Clotilde Armand, delir pe Facebook în ziua alegerilor. Acuză conspiraţii, voturi plătite şi buletine false la mai multe secţii de votare din sectorul 1. Acum patru ani, era filmată printre sacii cu voturi

Primariţa sectorului 1 a intrat în panică după ce a văzut exit-poll-ul de la ora 12, conform căruia candidatul PNL George Tuţă ar avea un avans sensibil. Clotilde Armand a apelat, astfel, la scenariul pe care l-a mai prezentat, chiar cu succes, acela în care este furată din toate părţile, deşi nimic nu confirmă acuzaţiile sale.
Filip Stan
09 iun. 2024, 16:18
Clotilde Armand, delir pe Facebook în ziua alegerilor. Acuză conspiraţii, voturi plătite şi buletine false la mai multe secţii de votare din sectorul 1. Acum patru ani, era filmată printre sacii cu voturi

Clotilde Armand, primarul care a lăsat timp de patru ani sectorul 1 să ajungă năpădit de gunoaie, dn cauza luptelor sale interminabile cu adversari pe care doar ea îi percepe, a intrat în panică şi apelează din nou la conspiraţii şi acuzaţii delirante, la fel cum a procedat şi în urmă cu patru ani, când a făcut un scandal monstru, susţinând că adversarii politici fură voturi, deşi chiar ea a fost cea filmată în camera cu saci de voturi.

Azi, chiar în ziua votului, Clotilde Armand încearcă din nou, în disperare de cauză, să îşi mobilizeze susţinătorii lansând pe Facebook o serie de conspiraţii nesusţinute de niciun argument. Edilul sectorului 1 susţine, de exemplu, că unii oameni aşteaptă lângă o secţie de votare să fie plătiţi pentru votul lor, ataşând o fotografie care nu arată altceva decât nişte cetăţeni oarecare, sprijiniţi de un gard, în timp ce un alt grup este surprins în timpul unei discuţii. Absolut nimic suspect în comportamentul oamenilor şi nici în felul cum arată.

„Agitație mare în Dămăroaia pe lângă secția de la Școala 177. Așteaptă lumea să primească bani după ce fac dovada că au ”votat corect”! De asemenea, la secția nr. 42 de la școala Herăstrău reprezentantul PSDPNL umblă cu niște buletine de vot pe care le-a bagat în dulapul din spatele lui deși președinta de secție i-a atras atenția. Toate gesturile astea sunt pedepsite de legea penală cu închisioare. Aveți mare grijă.

Oameni buni, ieșiți la vot! Nu-i lăsați să vă fure viitorul. Sunt disperați să fraudeze.”, a scris Clotilde pe Facebook.

Postare Clotilde

Deşi primăriţa vorbeşte despre fapte penale, fără să prezinte absolut nicio dovadă, aceasta nici măcar nu precizează dacă a sesizat autorităţile în legătură cu aceste fapte.

Mai mult, în jurul orei 12, primarul sectorului 1 a lansat o altă acuzaţie extrem de gravă, susţinând că PSD şi PNL ar încerca să fraudeze alegerile în mai multe secţii de votare din sectorul 1, dar nu se opreşte aici. Dacă în ultima postare a fotografiat nişte cetăţeni de la distanţă, acuzându-i de fapte pe care nu le-a probat în niciun fel, în postarea de la orele prânzului a mers mult mai departe.

Clotilde a publicat o filmare în care apar doi bărbaţi neidentificaţi, despre care Clotilde Armand spune că ar fi coordonatorii operaţiunii de fraudare, din nou, fără să aducă vreo probă în acest sens. Cei doi bărbaţi sunt filmaţi cu zoom, astfel că sunt uşor de identificat şi ar putea să se adreseze justiţiei în această speţă. Ba mai mult, Clotilde a postat şi o fotografie cu unul dintre bărbaţi, intrând în maşină, lăsând să se vadă clar şi numărul de înmatriculare al automobilului, încălcând flagrant legea.

„ALERTĂ DE FRAUDĂ

La secțiile de votare de la școlile gimnaziale nr. 13, 181 și 184 s-au activat echipele PSD PNL care aduc masiv oameni la vot. Pentru că de dimineață există suspiciuni legate de procesul viciat în aceste secții de vot observatorii USR au alertat autoritățile pentru a face verificări. Din informațiile noastre acțiuniile sunt coordonate de un candidat PSD-PNL la consiliul local și un locuitor al zonei deja condamnat pentru fraude electorale.

Vă reamintesc că suntem extrem de vigilenți și urmărim atent procesul de vot din fiecare secție. Amintim că la această oră există mai multe sesizări conform cărora în București reprezentanții PSD-PNL încearcă să dea alegătorilor câte două buletine de vot pentru Primar. Sesizări confirmate de Poliția Română.”, a scris edilul în postarea din jurul prânzului.

Clotilde Armand minte cu neruşinare. Poliţia Capitalei infirmă acuzaţiile delirante lansate de Clotilde Armand

„Cu privire la informațiile aparute în spațiul public, pe o rețea de socializare, prin care, o persoană sesizează mai multe nereguli în cadrul a două secții de votare, din Sectorul 1, Serviciul Informare și Relații Publice este abilitat să comunice următoarele:

Astăzi, 9 iunie 2024, polițiști din cadrul Secțiilor 2 și 5 s-au sesizat din oficiu despre faptul că o persoană a postat pe o rețea de socializare un mesaj cu privire la faptul că, în proximitatea unei secții de votare ar aștepta mai multe persoane pentru a primi bani, în urma exercitării dreptului de vot.

De asemenea, ar fi fost făcute referiri și la faptul că un reprezentant al unei formațiuni politice ar fi introdus mai multe buletine de vot, într-un dulap din secția de votare.

Deplasându-se cu operativitate la fața locului, polițiștii au efectuat verificări în zonă, constatând că aspectele sesizate nu se confirmă.”, scrie Poliţia Capitalei într-un comunicat.

 

Citeşte şi: Liviu Vârciu o calcă în picioare pe Clotilde Armand: „Dacă noi mai votăm cu cine a fost până acum, înseamnă că avem ceva la cap”

 

 

Spynews
Moarte suspectă în Iași. Doi soți au fost găsiți fără suflare în propria casă. Polițiștii sunt în alertă
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Acesta este cel mai puternic animal din lume. Poate ridica mașini și doborî copaci
Capital.ro
Simona Halep a fost EXCLUSĂ. Ion Țiriac a taxat-o: Uite că nu-l primește
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia desfășoară obuziere de pe vremea lui Stalin pe frontul din Ucraina. Moscova rămâne și fără stocurile din epoca sovietică
Spynews
Idei de întrebări pentru confirmarea prezenței la nuntă. Cum să îi întrebi pe invitați dacă vor fi prezenți la eveniment
Spynews
Pare bad boy la Insula iubirii, dar are o poveste de viață impresionantă. Secretele din trecutul ispitei Marcel Andrei
Evz.ro
Alimentul care te salvează în zilele caniculare. E mai eficient decât apa
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
ȘOCANT! Criminalul din Vaslui, care și-a băgat victima în valiză, a mai comis o crima. Audierile au scos la iveală detalii macabre
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autostrada București-Ploiești, închisă! În ce zone este redirecționat traficul și când se va relua circulația pe A3
Capital.ro
Se confiscă banii în România. S-a dat lege astăzi, 18 Iulie. Te duci la închisoare între 2 și 7 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Condamnări dure pentru cinci activiști de mediu în Londra
MediaFlux
AVERTISMENT FINAL al RUSIEI pentru ROMÂNIA! PUTIN a ANUNȚAT
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'