că suntem și cunoscuți, ne vorbește lumea, cum vor fi fetele percepute la școală? Lucrurile astea nu le-am simțit așa”, a mai povestit Alina Sorescu.

Citește și: Alina Sorescu vrea să o rupă definitiv cu trecutul care o leagă de Alexandru Ciucu: „Gândeşte-te doar la prezent şi bucură-te de moment”

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Se schimbă vremea în România: un ciclon cu temperaturi scăzute și furtuni puternice ajunge în țara noastră
Capital.ro
Au intrat banii pe carduri. Statul a efectuat plățile pe 22-23 iulie. Românii să-și verifice contul
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Secretele unui somn eficient. Cum te pui pe picioare peste noapte
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Primele declarații făcute de presupusul autor al crimei din Brăila: „Am fost acolo”. Ce spune bărbatul despre vizita făcută Marinei, doctorița ucisă în propriul cabinet
Capital.ro
Adio, maestre! Marele actor s-a dus în ceruri. Era iubit și adorat de toți
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Donald Trump anunţă întâlnirea cu premierul israelian Benjamin Netanyahu la Mar-a-Lago
MediaFlux
O ALTĂ DEMISIE în SUA! După BIDEN, a PLECAT și EA
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!