George Simion lansează acuzații grave: „Aceste alegeri sunt grav fraudate. Au fost găsite buletine deja ștampilate în trei sectoare din București”

George Simion acuză că alegerile sunt grav fraudate prin faptul că mai multe buletine de vot au fost primite de alegători deja ștampilate.
Alina Costache
09 iun. 2024, 16:22
George Simion lansează acuzații grave:

George Simion, liderul AUR, spune că această situație a fost descoperită în trei sectoare din București, în șase secții de votare.

„Aceste alegeri sunt grav fraudate. Fraudate într-un mod în care nu ne-am fi imaginat vreodată. Fraudate ca în 1948. Buletine de vot în buricul târgului, în București, în Capitală, ștampilate dinainte cu PSD. În sectorul 2, în sectorul 3 și în sectorul 5. Deci în trei sectoare din București, în șase secții de vot, s-au găsit buletine de vot ștampilate cu PSD. Aceeași problemă am depistat-o chiar lângă Timișoara. Avem 18.000 de oameni în secțiile de vot. E pentru prima oară când un partid politic anti-sistem are atâția oameni în secțiile de vot. Frauda e imensă și presupune date eronate la exit poll-uri.

Fac acest live pentru a transmite tuturor colegilor noștri din secții să deschidă bine ochii până se încheie în România procesul electoral. Mai sunt încă nouă ore, în aceste nouă ore cazurile depistate deja în București și în Timiș se multiplică. Buletine ștampilate cu PSD găsite de colegii noștri. S-a chemat Poliția și s-au găsit și mai multe buletine ștampilate. Tot ce susțin ei prin televiziuni, prin sondaje, că or să ia 45%, nu vor lua 45%, doar dacă fură la numerotarea voturilor. Dragi prieteni, mergeți la vot, e foarte important, nu mai pot face apeluri către cine să votați, dar e pentru prima dată când ajungem să concurăm și să avem reprezentanți în secțiile de vot. E inimaginabil. Voturi ștampilate cu PSD. Atenție mare toți care mergeți în secțiile de vot. Președinții de secții lasă oamenii să intre cu însoțitor pe motiv că nu știu să citească”, a declarat George Simion pe Facebook, într-o transmisiune în direct.

Citește și ALEGERI 2024. INCIDENTE LA VOT. Alegător de 45 de ani, moarte subită în secția de vot. Un polițist a fost mușcat de o femeie la alegeri. Un membru al partidului Dianei Șoșoacă, prins când împărțea bani alegătorilor

Președintele AUR a mai spus că a primit un mesaj de la români din diaspora care nu au fost lăsați să voteze pe motiv că nu s-au înscris până la o anumită dată.

„Am primit un mesaj acum din Belgia în care unor oameni li s-a spus că dacă nu s-au înscris până în 31 martie nu pot vota. Oricine poate vota pentru europarlamentare în secțiile din țară și în diaspora. La ora 22 vor fi anunțate pe tv niște rezultate care nu au legătură cu rezultatele reale”, a mai spus Simion.

Citește și George Simion, la vot la prima oră! Alături i-a fost soția, Ilinca. ”Să votăm pentru viitorul copiilor noștri și pentru viitorul României”

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Cât de ieftine sunt, de fapt, casele în Spania. Mulți români și-au cumpărat deja locuințe cu piscină și etaj. Dai și de două ori mai puțin decât pe apartamentele din Militari, Veteranilor sau Berceni
Capital.ro
Vladimir Putin a ordonat retragerea. Umilință pentru Rusia: A însemnat o batjocură
Playtech.ro
Cele mai norocoase zodii în toamna 2024. Vor avea parte de mulți bani și iubire adevărată
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
ANALIZĂ. Cât de afectată este imaginea României de scandalul Dianei Șoșoacă în Parlamentul European
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
Bătaie între Harry și William. Până unde s-a ajuns
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
De ce a pus Jador stop relației cu Oana Ciocan. Ce îi făcea artistului în intimitate 😱 E s-ar fi săturat să fie...
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
Amendă de 500 de lei. Este lege pentru toți șoferii: Trebuie să fie vizibil
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Nicușor Dan anunță recuperarea în instanță a unor clădiri adiacente Pasajului Macca-Vilacrosse
MediaFlux
⁠Tradiții și obiceiuri de Sfântul Ilie. Ce trebuie să respecte orice creștin
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'