Cât de mult s-a schimbat viață Oanei Roman de când „a scăpat” de Marius Elisei: „Nu mai există stres, chin și agitație. Lucrurile astea se văd”

Oana Roman și-a deschis sufletul și a vorbit despre cât de mult s-a schimbat viața ei după divorț. Aceasta a spus că evoluția ei este evidentă pentru toată lumea.
Filip Stan
09 iun. 2024, 13:55
Cât de mult s-a schimbat viață Oanei Roman de când  „a scăpat” de Marius Elisei: „Nu mai există stres, chin și agitație. Lucrurile astea se văd”
Cât de mult s-a schimbat viață Oanei Roman de când „a scăpat” de Marius Elisei: „Nu mai există stres, chin și agitație. Lucrurile astea se văd”

Oana Roman a trecut prin schimbări semnificative, odată cu despărțirea de Marius Elisei. Fiica fostului premier a decis sa își încheie definitiv socotelile cu fostul soț, însă despărțirea nu a fost deloc lină, căci între ea și Marius Elisei a izbucnit un scandal uriaș. Pe parcursul certurilor, majoritatea mediatizate, protagoniștii și-au aruncat vorbe grele. Între timp, Marius Elisei și-a refăcut viața cu altă femei, iar Oana Roman a făcut, la rândul ei, o serie de schimbări semnificative în viața ei.

Citește și: Cristina Spătar, dezvăluiri dureroase despre moartea mamei: „Am rugat-o din tot sufletul să meargă la medic, pentru că simțeam că ceva nu este în regulă cu ea”

Oana Roman a avut parte de un an extrem de dificil, pentru că pe lângă separarea de Marius Elisei, vedeta și-a pierdut și mama, pe Mioara Roman. Au fost cele mai cumplite momente din viața ei, însă acum vedeta a dezvăluit că a trecut peste tot ce s-a întâmplat în viața ei și este foarte liniștită.

Totuși, se pare că divorțul de Marius Elisei a fost de bun augur pentru Oana Roman, căci aceasta afirmă că este mult mai liniștită, iar viața ei este mult mai echilibrat.

„Cel mai important este să fii liniștit, si ai grijă de tine. Sunt într-o perioadă în care este foarte multă liniște în viața mea, după mulți ani în care a fost foarte multă teroare. Așadar, e liniște, e pace, este iubire, înțelegere. Nu mai există stres, chin și agitație. Lucrurile astea se văd, evident, la mine, pentru că mă odihnesc mai bine, sunt mult mai liniștită, sunt zen, am timp de mine, am timp de proiecte, am timp să mă văd cu prietenii și așa mai departe.’, a declarat Oana Roman, în exclusivitate pentru Playtech.

Cu toate acestea însă, Oana Roman a învățat din greșelile trecutului și și-ar da o mulțime de sfaturi dacă ar mai putea, însă chiar și așa, nu regretă nimic din ceea ce s-a întâmplat.

„Mi-aș spune să am mai multă grijă, mai multă răbdare, mai multă atenție și să nu mă mai arunc, așa…Când ești mai tânăr te ia valul, nu stai să te gândești prea mult. Dacă aș fi avut atunci mintea de acum, dar nu se poate. Așa a fost să fie!’, a mai spus ea.

Chiar dacă această ruptură a afectat-o foarte mult pe fiica lor, Isabela, vedeta a făcut totul pentru a fi alături de ea și a o face să se detașeze de acest subiect. A încercat să o înveselească prin numeroase activități, astfel că acum realizează lucrurile cu adevărat și înțelege mult mai bine situația.

„Pentru un copil, lipsa tatălui este foarte grea. Mai ales lipsa bruscă. Dacă nu era tatăl de la început, era altfel situația, dar lipsa lui a fost bruscă. Acum, Isa începe să proceseze mult mai bine și înțelege.’, a mai spus Oana Roman pentru sursa menționată mai sus.

Citește și: Andreea Bălan, despre momentele dificile din relația cu Victor Cornea: „Un artist se întoarce acasă după concerte, Victor nu se întoarce”

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Parcul unicat din București de care majoritatea locuitorilor n-au auzit. A fost reabilitat, e liniștit, curat și ferit de aglomerație
Capital.ro
NU MAI POȚI avea permis dacă nu treci testul. Anunț de la Guvern astăzi, 6 IULIE: Se face ca în toată lumea
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Statul nu mai oferă bani acestor români! Anunțul oficial
Adevarul
Ce părere aveau Hitler și comandanții germani despre români: „Cu românii nu se poate face nimic“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Grecia, dincolo de agitația turistică. Locurile în care te poți bucura de o vacanță unică
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Ce a pățit Florentina din Iași, după ce s-a cuplat pe Facebook cu un tânăr de 29 de ani? Cine era Alexandru, de fapt
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
MAI menține ordonanța privind suspendarea permiselor șoferilor testați FALS pozitiv pentru substanțe interzise. Cu ce soluție vine Ministerul
Capital.ro
Decizie pentru TOATE FEMEILE din România. Anunț venit chiar astăzi, 6 IULIE: Semnez şi promovez
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Șase bărbați în arest după o bătaie izbucnită în urma unui accident rutier în Oradea
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!