Diana Șoșoacă, circ și în ziua alegerilor! ”Iisus a spus: ”Îndrăzniți, căci eu am biruit lumea!”

Diana Șoșoacă a mers la vot, în jurul orei 10.30, astăzi, 9 iunie. Șefa partidului S.O.S România s-a prezentat astăzi, la vot cu toți românii, acolo unde numele i-a fost rostit în cor de către susținătorii acesteia. Cum era de așteptat, aceasta a ținut un discurs în care tonul său a fost puțin cam ridicat, în urma unei întâmplări care a scos-o din sărite.
Alina Costache
09 iun. 2024, 10:41
Diana Șoșoacă, circ și în ziua alegerilor! ”Iisus a spus: ”Îndrăzniți, căci eu am biruit lumea!”

Diana Șoșoacă a mers la vot, în jurul orei 10.30, astăzi, 9 iunie. Șefa partidului S.O.S România s-a prezentat astăzi, la vot cu toți românii, acolo unde numele i-a fost rostit în cor de către susținătorii acesteia.

Cum era de așteptat, aceasta a ținut un discurs în care tonul său a fost puțin cam ridicat, în urma unei întâmplări care a scos-o din sărite.

Te-ar putea interesa și Alegeri europarlamentare 2024. În ce ordine apar partidele și candidații independenți pe buletinul de vot

Diana Șoșoacă a fost întrebată, în secția de votare, dacă va vota și pentru europarlamentare, lucru care a enervat-o la culme.

”Vom depune plângere”

Când a ieșit din secția de votare, Șoșoacă s-a arătat iritată de întrebarea care i-a fost adresată și a ținut un întreg discurs legat de această zi, și evident, de ”hoții care trebuie să iasă la iveală”.

„Sunt nereguli în toată țara, fiecare membru al fiecărei secții care a făcut probleme vreau să îl anunț că va face pușcărie, mai mult decât atât, este momentul să se termine cu fraudarea alegerilor, gata!

De data aceasta suntem cu ochii pe ei, adevărul se strigă, nu se șoptește! Buletinele de vot sunt făcute dintr-o hârtie proastă, pot fi anulate foarte clar, dacă tușul se duce foarte repede trebuie să ceri să pui stampila din nou pe tușieră, pe urmă se încarcă cu prea mult tuș și trebuie să fii foarte atent pentru că îți pot anula votul sau să se considere că e votat celălalt au mai fost cazuri”, a spus Diana Șoșoacă în această dimineață.

„De ce atunci când am dat buletinul și m-a înregistrat automat în porcăria aia de tabletă, marea tehnologie, mi-au adresat întrebarea dacă voi vota și la europarlamentare. Este o ilegalitate și voi depune plângere împotriva biroului electoral, nu ai dreptul să faci așa ceva. Pentru ce induci ideea că nu ar trebui să voteze și la europarlamentare.

Acum vom depune plângere împotriva acestor oameni, oamenii să se sesizeze acolo unde sunt întrebați așa ceva, omul alege dacă votează sau nu, nu ai voie. E psihologie inversă, nu suntem proști, noi suntem naționaliști, așa s-a manipulat poporul român. Faceți plângere penală, nu au dreptul să vă întrebe așa ceva, ați fost instruiți să inducă oamenilor că nu trebuie să voteze și la europarlamentare”, a spus Diana Șoșoacă.

”Cine crede în Dumnezeu, acela va urma cuvântul Tatălui”

Mai mult decât atât, Șoșoacă a îndrumat românii să rămână credincioși și să creadă în Dumnezeu.

„Noi am făcut și am prezentat românilor ce înseamnă Parlamentul European și Comisia Europeană, vreau să vă spun că oamenii au înțeles ce înseamnă alegerile că ni se tranșează șansa.

Nu permiteți să vi se spună așa ceva. O să sesizez și Parlamentul European și Comisia Europeană cu faptul că puterea aici a instruit oamenii de la secții să inducă în eroare poporul român.

Te-ar putea interesa și George Simion a intrat în greva foamei la Parchetul General și amenință cu un mare protest în această seară: „Dacă sunt un infractor, de ce nu mă audiază?”

„Trebuie să iasă la iveală toți hoții, nu mai aveți dreptul să votați pe nimeni ce votează, aveți obligația să dați buletinele de vot și atât! Este inacceptabil să faci acest lucru, mă induci tu pe mine în eroare. Așa ceva nu este permis iar presa trebuie să facă demersurile necesare, presa are lesă nu sunteți lăsați să spuneți adevărul. Votul vostru contează, stați călare pe ei!

Suntem sătui, s-a terminat de 34 de ani această distrugere a țării, a tineretului, a credinței. Cine crede în Dumnezeu acela va urma cuvântul Tatălui, Iisus este calea și viața. Iisus a spus ”Îndrăzniți, căci eu am biruit lumea”, le-a transmis Diana Șoșoacă românilor.

Oamenii și susținătorii săi au strigat în cor ”Diana”.

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Subiecte geografie la Bacalaureat 2024. Cum se rezolvau și care este baremul de corectare. Proba la alegere a profilului la BAC 2024. Update
Capital.ro
Cutremur în cazul Caracal. Ce a făcut Gheorghe Dincă în închisoare
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Transportatorii se revoltă! Restricțiile de circulație de pe Valea Oltului vor duce la noi scumpiri
Adevarul
Cum era să fie dat jos Ceaușescu cu cinci ani înainte de Revoluție. Complotul secret la care a participat și Ion Iliescu
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
O stațiune din România, spaima turiștilor. Fug din cauza mizeriei în care a ajuns
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Caz rarisim! El este elevul care a luat cea mai mică notă din România, la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Cum se apără femeia acuzată că ar fi mușcat un copil pe o plajă din Năvodari: „Am căzut peste copil”. Băiețelul de șase ani ar fi rămas cu sechele
Capital.ro
Vladimir Putin vrea să facă PACE: Rusia este pregătită
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Guvernul portughez reintroduce facilități fiscale pentru rezidenții străini, în pofida criticilor
MediaFlux
JOE BIDEN, anunț privind RETRAGEREA! CUTREMUR în SUA
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!