Lidia Buble își sărbătorește ziua de naștere într-un loc de vis. Artista a împlinit 31 de ani

Lidia Buble își sărbătorește ziua de naștere într-un loc de vis. Artista a împlinit 31 de ani și a plecat alături de iubitul ei în vacanță. În ultimii ani, a ales să plece din țară de ziua ei, iar de această dată se răsfață în Turcia.
Alina Costache
09 iun. 2024, 10:32
Lidia Buble își sărbătorește ziua de naștere într-un loc de vis. Artista a împlinit 31 de ani

Lidia Buble își sărbătorește ziua de naștere într-un loc de vis. Artista este o împătimită a vacanțelor, astfel că nu pierde nicio ocazie în care să se relaxeze undeva, departe de aglomerația din București. În acest an, destinația pe care a ales-o de ziua ei este Turcia, unde se pare că se simte perfect.

Citește și: Lidia Buble dă din casă detalii despre relația cu Horațiu Nicolau. Cum se înțeleg cei doi: „Este de ajuns să mă uit la el”

Lidia Buble își sărbătorește ziua de naștere într-un loc de vis

Deși are succes și susținere din partea tuturor, Lidia Buble nu a fost ocolită de momentele dificile. Artista a vorbit despre cum își găsește motivația să le depășească și ce o ajută când simte că își pierde încrederea de sine.

Probleme cu încrederea de sine nu am avut niciodată, și asta pentru că părinții mei au avut grijă ca acesta să fie unul dintre cele mai importante principii de viață pentru noi. De mici ne-au spus că așa cum ne-a creat Dumnezeu, mai frumoși de atât nu ne poate face nimeni, și Dumnezeu niciodată nu dă greș.

Cu toții suntem frumoși în felul nostru, asta trebuie să înțelegem, și cel mai important lucru este să ne iubim exact așa cum suntem. Știu că am foarte multe defecte, dar eu am încercat să le transform în atuuri și să mă mândresc cu ele, ba mai mult, să încurajez la rândul meu multe femei să se păstreze așa cum au fost lăsate”, a spus Lidia Buble.

Lidia Buble, dezvăluiri despre căsătoria cu Horațiu Nicolau

Timp de trei ani, artista și Horațiu Nicolau și-au ținut relația departe de ochii lumii, cu toate că sunt extrem de îndrăgostiți. Povestea lor de dragoste pare să treacă la nivelul următor, cel al căsătoriei. Cântăreața este pregătită să meargă la altar alături de afaceristul care o răsfață ori de câte ori are ocazia.

Între timp, sora cea mică a Lidiei Buble s-a logodit, iar nunta urmează să aibă loc în luna august. Cu această ocazie, vedeta a făcut mărturisiri despre momentul în care va călca în biserică în rochie albă.

Mă bucur pentru ea. Dar mor, le-am zis și lor. Sunt necăjită că noi ne-am promis de mici că noi n-o să ne lăsăm una pe alta, o să locuim împreună, o să călătorim împreună.

Nu e o problemă că mi-a luat-o înainte, mi-e ciudă că m-a trădat. Mă bucur pentru ea. O să se căsătorească în luna august, o să fie sărbătoare mare. Ultima nuntă la care o să stau ca invitat, la următoarea o să fiu eu mireasă.”, a dezvăluit Lidia Buble.

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Sectorul din București unde vor fi amplasate căsuțe pentru pisicile fără stăpân. Anunțul care-i va bucura pe toți iubitorii de animale
Capital.ro
Ucraina cere pace. Anunțul ISTORIC al Rusiei: La unison cu poziția noastră
Playtech.ro
DOAMNE cât e de frumoasă! Imagini de senzație cu noua iubită a lui Alex Bodi, te hipnotizează
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Facultatea luată cu asalt de români. Nu s-a mai văzut așa concurență
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
INFORMAȚII 💣 Doctorița din Brăila, legături cu MAFIA?! Ar fi avut o relație cu un raket basarabean, pe care l-ar fi... De ce poliția crede că este o „crimă la comandă”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
„Mai mult de 13-14 ani nu faci dacă te-a pus cineva”. Dialog halucinant între principalul suspect al crimei din Brăila și mama acestuia. Ce l-a sfătuit femeia
Capital.ro
Românii au interzis! NU ai voie să faci acest gest. Este ilegal oriunde în România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Olaf Scholz Consideră Posibilă Victoria Kamalei Harris în Alegerile Prezidențiale din SUA
MediaFlux
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de KAMALA HARRIS! LOVITURĂ pentru TRUMP!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!